ה-שרשור ה-טוב

• פותח הנושא 3has3
  • פורסם בתאריך

3has3

New member
ה-שרשור ה-טוב ../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo24.gif

אתם יודעים מה לעשות

3has3

New member
../images/Emo112.gif השתחררתי היום שעה שישית!

ולא שמינית! זאת אומרת אחת וחצי ולא שלוש! וסוף סוף הלכתי רגיל הביתה עם חברות ולא לבד XDD

chen010189

New member
התחיל שבוע חדש!

זה כבר משהו טוב אני שונאת סופי שבוע מאז שאין לי מסגרת קבועה(בית ספר,צבא,עבודה) גם ככה עם העבודה שלי יש כמה ימים בשבוע שאני בחופש מה אני צריכה עוד יומיים שבהם הכל סגור?
מחר אני מקבלת משכורת סוף סוף
החלטתי להפסיק לפחד מחוסר כישרון וללכת על זה...ללמוד את התחביב שתמיד חשקתי בו: עיצוב בעוגות/שוקולד פרלינים/לחמים(לא סתם לאפות לחם באקות, לחמים אומנותיים עם מילויים שונים וכאלה) נראה מה אני אצליח ללמוד מהאינטרנט ומה אני אצטרך ללמוד בבית ספר בחיפה "סושף"

../images/Emo220.gifנוטוב...

אז היום? לא יודעת.. עייפות.. אולי השיעור גיטרה.. כן כן..היה ממש נחמד ומצחיק(כמו תמיד) וכמו תמיד היה מעודד ומוזרP: אבל היה מעולה.. בצפר היו צחוקיםP: ומלא דברים.. *אפצ'י* אני מתחילה להצטנןP:

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifאאאעאעאעאע יש לי סערת רגשות!

אני מתרגשת כמה זמן לא היייתי כאן
טוב, נתחיל: קיבלתי תעודה- אנגלית 95 מתמטיקה 90 ערבית 100 פיזיקה 100 ספרות 88 [היא נתנה לי 82 ואמרתי לה שהיא צריכה להעלות לי] הסטוריה 100 אזרחות 100 ספורט 90 מדעים 100 מורשת 100 לשון 100 אומנות 90 שלח 95 תנך 98 זהב 100 יש לי מחשב חדש ואינטרנט חדש למדתי לנגן כמה שירים [כמו בן אדם ולא עם מלא זיופים] על הגיטרה ונית תמיד מול החלון שלי אז אינ משקיפה עליו

3has3

New member
../images/Emo112.gif אביביביבביבייבב D:

היום, את, אני, מסן

A v i v o o s h

New member
../images/Emo204.gifג'

חחחחחחחחח סתם ט' כה זה מקצוע מטומטם שכול הכיתה קיבלה בו 100XDDD תחילת השנה אמרו לנו זה הכנה לתיאוריה אז כולנו התלהבנו וזה כבר הכנו את עצמנו למבחן נהיגה, וכול מה שאנחנו עושים שם זה בערך... ממממ... כלום אבל בעיקרון מה שהמורה מנסה לעשות זה ללמד אותנו איך לעבור מעבר חצייה

fat lip

New member
D:

קיבלתי 100 בעבודה שחרשתי עליה תחיים. [קורט קוביין אנשים..קורט קוביין..] קיבלתי 91 בתעודה בערבית. 95 באנגלית. יש לי היום שיעור גיטרה. אני הולכת לקנות היום דברים לתחפושת. אנחנו משחקים גמד ענק בכיתה וקיבלתי קוראסון, וזה היה טעים. קניתי אוריאו! זה נדיר יותר משאני אקנה סקיטלס! עוד מעט סוף שבוע. ומנסים לשמור על מצב רוח אתם יודעים.

DontWakeMeUp

New member
שמחה בשביל וכולכן והתעדוות שלכן מעולות D:

לא היה לי כוח לכתוב לכל אחת בנפרד

למעלה