ה' שלי רציתי שתגשים לי משאלות

ה' שלי רציתי שתגשים לי משאלות

נמאס לי להיות שמנה פרה כמו גוש בשר ובקושי זזה נו כן כן ה' ניסיתי לעשות דיאטות מה אני יעשה ה' לא הולך לי אני רואה אוכל אני ישר טורפת וכן ה' אני יעשה הכל בשביל להיות רזה אתה יודע מה תן לי להיות אנורקסית ואני אגיד לך תודה ותעשה אותי שאני יהיה קצת ביטשית כי נמאס לי להיות יותר מדיי טובה לאנשים אחרים כי הם פשוט לא מעריכים את מה שעושים להם ובסוף אני נדפקת אני לבד אני שמנה אני גלמודה ה' תעשה שאני יהיה רזה מה כבר ביקשתי קראתי תהילים שמתי מזוזות הלכתי לרב שיקדש אותי ויתן לי ברכה שאני אתחתן מהר טוב לא כל כך מהר ( הוא כבר רצה לעשות לי שידך ) אבל ה' נו אנחנו הריי עם סגולה עם נבחר יאלה תראה לי שאתה קיים כן כן נתת לי חיים אבל רע לי להיות שמנה ולשבת בפינה כל הזמן אני רוצה אהבה אני רוצה הממממממממממממממ להיות מאושרת נמאס לי לבכות כל לילה ולשיר את השיר לבד על הגג שבתות וחגים אז מה ה' תעשה לי בשבילי ג'סטה ותגשים את משאלתי כי אני נחנקת שלך פיצי מיצי ימפמפוני

punk 1

New member
שלום לך

את יודעת שאים באמת רוצים משיגים השאלה היא א.עד כמה מידת הרצון של האדם ב. עד כמה האדם מודע לעצמו שהוא רוצה ג. מה הוא מוכן להקריב בשביל אותו דבר שרוצה להשיג.

משאלות../images/Emo140.gif

את לא יכולה מצד אחד לבקש בקשה כזו..ומצד שני להמשיך לטרוף כדברייך. קצת עזרה ממך לא תזיק...ואת לא תעשי הכל בשביל להיות רזה כי עובדה..את ממשיכה לטרוף... ואל תבקשי להיות אנורקסית לפני שאת יודעת במה מדובר בכלל !!!! לדעתי קומי ועשי מעשה..לכי לדיאטנית..תפסיקי לרחם על עצמך...ותמשיכי לבקש מאלוהים כוח ושלווה ..לא לבקש להיות רזה! זה תלוי רק בך. אגב, מי אמר שאהבה יש רק לנשים רזות ???? תתפלאי !! ועוד משהו קטן....תפסיקי להיות =טובה= לאנשים ותתחילי להיות טובה לעצמך זה כלל ראשון...אגב קראת את הספרים על השיחות עם אלוהים ??? זה צעד ראשון ..בהצלחה.

שרiןבן

New member
ילדתי שלי, אגשים לך את משאלתך.

רק לפני כן אשאל: האם את יודעת באמת מה את רוצה ? לך את זכות הבחירה נתתי לעשות ככל העולה על רוחך, כדי שתוכלי לחוות את מציאות העולם היחסי. הרעיון נובע מעולם האין סוף, שם אפשר להנות באופן מיידי בכל אשר תבקשים. אם תשאלי אותי מדוע את לא שם, אענה כי את זו אשר בחרת להגיע לכאן. בחרת משום שכאשר את בתוך עולם המוחלט, (ובכל מציאות אחרת) מצבה של התודעה בה את נמצאת לא מודעת לדבר אחר מלבד המציאות בה היא נמצאת. במגבלת המילים אפשר לתת דוגמא של מצב מסויים שאת נמצאת בו, ואשר ברגע אחר הופך לדוחה. גם במצב תודעה כגון אורגזמה, שזו צורה מאוד גבוה לעולם הרוח ולחווית האיחוד, לא תמצאי קיבעון של הרגשה זו. בעולם היחסי בו את נמצאת, יש לך את האפשרות לחוות מצבים ועל פי הם לקבוע מי את ביחס אליהם כדי שתוכלי לדעת מי את באמת. תוכלי לחוות את כל שתבקשי ואתן לך את כל מה שתבקשי. כדי לקבל, כל שעליך לעשות הוא לבקש מתוך הודיה ולא מתוך חוסר. תבקשי להיות רזה מתוך קבלת המצב שלך עכשיו, עם גישה שלילית כשלך, אין פלא שאת לא מצליחה לשלוט על עצמך לפני "טרף". את חושבת שאת לא מוצאת אהבה כי את שמנה ? בחשבון פשוט הייתי נותן לך את מספר הנשים השמנות הנשואת באושר אבל כולם ישנים פה. (התקינו מזגן בחדר של רבין וכולם עבדו קשה בלנקות) שמנה פרה או גוש בשר, אלו הם הגדרות שהמשמעות לגביהן תלויה בראיית העולם שלך בלבד. כדי להנות מנתינה לאחר, יש לעשות זאת מתוך כוונה אמיתית ולא מתוך ציפיה. בעניין זה אוסיף, מה שאת רוצה לעצמך, תני לאחרים ותקבלי כפליים. אבל, הנתינה צריכה לבוא ממקום אמיתי ולא מתוך ציפיה. אין עליך חובה לעשות דבר אשר לא תרצי. קומי לך מהפינה וצאי, קריאת תהילים לא תיתן לך דבר אם לא תיישמי את תוכן הדברים. ברכה מהרב לא תעזור אם לא תהיה לה את גיבוי האמונה הפנימית. קומי לך, היי מאושרת. עשי כל מה שתירצי. שלך ה' ה'ומי ה'ומפצ'י.

גריני

New member
|ברוך הבא| - אלוהים נחמד שכמוך ../images/Emo13.gif

אהבתי כל מילה שכתבת כאן, וניל דונאלד וולש היה בוודאי מאמץ את דבריך בחום

mkarin

New member
אל תבקשי להיות אנורקסית...

כי אם עכשיו את מרגישה רע- כשתהיי אנורקסית, תרגישי הרבה הרבה יותר רע! ואני אצטרף לאחרים שאמרו שתפסיקי לרחם על עצמך, תפסיקי לסמוך על דבר שלא יעזור לך [אל תתנפלו זו אמונתי בלבד
], ותיקחי את עצמך בידיים!

למעלה