ה"שריטה" הקולינרית החדשה שלי
אם זה קולינרי בכלל.
אגב, אהבתי את המונח שהשתמש בו חיים כהן בתוכנית MKR "אינטיליגנציה קולינרית" ואיך שהילדודעס, עדן ועומר, השתמשו בו כבדרך אגב, כלומר הטמיעו אותו עמוק בתודעה שלהם.
על כל פנים -
איטריות ביצים רחבות, מבושלות לפי הוראות היצרן. עם סיום הבישול שפיכת 95% ממי הבישול. לתוך הסיר בו האיטריות להוסיף קופסת רסק עגבניות, כף או שתיים קטשופ, מלח, פלפל, מעט [ קומץ] מוסקט וצ'ילי גרוס ויבש. בלי שמן, אגב.
לערבב כמה דקות, ואז לטרוף
ואגב פלפל שחור, גרוס ◄ בעקבות המלצה אי שם להכין לעצמי את תערובת התבלינים הסודית שלי, ואחרי תכנית בה הראו את נפלאות המוסקט החלטתי לטחון גרגרי פלפל [ ארבע העונות הם נקראים ארבעת צבעי גרגרי הפלפל] עם חתיכת אגוז מוסקט. מאז אין תבשיל אצלי , כולל סלט, אם אני מתבלו בקצת פלפל שחור ללא מוסקט.
אם זה קולינרי בכלל.
אגב, אהבתי את המונח שהשתמש בו חיים כהן בתוכנית MKR "אינטיליגנציה קולינרית" ואיך שהילדודעס, עדן ועומר, השתמשו בו כבדרך אגב, כלומר הטמיעו אותו עמוק בתודעה שלהם.
על כל פנים -
איטריות ביצים רחבות, מבושלות לפי הוראות היצרן. עם סיום הבישול שפיכת 95% ממי הבישול. לתוך הסיר בו האיטריות להוסיף קופסת רסק עגבניות, כף או שתיים קטשופ, מלח, פלפל, מעט [ קומץ] מוסקט וצ'ילי גרוס ויבש. בלי שמן, אגב.
לערבב כמה דקות, ואז לטרוף

ואגב פלפל שחור, גרוס ◄ בעקבות המלצה אי שם להכין לעצמי את תערובת התבלינים הסודית שלי, ואחרי תכנית בה הראו את נפלאות המוסקט החלטתי לטחון גרגרי פלפל [ ארבע העונות הם נקראים ארבעת צבעי גרגרי הפלפל] עם חתיכת אגוז מוסקט. מאז אין תבשיל אצלי , כולל סלט, אם אני מתבלו בקצת פלפל שחור ללא מוסקט.
