ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת!!!

ה-ש-ת-ל-ט-ו-ת!!!

ניסיון ראשון, בכל אופן
אז הנה הפעם הראשונה של הפינה החדשה שאימצתי לעצמי
נכון שזה אמורה להתחיל מהשיר הראשון של מיקה אבל החלטתי ללכת דווקא על האחרון- "פשוט וטוב", אז תהנו!
יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקר- מה, לדעתכם, הפירוש של השורות האלו?
נזכרתי איך פעם היית אחר- יש מישהו בסביבה שלכם שהשתנה והייתם מעדיפים שיחזור להיות כמו שהיה פעם?
כשנשארנו ערים כל הלילה- מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם?
באור הכחול הזוהר
על השטיח החדש שקניתי- מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף?
הייתי יפה בעינייך יותר- אוהבים את איך שאתם נראים?
עכשיו אני כבר לא בוכה, - מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה?
אני רק מצטערת... - מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו?
על דברים שאתה לא תשכח, - ספרו פדיחה שקרתה לכם
ואני לא זוכרת- איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח?
אתה ואני זה לנצח- מי החבר הכי טוב שלכם?
עלינו אני לא אוותר- חושבים שזה ישאר ככה תמיד?
כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד- ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית?
שהלב שלי אוהב יותר- ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם?
לפני שחזרתי הביתה- מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי?
עצרתי לחשוב- מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות? במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל
את כל מה שרציתי לצרוח- מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם?
כל מה שרציתי לשבור- מה הדבר האחרון ששברתם?
נזכרתי שצריך לשמוח- מה הדבר שהכי משמח אתכם?
שביננו זה פשוט וטוב- מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם? עכשיו אני כבר לא בוכה...
אההה... זהו
פעם ראשונה ככה שזה יצא די צולע
לא נורא... נקווה להתשפר בהמשך

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo47.gif

יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקר- מה, לדעתכם, הפירוש של השורות האלו? אממ... את האמת? בד"כ אני מצליחה לפרש כמעט כל שיר (כמעט
), אבל משום מה לא הצלחתי לפרש את השורות האלו. יש מצב שזה מה שגרם לי להתאהב בו כ"כ
נזכרתי איך פעם היית אחר- יש מישהו בסביבה שלכם שהשתנה והייתם מעדיפים שיחזור להיות כמו שהיה פעם? כן
כשנשארנו ערים כל הלילה- מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם? לפני חודש- חודשיים. באור הכחול הזוהר על השטיח החדש שקניתי- מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף? הדבר באחרון שקניתי... אממ נראה לי שחולצה מTNT. וכן- זה היה שווה את הכסף
הייתי יפה בעינייך יותר- אוהבים את איך שאתם נראים? לא ממש. רק במקרים חריגים
עכשיו אני כבר לא בוכה, - מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה? ביום רביעי- אזכרה לסבא שלי
אני רק מצטערת- מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו? את האמת? אני כמעט ולא מצטערת על משהו שעשיתי- הכל קורה לטובה
על דברים שאתה לא תשכח, - ספרו פדיחה שקרתה לכם: יש המון
טוב, אני אכתוב אחת שלדעתי הייתה הכי מפדחת
: בחגיגות חנוכה במושב שלנו (
), לפני חמש שנים בערך, רקדתי עם פנסים לצליל השיר "אנו נושאים לפידים..." בסוף הריקוד, השיר, כמובן, נגמר. אך אני ברוב חכמתי, לא שמתי לב שהוא נגמר והמשכתי לאלתר תנועות כשכולם כבר הלכו אל מאחורי הקלעים- עד שאישה אחת מהקהל אמרה לי בשקט "צליל'וש תסתובבי... נגמר השיר חמודה". מזל שהיא אמרה לי את זה: אחרת מי יודע מה היה קורה?! הייתי ממשיכה לאלתר תנועות
? פדיחות
ואני לא זוכרת- איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח? אמממ... כשצעקתי לחברה שלי "חכי שנייה אולי ____ פה!!!!" (נער מכתה יא' חתיך שאני וחברה שלי מסתכלות עליו כבר מתחילת השנה
) ומסתבר שהוא היה מאחורי
הסתובבתי שנייה לחברה שלי וקלטתי שהוא ממש מאחורי, מחפש איפה לקבור את עצמו
אתה ואני זה לנצח- מי החבר הכי טוב שלכם? שמות יעזרו?
נועה, נועם, נועם (כן יש שתיים
) וענבר עלינו אני לא אוותר- חושבים שזה ישאר ככה תמיד? מקווה
כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד- ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית? המשפחה שלי ונועה נראה לי
שהלב שלי אוהב יותר- ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם? את המשפחה
לפני שחזרתי הביתה- מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי? בחופש הגדול. עצרתי לחשוב- מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות? אמממ... לא יודעת
במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל את כל מה שרציתי לצרוח- מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם? לפני שבועיים- שלושה. כל מה שרציתי לשבור- מה הדבר האחרון ששברתם? מראה
נזכרתי שצריך לשמוח- מה הדבר שהכי משמח אתכם? לראות אנשים שקרובים אלי שמחים, צוחקים ונהנים
שביננו זה פשוט וטוב- מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם? אמממ לא יודעת
עכשיו אני כבר לא בוכה...

