ה"קליניק" הכי מצחיק אי פעם?

randomguy

New member
ה"קליניק" הכי מצחיק אי פעם? ../images/Emo151.gif

הכוונה לקטעים שהאוס נאלץ (בניגוד לרצונו) לעשות תורניות בקליניקה, ולרוב מקבל חולים טיפשים עם בעיות ביזאריות ומצחיקות
לדעתי, הכי מצחיק אי פעם היה הטיפול של האוס בזקנה שבאה עם הבן (המבוגר) שלה בפרק "רעל" 1X08, ובגלל זיהום במוח, המיניות שלה התחזקה הרבה יותר מדי
היו שם מספיק בדיחות קורעות שהיה אפשר לעשות מזה סרט קומדיה שובר קופות!
תגידו אם אתם מסכימים או אם יש לכם הצעה אחרת או שנבחר מקום שני ושלישי...קדימה לשרשור ON!!!!

randomguy

New member
../images/Emo6.gif מבין התינוק והאיש האילם, לדעתי

האיש האילם לוקח...וזה בגלל שהאוס עשה לו פעמיים "בוווווווו!!!!!!!!" קורע
וגם בגלל הזריקה!
אבל גם התינוק היה אחלה...האוס זכה להשתמש במגנט החשמל בזכותו!

lovely max

New member
בדיוק שני הקטעים האהובים עליי ../images/Emo9.gif

כשהסתבר שהתינוק פשוט שלח צוותים להציל את החתול... ממש צחקתי בקול :) אני חושבת שלתינוק הזה היה חוש קומי משובח. וגם לאיש "האילם" עם ההבעות הקורעות. אולי השחקן האורח הכי מעולה בתוכנית. :)

randomguy

New member
התינוק היה מצחיק גם בזכות המאפיונר

שהפחיד אותו
אבל האיש האילם היה יותר מצחיק לדעתי!

Hieros Gamos

New member
האיש עם הפרות../images/Emo6.gif ו../images/Emo58.gif

finding nemo
(אופוריה II למי שתוהה. נדמה לי שII) ya ya-ing the sisterhood marching the penguin איזה עוד מטאפורות היו שם?!

randomguy

New member
הבחור עם הפרות היה מצחיק

מאוד אבל לא חושב שמהכי מצחיקים...נכון שבגללו האוס עשה "מוווו!!!!!"
אבל בסוף זה היה יותר מדי מטופש

Hieros Gamos

New member
אותי הוא הצחיק בכל הפעמים שראיתי

את זה
אוו הייתה את זאת שעשתה סקס מתוך שינה
ואת ההיא עם הגידול בבטן מheavy נדמה לי

randomguy

New member
הההיא שהיה לה אישיו'ס בלתי פתורים

עם האקס ושכבה איתו מתוך שינה היה מצחיק בעיקר בגלל הפאנצ'-ליין, שהיה אחד מהגדולים, היא שואלת את האוס אז מה אני עושה (נכנסה להיריון בלי שעשתה סקס לדעתה) האוס עונה "תתחילי דת חדשה!"
אבל אם הולכים רק לפי פאנצ'-ליינס אז לדעתי הבחורה עם הג'לי (ריבת תותים) לוקחת. שם היה הפאנצ'-ליין הכי גדול אי-פעם בקליניק ("על בסיס אבולוציוני הייתי אומר אף פעם"
). וההיא עם הגידול בבטן, לא מהגדולים ביותר.

Hieros Gamos

New member
ההיא עם הגידול בבטן נטפלה להאוס

ולווילסון. זה היה ממש מצחיק

Hieros Gamos

New member
באחת מהסצינות. היא ובעלה חזרו לאורך

כל הפרק עד שהאוס אמר לה שלפחות 3 (נראה לי
) מהילדים שלה לא של בעלה

randomguy

New member
היא היתה סתם חוצפנית ומעצבנת ../images/Emo31.gif

אם כבר מישהי עם בעל מטומטם שצריך בדיקת אבהות, זה היה בפרק של המגפה של התינוקות, עם ההיא שרצתה שהאוס יהיה המיילד שלה...איזה שורות אדירות היו שם: היא אומרת להאוס שהיא רוצה לקנות לו מתנה, האוס עונה "לפעמים המתנה הטובה ביותר היא לא לראות אותך יותר לעולם!"
והיא עונה "אוקיי!" זה היה אחד מהכי מצחיקים!

randomguy

New member
אני חושב שבקטע שהאישה הזקנה

שנדלקה על האוס, ובאה לבקר אותו אחר כך בלי הבן שלה, והם דיברו, אז יו לאורי חייך חיוך אמיתי ולא מזוייף אולי פעם יחידה בסדרה, מרוב שזה הצחיק אותו, הוא ממש חייך לעצמו כי זה היה קטע כל כך מצחיק ומביך. לפי זה, הייתי אומר שגם יו הכי נהנה מה"קליניק" הזה. וגם ווילסון הסתלבט על האוס בפרק הזה בגלל הזקנה הזאת, והאוס עונה משהו כמו "בחורות בלי שיניים מדליקות אותי"
וזה מזכיר לי שהוא גם אמר לווילסון בפרק עם התינוקות ש"אנשים לא מציקים לי עד שהם מקבלים שיניים" המסקנה: להאוס יש בעיה רק עם אנשים שיש להם שיניים!
מזל שההומלסית נשכה את פורמן ולא אותו!
אחרת הוא בכלל לא היה מתקרב יותר לאנשים עם שיניים!

מימיל

New member
שלון, הגבתי קצת מאוחר מדיי

אבל אני ממש רוצה לדעת איזה פרק היה הפרק הזה עם הזקנה שנדלקה עליו. תודה מראש :)

randomguy

New member
יש איזה קליניק אחד שהיה קצת תמוה

בעיני. באחד הפרקים הראשונים של עונה 1, יש איזה איש שרוצה לתבוע את האוס והוא מגיש לו מסמכי תביעה והאוס אומר לו שיש לו תוצאות בדיקות לא טובות שלו, והאיש רוצה לקחת את המסמכים חזרה (לבטל את התביעה) אבל האוס לא מחזיר לו...לא היה ברור לי בדיוק הקטע הזה

randomguy

New member
נדמה לי שמה שקרה שם זה שהאוס קיבל

תוצאות של בדיקות שמראות שלאיש המעצבן יש איזו מחלה, אבל כיוון שהוא כבר תבע את כל בתי החולים באיזור, הוא לא יקבל טיפול בשום מקום, כולל בביה"ח של האוס, אם הוא מגיש תביעה נגד האוס, ולכן האוס דפק אותו. אבל כשהאוס מספר לו על תוצאות הבדיקות זה נראה כאילו הוא עובד עליו, אז אני לא בטוח שהבנתי נכון, מה דעתכם?

Kat111

New member
רגע, נראה לי שאני זוכרת את זה...

הוא בא לקבל טיפול, והאוס ראה מהכתובת שלו בטפסים או משהו שהוא הגיע ממרחק כמה שעות נסיעה, והגיע למסקנה שהוא תבע כמה רופאים ואף אחד לא מוכן לטפל בו שם... ואז האוס דווקא מטפל בו למרות הכל - והוא תובע גם אותו!! אני לא זוכרת למה הוא רצה לבטל את התביעה, לא זוכרת מה האוס אמר לו
מישהו??

למעלה