ה-שרשור ה-טוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

3has3

New member
ה-שרשור ה-טוב../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif../images/Emo140.gif

ביקשתי מאביב לפתוח כי לא תכננתי להיות פה היום אבל היא כנראה לא קיבלה את הסמס. אניווי, אתם יודעים מה לעשות D:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifכן ישנתי../images/Emo9.gif

יאי פרשתי מחידון היסטוריה! ז"א לא פרשתי אני מחר הולכת לעשות את המבחן ולהכשל בכוונה ואבא שלי החמוד הזה הביא לי הרגע תותים לחדר

panci thet i

New member
יאי! דיבלנו תעודות...

^-^ התעודה שלי די טובה.. מתמטיקה-80 לשון-85 אנגלית-95 הסטוריה-70 ספרות-84 מדעים-100 מורשת-60 ספורט-90 אומנות-100 גאוגרפיה-80 ערבית-85 XD טובה..לא?

NoAmItA ChAn

New member
וואו! איזו תעודה מדהימה!

כל הכבוד!! DDDDDD: מה זה מורשת, אגב? ><;;

NoAmItA ChAn

New member
שלושה מאיות! DDDDD:

בוחן באלגברה, בוחן בלשון ובתעודה באנגלית D: (כשתהיה לי תעודה TT) ומחר אני מתחילה ללמוד בעשר D: והתקדמתי בסוף השבוע במלאמלאמלא אנימות! והיום אני נפגשת עם חברה שלי ויהיה ממש ממש כיף! DDD: וביום רביעי אני נפגשת עם אחת החברות הכי טובות שלי, ומלא זמן לא ראיתי אותה, אז אני ממש ממש שמחה, כי אני יודעת שהולך להיות ממש ממש מצחיק~! DDDDDD: ואני עכשיו מנגת בגיטרה יצירה ממש ממש יפה DDDD: ואמא שלי סוף סוף קנתה לי קוקיות! DDDD: וסיימתי את המנגה שנתקעתי בה סוף סוף! DDDD: ואני אלמד כנראה או יפנית או גרמנית! D: (באתי לכתוב "הונגרית" ואז "רומנית" XDDDD;;) והיום בהפסקה ישבנו מלא חברות, למרות שאין לי הרבה חברות מבית הספר >< והיום במבחן במתמטיקה הלך לי יחסית טוב DDD: ובקרוב פורים, ויהיה מפגש מכ"ר! DDDDD: וכנס אנימה! DDDDD: זהו ^_________^

התעודה שלי ../images/Emo11.gif

לשון - 88 הערה:מרבה לפטפט [בעעעעעעעעע אני לא מדברת בשיעורים שלה בכלל!!~] מתמטיקה 3 יח"ל - 100 אנגלית ,5 יח"ל - 60 [><"] הסטוריה - 70 ספרות - 90 מדעי החברה - 82 תקשורת - 93 ספורט - 95
אנגלית והסטוריה הרסו לי הכול

שחכתי לספר משהו מצחיק ../images/Emo6.gif

שבוע שעבר זה קרה.. אני לתומי באה לבצפר עם סקיני שחור ,חולצה של איירון מיידן וכולי שחור . אני נכנסת לכיתה לשיעור מתמטיקה ואיזו פרחה אחת אבל היא ממש ממש חמודה . היא צועקת כזה בכיתה "פריקית!!" ואני מסתובבת וכולם מתפקעים מצחוק XD ואז כל שניה קראו לי פריקית ,היה מצחיק וכל פעם כשאני עם חולצה של איירון מיידן או מיי כמיקל רומנס כל העולם או צוחק עליי או מסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח או שהערסים ברוחים ממני

3has3

New member
../images/Emo112.gif חע,

סיימתי עם המבחן בספרותתתתתת()*&^%$#$ עכשיו יש לי עוד שבועיים מבחן בהיסטוריה ואז... טוב לא יודעת D: אבל המבחן הלך לי די טוב, אני מקווה XD וכזה בשיעור השני, החליפו את המורה... זאת אומרת היה אמור להיות שיעור ערבית אז המורה לערבית הייתה איתנו... אז היא ישבה ובכלל לא הסתכלה על הכיתה!!! XDDDDD מי שיושב לידי אמר לי כזה:"בואי נוציא סיכומים ונעתיק" אז אמרתי לו שיעשה את זה XDDDD והוא אמר:"יאללה" ולא הוציא.
אניווי, אחר כך כשהוא היה בסוף אני כבר הגשתי ואיך שהוא בא להגיש הוא מתחיל לשאול אותי משהו על השאלה האחרונה... אז אני כזה:"כתבת על ההקלה? על הרוגע? על הכאב והעלבון?" אז הוא מהר הוסיף XDDD בקיצור, גיליתי לו את כל התכונות בסעיף האחרון

DontWakeMeUp

New member
אז הלך טוב נכון?../images/Emo9.gif

שמחה בשבילך
וכבר אמרתי שמורות לערבית הן המורות הכי דפוקות

3has3

New member
../images/Emo112.gif XDDDDD

כן, בעיקר זאתי
כזאת סוטה ולא מצחיקה
למרות שהיא חושבת שהיא מצחיקה

למעלה