chasing time

New member
משתפת פעולה בשמחה! ...

יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקרסדגש|-
מה, לדעתכם, הפירוש של השורות האלו?
האמת- שבאמת שאין לי מושג.. הדבר היחידי שאני מאמינה שקרה זה שהיא חשבה על השיר הזה במהלך כל הסידורים היומיומים הרגילים שלה.. במקרה הזה- בבוקר. נזכרתי איך פעם היית אחר-
יש מישהו בסביבה שלכם שהשתנה והייתם מעדיפים שיחזור להיות כמו שהיה פעם?
ברור.. הרבה אנשים משתנים בעקבות הרבה שינויים (חלקם אפילו מבלי להתכוון..). לחלק קשור הצבא, לחלק קשור גישה שונה או התבגרות, ותמיד תמיד- האופי הראשוני שבגללו 'התאהבת' בבנאדם- זה מה שתרצה שימשיך. אבל ביננו.. כשאוהבים מישהו.. תקבל אותו ולא משנה מה. כשנשארנו ערים כל הלילה-
מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם?
האמת שכבר ממש הרבה זמן לא יצא להשאר לילה שלם ערה... ואני לא מחשיבה מסיבות ובילויים כלהיות ערים כל הלילה.....
(אם כן, אז ממש לפני שבוע זה קרה..) באור הכחול הזוהר על השטיח החדש שקניתי-
מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף?
הדבר האחרון שקניתי הוא כל מיני חומרי יצירה למתנה שהכנתי לחברה..
. ובהחלט לא מצטערת שקניתי אותו... אני מתרגשת מחדש שוב ושוב כל פעם שאני נזכרת שבמתנה המדהימה הזו
הייתי יפה בעינייך יותר-
אוהבים את איך שאתם נראים?
אני לא יודעת... את זה תשאלי את אלה שרואים אותי... עכשיו אני כבר לא בוכה, -
מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה?
נראה לי שזה קרה שבוע שעבר, ואני חושבת שזה פשוט היה כתוצאה מפריקה של לחץ.. בלי משהו עצוב שקרה..
אני רק מצטערת... -
מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו?
לא זכור לי מקרה כזה.. בדרך כלל אני שלמה עם המעשים שלי. על דברים שאתה לא תשכח, -
ספרו פדיחה שקרתה לכם
.. משהו מצחיק מלפני הרב שנים.. הלכתי בבית הספר ומישהו קרא לי מאחורה אז הסתובבתי אליו והמשכתי ללכת ודיברתי איתו ותוך כדי.. בום!
נתקעתי בעמוד..
מזל שלא היו שם הרבה אנשים
ואני לא זוכרת-
איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח?
הייתי רוצה לשכוח את כל הרגעים העצובים והקשים שהיו בחיים... אתה ואני זה לנצח-
מי החבר הכי טוב שלכם?
האהבה הכי גדולה שלי.. הבטטה שלי. בהחלט לנצח
עלינו אני לא אוותר-
חושבים שזה ישאר ככה תמיד?
אני באמת נורא מקווה אבל הכל יכול לקרות... כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד-
ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית?
בדיוק אותו אחת.. הנשמה שלי
שהלב שלי אוהב יותר-
ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם?
קודם כל המשפחה שלי.. סבא, סבתא וסבתא.. ואחר כך- הבטטה שלי, ואז שאר החברים..
לפני שחזרתי הביתה-
מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי?
ממש לפני שבוע... עצרתי לחשוב-
מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות?
קורה הרבה.. במיוחד עכשיו, לפני הצבא.. במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל את כל מה שרציתי לצרוח-
מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם?
אואה.. כל כך הרבה פעמים.. כל פעם שנמאס, שעייפה, שמטריד משהו, שכואב משהו... בכל פעם כזו אני משתדלת לעצור את עצמי ולהתרסן.. כל מה שרציתי לשבור-
מה הדבר האחרון ששברתם?
באמת שאין לי מושג... אני ממש בקושי שוברת דברים
נזכרתי שצריך לשמוח-
מה הדבר שהכי משמח אתכם?
אוכל טוב, לראות את הבטטה שלי, ולהיות לבד. בשקט שלי. שביננו זה פשוט וטוב-
מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם?
אהבה? אושר?... שמחה?
כל הכבוד על היוזמה.. ממש אהבתי! מחכה כבר לשיר הבא..

