ה-ת-ג-ע-גע-ת-י !!!

dht160

New member
ה-ת-ג-ע-גע-ת-י !!!

איזה כייף לחזור ! מסקנה אחת יש לי אליכם: אם אמא מאיימת לפתוח בסיכסוך עם ספקית האינטרנט שלכם תאימו להתאבד ! אבל אני שוב פה. ולאביעד יש רשיון והוא לא לקח אותי לניצנים. גיא

f10

New member
../images/Emo45.gif

לחיות בלי ינטרנט היום זה אכן משהו בלתי נתפס.

איימיס

New member
פרדי../images/Emo26.gif

אחרי כל תגובה שלי אתה תכתוב את זה? לא שזה מפריע לי
) פשוט כל פעם אני צריכה למצוא פרצוף אחר שיראה שזה מחמיא לי...

f10

New member
לא אחרי כל תגובה

פשוט אחרי הרבה תגובות את יוצאת ממש נסיכה. (את מברכת לשלום/נדיבה וכו'). את לא חייבת לשים אחרי כל תגובה אמוטייקון. זה בסדר גם ככה. אגב, תבדקי את התגובה לתמונה בכרטיס האישי שלך. את הולנדית
אני סוגד לך

JoHnYmYsTeR

New member
אפרופו אמהות שלא מבינות בטכנולוגיה

אמא שלי שאלה אותי אתמול איך פותחים תיקיה חדשה במחשב.. איזה עצובה..

dht160

New member
כן ? שמע קטע

בא שלי מזה טכנופוב ולא יאמן פני שנה הוא קנה מחשב ונכנס לעידן האינטרנט. אחרי איזה חודש הוא מתקר אלי מזה לחוץ: "אני לא יודע מה קרה פה. נתקע לי הודעה באנלגית על כל הדף של האנטרנט. יש לי אולי וירוס? לקרוא לתכנאי?." עכשיו הוא גר בחדרה ואין לי מושג בכלל על מה הוא מדבר ואני לא יכול שניה לקפוץ אז שלחתי אליו חבר שלי שגר לידו ואתם יודיעם מה היה הבעייה ? הדף ביית שלו היה וואלה והוא גלש באיזה אתר באנגלית שהשתלט לו והפך להיות דף הביית. ממש אסון אה?

איימיס

New member
חחח תגידו תודה../images/Emo6.gif

אמא שלי לא יודעת איך מדליקים את המחשב ומה זה "התחל"

היית צריך לשמוע

את חבר שלי מנסה להסביר לאמא שלו איך לשלוח אימייל.. הוא דיבר איתה בערך 20 דקות שהוא היה אצלי וזה היה רק כדי להסביר לה איך סוגרים את החלון שנמצא על המסך...

ועוד סיפור

חברה של אמא שלי קיבלה מחשב היא לקחה את העכבר והזיזה אותו על המסך

noonie

New member
LOL!

פעם ראשונה שאני גלשתי באינטרנט, קפץ לי פופ אפ, ולקח לי איזה חצי שעה להבין מה לעשות איתו. אבל הייתי בת 13, ואינטרנט היה אז יותר איטי. גם לא היו טלפונים סלולארים ובכלל רכבנו על חמורים לבית ספר. שירה! החתימה שלך! אני גאה

למעלה