ה-קונספירציה-

אלרוס

New member
ה-קונספירציה-

לפני הקונספירציה ישנם כמה מונחים שחייבים לדעת: 1. אהבה- המצאה של תאגידים בין לאומיים בראשות מקדונלד'ס וקוקה קולה שתפקידה למכור לנו כל מיני מוצרים. 2.קוקה קולה- חברה בת של מקדונלד'ס שתפקידה העיקרי הוא להיות ממשלת בובות של מקדונלד'ס 3. מקדונלד'ס- חברת חיזרים שמנסה לשלוט בנו בהדרגתיות, מכיוון שהם צריכים כסף החיזרים החללית בלוך נס החליטו לפתוח רשת ממכרת שתטיל את ביציהם בתוך גופנו. 4. הביטלס- להקה שיווקית של התאגידים הבינ"ל שוויליאם קמפבל שכנע אותם לשווק את מקדונל'דס וקוקה קולה. ועכשיו לסיפור האמיתי- הביטלס נשלטו ע"י וויליאם קמפבל עד התאונה הידועה לשמצה בה הוא הוחלף בפול "המת" מקרטני. אז החלה התקופה הפסיכודלית שנשלטה באמצעות המחתרת האנטימקדדונלד'סית בראשות פיט בסט. הביטלס ניסו לרמוז לכך שהתאגידים שולטים בעולם בעיקר באמצעות משהו שהם קוראים לו אהבה. והנה הרמיזות: 1. הסמל פלפל- הסמל שהוא בצבא שנלחם במלחמה שהיא ההפך מאהבה מלמד את הלהקה לנגן שזה דבר טוב, כלומר האהבה היא רעה. 2. התמונה באביי רוד היא בעצם ההוצאה להורג של האהבה שמסומלת בלבן, אחרי האהבה הולכים המוציאים להורג בשחור כשפול, היחף הוא בעצ אומר די לשלם לכל התאגידים, מעבר החצייה מסמל מעבר אל דרך חדשה. 3. בשיר "SHE'S LEAVING HOME" מדברים על משהי שעזבה כי היו רכושניים כלפיה כלומר לא צריכים לקנות דברים כדי לשמח אנשים. 4. בשיר LET IT BE האמא מרי אומרת שתמשיך ם זה, כלומר לא להתעכב על האהבה. 5. בשיר YELLOW SUBMARINE הם בעצם מטביעים את כל הטוב, השמחה, האהבה. 6. בשיר SHE'S LEAVING HOME מדברים על זה שהיא עזבה (היא- האהבה) בזמן התאונה של קמפבל.

אלרוס

New member
משל הארנב

היה היה ארנב נחמד שקפץ וקפץ עד שההודעה הזאת עלתה למעלה

אלרוס

New member
האמת, זה היה שילוב של כמה תיאוריות

מוזרות. זה התחיל בתיאוריה של חבר שלי על הנצו"בים, שהם חיזרי המקדונלד'ס ועל נסיונם להשתלט על העולם. זה המשיך כאשר החלטתי שקוקה קולה היא מקור כל הרשע ע"פ הסרט "כולם נפלו על הראש" והשבוע החליטו בבי"ס שלנו על "שבוע אהבה ונתינה" אז איזה מורה אחת שאלה "מה זה אהבה?" אז אמרתי שזה טריק שיווקי שלתאגידים בינ"ל שמנסים להרויח הרבה כסף על מכירת כל מיני דברים לאנשים שלכאורה אתה "אוהב" בין אם זה משפחה או משהו אחר. הכל התחבר היום מול המחשב.

אלרוס

New member
קישור לתיאורית המקדונלד'ס המקורית

שהיא התמצית בנוגע למקדונלד'ס בלבד.

Miss CB

New member
מאיפה ההשראה, מאיפה.

ואני חשבתי ש*אני* חובבת קונספירציות.
היה נחמד לקרוא

אלרוס

New member
הכל התחיל מזה שחבר שלי גילה

שבנאגטס במקדונלד'ס יש נקודות צהובות ואדומות (נצו"ב- נקודה צהובה ואדומה במקדונלד'ס)

אלרוס

New member
הנלובים פתחו מחתר נגד

בשיתוף עם פפסי אך נכשלו כלכלית, ראשיהם חוסלו ע"י נצובים וכיום חוץ מהמחתרת שהראש שלה בנושא מוזיקה הוא פיט בסט והראש הכללי שלה הוא טרוריסט ידוע אף אחד לא יודע עליהם (אני במחתרת). בינתיים התגלה שחברי לכתה יואב כספי הוא נסיך נצובים ידוע לשמצה בכינויו הנסיך כספיאן.

למעלה