ה-ר-כ-ב-ה

גאאלה

New member
ה-ר-כ-ב-ה

שמעו, למי שלא יודע שכבת המעפילים בימים אלו ממש מצתוותים לגרעינים (שיאוו! מרגש!) בסוף שבוע האחרון היה סמינר הרכבה, ששניים מתוך כל קן הולכים לשם, עוברים פעולות וזה, והיהלום שבכתר - מרכיבים את הגרעינים! (כמובן בהרכבים תלת-מחוזיים/ דו מחוזיים) אצלנו, בסמינר של נגב-דרום-ירושלים, היה ממש ממש קשה, גם מבחינה טכנית להרכיב את הגרעינים וגם בסופו של דבר לא כולם יצאו מרוצים מההרכב של הגרעין שלהם, מה שממש צרם לי וגם ישב לי על הלב כל הדרך חזרה הביתה. אז רציתי שתספרו איך היה אצלכם, ואם אתם מרוצים מההרכב של הגרעין, וכל מה שמסביב ..

אצלנו ממש מרוצים מהגרעינים...

כאילו אנחנו הכי קטנים (צפון-חיפה) ואנחנו רק שני גרעינים אבל יצאו גרעינים ממש מגניבים וכולם ממש מרוצים... הבנתי גם מחברים שלי שבשרון תיכון לא הלך משהו ושהם לא כול כך מרוצים מחלק מהגרעינים אבל אני חושבת שתמיד יצאו אנשים לא מרוצים וצריך להתמודד עם זה כי כמו שלפעמים אתה לא אוהב את כול האנשים שאיתך בקבוצה אז כנ"ל בגרעין, אתה מתמודד עליהם בכול זאת... בכול אופן, זה ממש מרגש, כול הקטע של הגרעינים וזה, ועוד מעט הגשמה (שאגב מישהו יודע עליו פרטים?) ואני ממש רוצה לאחל בהצלחה לכול הגרעינים הטריים בשכבת המעפילים המהממת ולכולנו ומזל טוב

גאאלה

New member
הגשמה

31/3 - 3/4 זה מתחלק לשניים , חצי ברביד וחצי בקיבוץ אחר שאין לי מושג מה השם שלו, ובאמת בהצלחה לכולם, !!!

Tamir Marco

New member
בדר"כ

מדובר ברביד ובית זרע. כאשר, בדר"כ, צפון-חיפה ונגב-ירושלים-דרום בבית זרע ושרון-תיכון ברביד. אבל (!) וזה אבל חשוב, שנה שעברה הצפי היה מסוים ובסוף הגיעו ממש קצת חניכים אז זה הצטמצם ובסוף הסמינר היה רק באחד מהמקומות, לא זוכר איזה. אז תרשמו הרבה!

liadglanz17

New member
האמת.. שזה פשוט שקר

שנה שעברה הצפי היה שיהיו יותר מתיכון שרון ואז תיכון שרון היו אמורים להיות ברביד והשאר בבית זרע, אבל ברגע האחרון היו יותר משאר המחוזות אז הם היו ברביד ושרון תיכון בבית זרע...

shlinik

New member
למה אני בדרום והיינו ברביד

והיו גם בבית זרע למה ללכלך

האמת היא שלא משנה מי היה יוצא איתי,

את כל מי שאני מכירה ממחוזות דרום - נגב - ירושלים , אני ממש ממש אוהבת ! אז כל הרכב היה מוציא אותי מרוצה... אבל באמת, ההרכב של הגרעין שלי הוא מעולה ויותר טוב מכל חלום ! אני מאוד מאוד מרוצה וגם חברות הקבוצה שלי

אני מאחלת מזל-טוב ובהצלחה

לכל הגרעינים החדשים שנוצרו בתנועה ... אני בטוחה שכולם מעולים וטובים , ונתראה בהגשמה!

למעלה