hottyboi

New member
איך אף אחד לאדע תפירוש של השורות.?

יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקר= היא אמרה בראיון ששמו פה , בפרוום, לאחרונה שזה נכתב כי היא נסעה לקחת תילדות שלה לבית ספר וזה היה בוקר אפור או משו כזה :\ .. כשנשארנו ערים כל הלילה- מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם? לא זוכר, לא מזמן באור הכחול הזוהר על השטיח החדש שקניתי- מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף? סוכריה בקפיטריה של הבית ספר-וכן
הייתי יפה בעינייך יותר- אוהבים את איך שאתם נראים?בטח!!! אני מאוהב על עצמי חעחע עכשיו אני כבר לא בוכה, - מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה? לא זוכר חעעח אני רק מצטערת... - מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו? שהבאתי לכלב שלי לא לישון איתי בלילה אתמול
.באמת. עכשיו הוא בסוף יתרגל לזה :\ על דברים שאתה לא תשכח, - ספרו פדיחה שקרתה לכם-רק אחת? חחח אני ואחותי ישבנו בנמל תעופה.. והיתה שם אחת.אז הנחו שהיא לא יודעת עיברית וסתם רצינו לבדוק את זה ,כי זה היה ברור שהיא לא יודעת.וכל שניה :" אישה נפל לך המוח וכאלה". והיא באמת לא ידעה עיברית. ואז בא איש.והנחו את אותה הנחה->הוא לא יודע עיברית.ואז אמרנו :" איש נפל לך ה...ביפ.. " והוא הסתכל עלינו במבט עצבני.קם .והלך.ואז ראינו אותו מדבר עם אשתו בעברית. ואני לא זוכרת- איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח?את הפאדיחה
אתה ואני זה לנצח- מי החבר הכי טוב שלכם?ידידה שלי עחעח עלינו אני לא אוותר- חושבים שזה ישאר ככה תמיד?כעןןן כרפעליה כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד- ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית?אני?חחח שהלב שלי אוהב יותר- ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם?את עצמיי חחח לפני שחזרתי הביתה- מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי?לאדע . :\ מלפני שבוע ככה עצרתי לחשוב- מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות?חחח לא יוצא לי לחשוב. לחשוב ואני לא הולכים ביחד במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל את כל מה שרציתי לצרוח- מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם? כל מה שרציתי לשבור- מה הדבר האחרון ששברתם? נזכרתי שצריך לשמוח- מה הדבר שהכי משמח אתכם? שביננו זה פשוט וטוב- מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם? עכשיו אני כבר לא בוכה...

