ה- שאלה!

נועם m

New member
ה- שאלה!

שאלה שגנבתי מפורום אחר: מה דעתכם/דעתכן על בנות שעושות את הצעד הראשון? היו זמנים שעצם השאלה עצבן אותי. מה הבעיה עם בנות שמתחילות עם בנים? למה זה צריך להיות שונה או חריג מכל סיטואציה הפוכה? חשבתי שעניין היוזמה הגברית הוא משהו ששייך לעבר הרחוק ביותר, משל "אישה- למטבח!"
. שכולם כבר מזמן הבינו שבתקופתנו הפתוחה והמתירנית כבר ממש לא משנה מי עושה מה. ואז צצו ועלו קולות, בתחילה של גברים, וגרוע מכך- של נשים, שמאמינים כי זוהי דרכו של עולם ואין מה לשנות את זה. שאלו הם כללי המשחק וכל מי שחורגת מהם נידונה להסתובב בשארית חייה עם תווית של, השם ישמור, "פמיניסטית"- מוקצה ומנודה מכל חברה מתורבתת. אז איפה אתם בעניין? האם גם לדעתכם יש מסורות שלא ניתן לשבור אותן? האם ניתן להסיק על אופייה של מישהי רק כי החליטה לעשות את הצעד הראשון?

Cobe Anan

New member
ה-קובי! עונה:

סליחה שניה.. *דקלה, אני יודע שאת קוראת את זה, אז.. סליחה, הייתי חייב... תסתכלי על זה שניה- זה לא פשוט דרש את זה?* זהו, מצטער.. טוב, לענייננו: לדעתי, בתחום הזה אין ולו חלוקת תפקידים אחת מוגדרת מראש. יש בנים ביישנים ויש בנות עם ביצים של פלדה. יש אנשים שזורמים, ואחרים לא יבינו את הרמז גם אחרי שהרמז ינשק להם את השקדים. מה זה אומר? שאם נחכה לצד השני שיעשה את השורה שלו, אולי ניתקע עם הכבוד העצמי שלנו כדייט לחג האהבה הבא. מסקנה מתבקשת: מי שמתבייש- מתייבש, וזה עובד גם בלשון נקבה. אגב, אף בחורה לא נמנעת מלהתחיל עם בנים מתוך רחשי כבוד עמוקים לעצמה, ומאף בחור לא מנע הביטחון העצמי לחזר אחרי מישהי שמצאה חן בעיניו. תחשבי על זה. אה, ועוד משהו- אם היתה חלוקה בין המינים, מה היה קורה אצל הומואים ולסביות...?

g a z

New member
נראה לי שזה מורכב..

אישית, בפחות מחצי השנה האחונה התחלתי עם שלושה בנים. אבל אני מתכוונת התחלתי, לא רמזתי. בפעם הראשונה שעשיתי את זה הרגשתי טוב עם עצמי שהצלחתי, אבל אתם יודעים, לא לקחתי את זה כזה ביג-דיל. כשחברות שלי שמעו על זה רובן היו בשוק: מאיפה היה לי אומץ, ובכלל, איך עשיתי את הצעד הראשון ולא חיכיתי לו. רק כשהן אמרו לי את זה פתאום נפל לי האסימון שוואלה, לרוב הבנות "אין ביצים" לעשות את הצעד הראשון. וכן, בפעם הראשונה שעשיתי את זה, לקח לי שבועיים להשיג את המספר שלו מחברה שידיד שלה מכיר אותו. זה היה די מסובך ובכלל לא חשבתי שיצליח לי. אז אמנם מצד אחד בהתחלה לא הרגשתי שאני עושה משהו שלא קורה הרבה, אבל מצד שני כן ציפיתי לאיזו שהיא הערכה, קרדיט מסויים על זה שוואלה, יש לי ביצים. כי עם כל הכבוד, עד כמה שתפספתי מהם (אחרת לא הייתי מתאמצת לנסות להשיג אותם), אני לא חושבת שכל שני וחמישי מישהי אחרת מתחילה איתם. אבל לא, הם לא הנידו עפעף לגביי העניין. זה טיפה הפריע לי, אולי בלי צדק, אבל כן הפריע. בקיצור, כן- מחמיא לי מאוד, כמו לכל אחת, כשמתחילים איתי. אבל אין לי בעיה להתחיל עם מישהו כשאני רואה פוטנציאל.

../images/Emo6.gifנשים תמיד היתחילו עם גברים

פעם זה היה ע"י ממחטה שנישמטת מבין אצבעותיה ואז הקורבן המאושר רץ אחר העלמה כדי לקיים מצוות השבת אבידה....[עלק] אז תמיד אפשר להתחיל או ליתר דיוק להדליק אותו ללא ידיעתו ומשם הוא כבר ימשיך בעצמו. אז זה לא נקקא להתחיל, זה ניקרא לנטב אותו לאן שאני/היא רוצה

lady mika

New member
אני מכירה לפחות שתי מערכות יחסים

מאוד יפות ובריאות שנמשכות פרק זמן מכובד שצמחו מזה שהבחורה התחילה עם הגבר. כשיש מישהו שאני באמת מרגישה שיש פוטנציאל איתו - אני יכולה לעשות מאמצים, עשיתי כבר מאמצים מכובדים כדי להגיע לבחור. אבל זה נדיר וזה קורה רק כשאני מרגישה שהגבר נמשך אלי באיזשהו אופן והוא ממש בטעם שלי, בינתיים זה קרה רק שלוש פעמים. כשאני סתם בפאב או משהו ורואה בחור חמוד אני לא מסוגלת לאזור אומץ ולהתחיל איתו, ואולי טוב שכל, אני מעדיפה שיחזרו אחרי בגדול.

dush18

New member
נתקלתי במאמר כזה לא מזמן..

למה בנות לא צריכות להתחיל ע בנים. יש שם הסברים טובים, אבל אני עדיין לא משוכנע לגמרי. He's Just Not That Into You

dush18

New member
נו מה.. הנה הקישור

http://www.usatoday.com/life/books/excerpts/2004-09-08-hes-just_x.htm

למעלה