ה-שרשור ה-טוב

3has3

New member
ה-שרשור ה-טוב../images/Emo13.gif../images/Emo9.gif../images/Emo8.gif../images/Emo98.gif../images/Emo24.gif

את כל הדברים הטובים אתם מוזמנים לשרשר לפה D: וכמובן שנגיב לכם בחיבוקים, כל הכבודים, בהצלחה וכו' D:

fat lip

New member
=]

חשבתי שאני בכלל בכלל לא יצליח בפיזיקה כי אני לא יודעת כלום אבל התחלתי ללמוד עם עצמי וישבתי עם הספר איזה שעה והבנתי חלק, מחר אני אמשיך =]
המורה שלי לגיטרה לימד אותי סוףסוף משו של נירוונה, יאיאיאיי.
עוד מעט נגמר לי הלוח מבחנים ^^
חברות שלי רוצות ללכת לת"א D:
עוד מעט פורים =] בכלל עוד איזה 4-5 חודשים נגמרת השנה.. והו..מעודד. XD ועוד שבועיים שלושה עוברים לי חודשיים עם הגשר.. XD.

3has3

New member
../images/Emo112.gif כל הכבוד DDD:

וכן, בקרוב יגמר XD ולי יש מחר שלושה חודשים D: כאילו גשר XD

NoAmItA ChAn

New member
DDDDD: ../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif 33333333333>

שירצ'אןןן 33333333333333333> אני שמחה שאת מאושרת!~ עלי והצליחי! D:

fat lip

New member
תנקס נעמיטה../images/Emo24.gif

מאושרת לא הייתי אומרת>< אבל נו כן.. נחמד.. פיזיקה הזה דוחף בתחת XDD לאביווווווווווווווווווווווווווווווו. 333333333333333333333>

NoAmItA ChAn

New member
יאיייייי @#%<?@#<?%@#<?

קיבלתי פראנקינג שתי מאיות!!!!!!!11111 3^?#$^@#<^$<@#^<#$ מאה אחד בבוחן במתמטיקה, ובאחרונה הולך לי לא כל כך טוב במתמטיקה, והמורה עזרה לי בבוחן, אז מאה! והשני זה מאה בתעודה באנגלית! המורה קרא לכל אחד בתורו ואז כשהוא קרא לי הוא אמר: "באמת אין צורך שתבזבזי קלוריה אחת בשביל להגיע לכאן"!1 וזה טוב! זה אומר שאני לא צריכה לבוא! ומאה! ממוצע 91.2! באנגלית! בין ההכי טובים שבכיתה! אני כל כך מאושרת TT____TT

3has3

New member
../images/Emo112.gif יאי D:

קיצרתי את הפוני והוא כבר לא באורך קילו מטר D: ו.. לא היו לי שיעורים היום D: ואני מתה על המצלמה הזאת ו... אממ זהו D:

3has3

New member
../images/Emo112.gif אני מאושרת.

הייתה לנו היום הצגה. והלכנו למתנ"ס ואז לא הייתה אז חזרנו שעה אחרי XD אז שעה ראשונה הלכנו וחזרנו ושעה שניה בזבזנו בלחכות ואז בהפסקת עשר הלכנו שוב והפעם היא באמת התחילה XD אז שעה שלישית גם הלכה D: וההצגה הייתה בסדר כזאת. אבל היה משהו אחר
ואביב יודעת כי התחלתי לסמס לה באמצע XD אבל אז הפסקתי כי מורה החליטה לעמוד לידינו!!1 ואז חזרנו לבית ספרינו והיה ספורט XD אז שיחקנו מחניים בכלוב [ואביב תבין למה זה חשוב לי XD] ואז היה אמור להיות ערבית אבל המורה הייתה שם! בהצגה! אז שוב היה לנו ספורט XDDD ושוב שיחקנו מחניים
הפעם עם הבנים
ואז הלכנו הביתה וגם שם קרה משהו טוב! טוב מאוד D: בקיצור, אני מאושרת XD ומחר חברה משוהם באה אליי D: הידד)*&^%$

Tmz

New member
הזמנתי את המהדורה של פריטי. אוד., זה נחשב?

לא הייתי פה המון זמן ;; אבל זו לא אשמתי, פשוט לא הייתי על המחשב המונמון זמן. נמנמ. הדברים הטובים. כן. וול הם קרו די מזמן וכבר חפרתי עליהם לחנה, אבל נו, שויין. הזמנתי את המהדורה המוגבלת, כפי שאפשר לראות בכותרת (לשון משתלט עלי) לא ידעתי איפה לשים את הידיעה המרגשת הזאת, אז עשיתי את זה פה XD עוד מישו הזמין אותה? זה עלה לי בעשר שעות גיהוץ וכוויה כואבת ומגעולה באגודל, אז אני מקווה שזה יהיה שווה את זה XD חוצמזה ההורים שלי חזרו מאמריקה והביאו לי בלי שום כוונה אולסטאר כמו של ברנדון בסגול. זה שווה =) כאילו, הן שוות גם אם הן לא היו כמו של ברנדון, אבל ככה הן אפילו יותר שוות. והם הביאו לי גם את all we know is falling שממש רציתי ואני מאוהבת בו עכשיו. ויש לי יומולדת עוד שבועיים מאתמול. D:

למעלה