עונה../images/Emo27.gif

יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקר-מה, לדעתכם, הפירוש של השורות האלו?שמיקה נסעה להביא את הילדה של לאנשהו ואז היא באמת עברה בסיבוב המקפיא בבוקר...
נזכרתי איך פעם היית אחר-יש מישהו בסביבה שלכם שהשתנה והייתם מעדיפים שיחזור להיות כמו שהיה פעם?כן
למרות שכבר למדתי להסתדר
.
כשנשארנו ערים כל הלילה-מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם?אממממ לפני כמה שנים
.
באור הכחול הזוהר
על השטיח החדש שקניתי- מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף?בגדים. בטח שזה היה שווה את הכסף
הייתי יפה בעינייך יותר- אוהבים את איך שאתם נראים? ממש לא
.
עכשיו אני כבר לא בוכה,-מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה?היום בגלל שיר.
אני רק מצטערת... - מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו?אמרתי משהו לא כל כך יפה לילד מהכיתה שלי
טיפשה שכמוני
.
על דברים שאתה לא תשכח-,ספרו פדיחה שקרתה לכם: חברה אמרה משהו על אח שלה ואני חשבתי שזה על ילד אחר ואז אמרתי "בטח אין לו חברים" והיא אמרה: "אל תעליבי את אח שלי".
ואני לא זוכרת-איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח?הפדיחה שסיפרתי ועוד הרבה
אתה ואני זה לנצח-מי החבר הכי טוב שלכם? יש אחת ואני לא אכתוב את שמה
.
עלינו אני לא אוותר-חושבים שזה ישאר ככה תמיד? אני מקווה שכן
.
כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד-ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית? האחים שלי והחברות.
שהלב שלי אוהב יותר-ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם?המשפחה.
לפני שחזרתי הביתה-מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי? מזמן...
עצרתי לחשוב-מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות?בחופש הגדול.
במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל
את כל מה שרציתי לצרוח-מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם? אמממ לא זוכרת
.
כל מה שרציתי לשבור-מה הדבר האחרון ששברתם? אני חושבת שכוס
.
נזכרתי שצריך לשמוח-מה הדבר שהכי משמח אתכם? לראות את כל החבר'ה בכיתה, לדעת שמישהו שאני אוהבת שמח, לצחוק.
שביננו זה פשוט וטוב- מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם? צחוק.
עכשיו אני כבר לא בוכה...

אם כבר אז כבר../images/Emo3.gif

יום אפור לנסכי הרותם נסעתי מהר בסיבוב המקפיא של הבוקר- מה, לדעתכם, הפירוש של השורות האלו? באמאשלי, אין לי מושג, בגלל זה שאלתי
נזכרתי איך פעם היית אחר- יש מישהו בסביבה שלכם שהשתנה והייתם מעדיפים שיחזור להיות כמו שהיה פעם? מממ... לא
אני זאת שעוברת את השיוניים בזמן האחרון
כשנשארנו ערים כל הלילה- מתי פעם אחרונה נשארתם ערים לילה שלם? לפני שבוע, אני חושבת...
באור הכחול הזוהר
על השטיח החדש שקניתי- מה הדבר האחרון שקניתם? היה שווה את הכסף? את הדיסק של MC קרולינה, דפנטלי
הייתי יפה בעינייך יותר- אוהבים את איך שאתם נראים? חחח לא
עכשיו אני כבר לא בוכה, - מתי הייתה הפעם האחרונה שבכיתם? למה? לפני כמה שבועות, אחרי ריב נוראי עם חברה
אני רק מצטערת... - מהו הדבר באחרון שעשיתם ואח"כ ממש הצטערתם עליו? איזה סיפור עם חברים שסיבכתי לגמרי
על דברים שאתה לא תשכח, - ספרו פדיחה שקרתה לכם אההה... ת'אמת?! חחח אנ'לא זוכרת שומדבר
ואני לא זוכרת- איזה מקרה שקרה לכם הייתם רוצים לשכוח? שטויות שעשיתי בתחילת השנה...
אתה ואני זה לנצח- מי החבר הכי טוב שלכם? שירקע, כפרעליה
עלינו אני לא אוותר- חושבים שזה ישאר ככה תמיד? וואלה? אינלי מושג...
כי אין בעולם חוץ ממך אף אחד- ומי הכי קרוב אליכם מבחינה נפשית? מישהי שהכרתי בפורום בתפוז, כמה שזה אירוני...
שהלב שלי אוהב יותר- ומי האדם שאתם הכי אוהבים בעולם? האח הקטן שלי
לפני שחזרתי הביתה- מתי הייתה הפעם האחרונה שחזרתם ממש מאוחר מביולוי? לפני שבועיים אני חושבת
עצרתי לחשוב- מתי פעם אחרונה יצא לכם להרהר על החיים ברצינות? לפני כמה ימים, נראה לי... במצפה הישן למטה, השמש המיסה הכל
את כל מה שרציתי לצרוח- מתי פעם אחרונה רציתם לצרוח משהו אבל וויתרתם? יש משהו כבר די הרבה זמן...
כל מה שרציתי לשבור- מה הדבר האחרון ששברתם? חחח לא זוכרת
נזכרתי שצריך לשמוח- מה הדבר שהכי משמח אתכם? האח הקטן שלי
שביננו זה פשוט וטוב- מהו הדבר הכי פשוט וטוב שקיים בעולם? הייתי עונה "אהבה" אבל זה בדיוק ההיפך... אז אני לא יודעת מה להגיד
עכשיו אני כבר לא בוכה...

למעלה