ה 'שוטרים' רק מזיקים

supershnitzel

New member
ה 'שוטרים' רק מזיקים

supershnitzel: שוטר יקר... אפשר לשאול מה שמך או שאתה ביישן? BlogTV Police5: אי אפשר זקן ארציאלי: את יפה וסקסית . תאמיני לי אני זקן ומבין בזה supershnitzel: אוקיי שוטר יקר.. על רקע הילדונת שמרקדת לה ברקע... אפשר לשאול מה הקוד המוסרי שגורם לך -לסייע- לילדה הזו לעשות שטויות על ידי כך שאתה מעיף את האנשים שאומרים לה מה הם חושבים עליה באמת אבל משאיר את הפדופילים שפשוט מסתכלים ולא רושמים כלום אם היא תראה שכולם פשוט חרמנים ולא מתעניינים במה שיש לה להגיד אולי היא תתייאש ואם לא...אז זה מה שהיא רוצה ומגיע לה gilad0327: כוסית!!!!!!!!!!! gilad0327: בת כמה את ? חתולה קטנה וחמודה: 15 supershnitzel: אדון שוטר אתה יכול לענות לי בבקשה אחרי שטרחתי והקלדתי 4 שורות? מה הרעיון? זה כמו להסתובב במסיבת טראנס ולהגיד חבר'ה לא לקחת סמים למה שמישהו ירצה לקיים פה דיון מעמיק? אתם לא קולטים? אתם עוזרים לילדים להיות מוטרדים! מה היה קורה אם בת/אחות של אחד מכם היתה עולה לשידור ועושה שטויות? גם אז הייתם מעיפים את כל הסוטים או משאירים אותם כדי שתבין עם מי יש לה עסק שוטרים יקרים תבינו ותפסיקו להתעלם <שיחה אמיתית , הפרוטוקול המלא שמור אצלי>

F00D Is G00D

New member
אגיב תגובה לא רשמית

לא צינת האם הבנות אכן עשו מה שביקשו מהן. ההתנהלות בחדרים היא כזו.: המשטרה נכנסת ובמשך 3 דקות צופה בחדר. במידה ורואים תכנים לא הולמים במצלמה. סוגרים מידית את החדר! במידה ויש בקשות מסוג זה אך עדיין לא נוצר כל האקט הפורנוגרפי. השומר אומר לה לא להתייחס לכל בקשה של הגולשים. ברגע שהיא מסכימה ומצהירה על כך הוא נשאר עוד דקה בחדר. מעיף את כל החרמנים, ועוזב זו השיטה האופטימלית שההנהלה עובדת לפיה ציין בבקשה. הקטינה עשתה או לא עשתה את בקשות הגולשים?

supershnitzel

New member
תעשו סדר בבלגן

חבר , דבר ראשון יש קטע מוגזם של 'משטרת מחשבות': מהרגע שהשוטר נכנס הוא מעיף כל מי שזורק מילה כמו 'מכוער' או 'חחחחחחחח' מה שהופך את העניין למוגזם לחלוטין. נתקלתי בזה די הרבה. חוץ מזה הרעיון שלי הוא ש -זה לא תמיד רעיון טוב להעיף את כל החרמנים למיניהם!! תחשוב על זה רגע - האם אתה מעלה את הרמה של הצ'אט בכך? - האם אתה מונע פגיעה בילדות? או להפך: מונע מהן להבין מי הטיפוסים שצופים בהן? והכי חשוב: איפה בדיוק רשומים הכללים לשדרנים/צופים?? אם ילדה בת 16 מראה חזיה - סוגרים? (גם בחוף הים תמצא כאלה) -אם ראיתי ילדה מתפשטת - למי מדווחים בזמן אמת (לא אימייל)? והכי הכי חשוב: בצ'ט וידאו נחשפים -המון- פרטים מזהים. הכתבה הבאה שתהיה על הצ'ט שלכם תהיה קרוב לוודאי בנושא הטרדה מינית - ולא בכתב אלא באמת...והמבין יבין.. תסיקו מסקנות ובהצלחה -נ.ב לא היא לא התפשטה אבל אם אחד החרמנים שם בצ'ט גר בב"ש... עדיף לא לחשוב

מי זה אוסמה בין לאדן ?

מי זה אוסאמה בין לאדן ? כי אני כל הזמן רואה שאוסמה בין לאדן עולה לכל הפורומים, ומגיב לכל ידיעה.... אז מי זה אוסמה בין לאדן ? שפן של הצאט 3.2.2004 ממתין לתגובה

F00D Is G00D

New member
טוב....

עוד תגובה לא רשמית! לענין זה שהיא "צריכה" לדעת עם איזה סוטים היא מתעסקת. אתה ממש מדבר שטויות. מה שאותם גולשים עושים זה לשדל את הנערה לכל מיני אקטים, זה ממש שטות מוגמרת מה שאמרת עכשיו! ענין החזיה וחוף הים, אז אין ממש חוק שעוסק בענין, אבל בהנהלת תפוז חושבים (ובצדק) שזה ממש לא מוסרי, הם לא מוכנים לתת לזה במה, וכמובן לאט לאט זה מתפתח. ושנינו ידועים זאת. הרבה אנשים יוכלו להסכים איתי על כך, אתרי פורנו לא חסר (ותאמת גם תמונות של קטינות מהקאזה)! תפוז הוא לא אתר פורנו! אני לא אגיב יותר מפעת חוסר הזמן שלי...

למעלה