ה"ראייה" האמינה ביותר

Another Girl

New member
ה"ראייה" האמינה ביותר

שאלה זו מופנית לכל הפורום,אם כי אשמח לשמוע גם מהגולשים ה"מתמצאים" יותר בנושא ובחומר. לו הייתם צריכים להצביע על ראייה אחת אמינה ומדהימה במיוחד שהתמזל מזלכם להיתקל בה- אם באופן אישי, אם בעיתונות,אם בכל דרך אחרת- על מה הייתם מצביעים? כמובן שנשמח גם אנחנו לשמוע עליה ולחזות בה,אם אפשר,כדי להיווכח.

חפY

New member
פרוייקט ה- "disclosure project"

בו מצויות עדותיהן של למעלה מ- 400 אנשי צבא, מודיעין, ממשל ונאס"א אמריקניים לגבי הוכחות קיום עב"מים וחוצנים. חד משמעית!!!

Majestic12

New member
מעט מהראיות המרכזיות

1. פרשת רוזוול. 2. תצלומי נאס"א, בהם נראים עבמי"ם מצולמים מהמעבורות עצמם - כולל הדו-שיח עם האסטרונאוטים. 3. ה- Disclosure Project. 4. פרשיות חטיפה: משפחת היל; בטי אנדרסון; התקרית בפאסקאגולה; תקרית וולטון..כמכלול הייתי מציע את כל התקריות אותם חקר אלן היינק עוד בשנות השישים. ויש עוד הרבה מאד

franse

New member
כמי שנמצא בקשר יומיומי עם חוצנים,

אני מוצא את השאלה הזאת משעשעת. רק ראייה אחת? יש לי אלף...
לתשומת לב הקוראים: אני מתייחס לחלק של השאלה על ראייה שבה נתקלתי באופן אישי.

לא, אני כבר מכיר את הסיפורים שלך...

ויודע שאתה מאמין בכל ליבך שאתה מתקשר עם חיזרים, הבעיה היא שאני לא!

franse

New member
אני מקבל מהחוצנים טיפול רפואי בבית

שתוצאותיו החיוביות ניכרות היטב על הגוף, כולל סימנים חיצוניים. יותר מזה אינני יכול להגיד עקב צנעת הפרט. תקשור אצלי אינו העיקר. אני מתקשר ברמה נמוכה יחסית להילרים. התבקשתי על ידי החוצנים להצטרף לפורום הזה כדי להעלות את המודעות לנושא, ולתת דחיפת עידוד בעיקר לאלה שתקשור עם חוצנים נמצא בתוכנית החיים שלהם (קארמה). יש בפורום הזה כמה כאלה, שנמצאים על הסף וזקוקים לעזרה. העזרה מתבטאת בעיקר באישור שאני יכול לתת להם שהחוצנים קיימים באמת, וזה מתוך ידיעה והתנסות, לא אמונה.

תשמע, אני כבר אמרתי את דעתי

בעניין החוצנים המרפאים, כשיהיה לי את הזמן והנגישות אני אלך ל"היווכח" אם חייזרים אלה קיימים. נעבור את הטיפול הזה ונראה אם זה עוזר במשהו.

franse

New member
כדאי שתלך רק אם יש לך צורך אמיתי

בטיפול רפואי- פיזי או נפשי, או צורך נפשי עמוק לפגוש חוצנים (יש דבר כזה). אם תבוא במצב רוח של התרסה, מתוך רצון להוכיח שההילר רמאי, החוצנים לא ייתיחסו אליך. נ.ב. ההודעה הקודמת שלי לא נכתבה כדי להתעמת איתך, אלא רק לתת עוד קצת אינפורמציה. אני מתנצל אם הבנת אחרת.

Gilliana

New member
אני סבורה ש...

... בסדרת הכתבות של חנן ושלי במדור ניו-אייג' של NRG, תוכלי למצוא את כל ההוכחות או לפחות את עיקריהן - מרוכזים במקום אחד. הראיות רבות כ"כ עד כי קצרה היריעה מהכיל אולם אין ספק כי ארוע רוזוול, שהיה כנראה המשמעותי מכולם בעיקר משום שהוא הווה את "ירית הפתיחה" במירוץ החייזרי, מדבר בעד עצמו.

AdminWeb

New member
הזו שאלה!.. לי יש משהו לומר בנושא

לי יש משהו שכל חברי הפורום ויותר מיכך, היו מעונינים ואני מדבר על ה-"הדיסק" CD של פרויקט סודי, שבוצע על ידי ה"מחתרת", ואני יודע שהרבה מאוד היו מעוניינים לראות את החומר של אותו CD מפורסם, בדיסק הנ"ל ישנו כל החומר הסודי של NASA, ושל הפנטגון, CIA ועוד כמה חברות שעוסקות בנושא.

Majestic12

New member
לגבי הדיסק...ה"סודי" והמחתרתי

אז למען האמת - יש לי כמה דיסקים כאלו...

AdminWeb

New member
אז אתה בעיינים ../images/Emo6.gif אני שמח לשמוע!!

בהצלחה איש

scriewy

New member
אתם לא לוקחים תאפשרות שאולי

אתם מדברים על דיסקים לגמרי שונים ?! Mjestic12 אולי מדבר על וידאו בזמן שAdminWeb מדבר על דיסק מעורב יענו טקסטים אם הוא בכלל שואל על הצפנה. יש מלא דיסקים מחתרתיים, הסיכוי שאתם מדברים על אותו דיסק מכל מה שיש כיום בשוק מאוד קלוש. אני מדבר על אישתו והוא מדבר על אישתו גם, אשה של מי ואיזה אשה.

למעלה