ה-שאלה תרשמו בכותרת מי הפייבוריט שלכם רק בכותרת..
D DaRk LoLi New member 15/4/05 #2 ../images/Emo47.gifקארי../images/Emo41.gif אני הייתי ראשונה.. אז תמשיכו
F Fairywitch New member 15/4/05 #4 אבל לא בכותרת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif גם מידע לגבי מי עדיין נמצא בתחרות זה ספוילר... אני לא מוחקת- כי גם מי שלא מעודכן לא ציפה שקארי תעוף כ"כ מהר...
אבל לא בכותרת../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif גם מידע לגבי מי עדיין נמצא בתחרות זה ספוילר... אני לא מוחקת- כי גם מי שלא מעודכן לא ציפה שקארי תעוף כ"כ מהר...
F Fairywitch New member 15/4/05 #5 שלי: הייתה קארי, אבל עכשיו קונסי. ככה זה כשיש להם הזדמנויות חוזרות ונשנות להשתפר ולהוכיח את עצמם (שלא כמו ב"כוכב נולד" אצלנו... )
שלי: הייתה קארי, אבל עכשיו קונסי. ככה זה כשיש להם הזדמנויות חוזרות ונשנות להשתפר ולהוכיח את עצמם (שלא כמו ב"כוכב נולד" אצלנו... )
A Anat L New member 15/4/05 #9 ../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif
A Anat L New member 15/4/05 #8 שלי... בו. אבל אני גם מחבבת את קארי וקונסטנטין. מה השופטים אמרו על קארי השבוע דרך אגב? פספסתי את הקטע הזה
שלי... בו. אבל אני גם מחבבת את קארי וקונסטנטין. מה השופטים אמרו על קארי השבוע דרך אגב? פספסתי את הקטע הזה
S shavitlavi New member 16/4/05 #12 אני בעד... וונזל!!!!! i dig the divas נ.ב קארי אנדרווד דומה אש לשרון מצעירים חסרי מנוח.
ג גייסון קוק לנצח New member 16/4/05 #18 הי! לא לעליב את שרון! עם כול הכבוד לקארי, היא לאת תגיע לקרסוליים של שרון שלי!!!!!
S shavitlavi New member 17/4/05 #26 כבודה של שרון קייס במקומה מונח קארי רק מזכירה אותה אבל אין אין יפה משרון.
C constantine girl New member 16/4/05 #14 כאילו דההההה ../images/Emo8.gif ...rockers rule and Constantine is the
D darklighter New member 16/4/05 #15 ה../images/Emo47.gifשלי-../images/Emo115.gif קונסטנטין!!! ואני אוהבת גם את בו אבל את קון יותר!