ה-ת-ח-ר-ו-ת!!!

LISA AND JUSTIN

New member
ה-ת-ח-ר-ו-ת!!!../images/Emo62.gif

התחרות היא..
מעכשיו עד 12 בלילה.. התמונה הכי יפה של גסטין!! ואני השופטת..אבל אני גם משתתפת..:) אם מישהי אחרת רוצה להיות שופטת..שתגיד! אפשר כבר להתחיל.. ב-ה-צ-ל-ח-ה
שהטוב ביותר ינצחח!

justinet

New member
מה הטמטום?

שאת צהיי השופטת וגם תשתתפי....אני מציעה שנעשה הצבעה..

LISA AND JUSTIN

New member
.....

כולם להתחיל להים תמונות.. אני יתחיל עם הראשונה שלי.. מאוד מאוד קשה להליט אבל בכל זאת..

LISA AND JUSTIN

New member
חחחחחח...../images/Emo6.gif

טוב..אזזזזזז.. EMILY שופטת.. אתן מתחילות להשים תמונות?? אני כבר התחלתי ואני יוסיף עוד אחת..

Emily ©

New member
כל אחד בוחר 5 תמונות. לא יותר חמודה

אז תשקלי פעמיים לפני שאת שמה תמונות, טוב? אני שופטת. חוקים שלי.
חחחח יאלה תתחילו

LISA AND JUSTIN

New member
תראו תראו..../images/Emo12.gif

מה את מתלהבת?...מה את חושבת לעצמך? אני התחלתי עם התחרות..וכל אחת תשים תמונות כמה שבא לה..עד שנמצא את התמונה היפה ביותר.. חחחחח..טוב שלא התלהבת.. וברצינות..כל אחת יכולה להשים כמה שבא לה..עד שנמצא את היפה ביותר..

LISA AND JUSTIN

New member
אמממ..תמונה לא רעההה:))../images/Emo45.gif

גם אני פעם אהבתי אותה מאודדד.. טוב יש לי עוד אחת..

Emily ©

New member
אני 'חושבת לעצמי' הרבה דברים.

אחד מהם הוא שכותבים לשים, ולא להשים.
ועוד אחד הוא שזה בריא להתלהב. ואין היגיון בזה שכל אחת תשים 10000 כי זה סתם יהיה מסובך. כל התמונות של ג'סטין יפות [
], הקטע למצוא את ההכי יפה. הבנת?

LISA AND JUSTIN

New member
פוווווווו

את לא מבינה אולי שיש כמה תמונות יפות..אז אל תגבילי ב-5..כל אחת תשים כמה שנראות לה הכי הכי הכי הכי יפות..אני בטוחה שיש יותר מ-5..ואז..את תסתכלי על כלללל התמונות ותבחרי אחת..טוב מותק.. ובקשר לשגיעות כתיב שלי..אל תדאגי יש לי בלשון 100..
בנננות!! תתחילו לשפוך תמונות..העבודה פה לא זזה...!

justinet

New member
איכסההה מה זה

התמונות הסוטות האלה??. תכוונתי הצבעה!! לא לגבי שופט! שהפורום כולו יחליט על התמונה הטובה ביותר!!! לא מישהו אחד!!! זה תפסיקו לריב!! כולם שופטים!!! ואסור שכל אחד ישים יותר מ-3 כי זה מפגר~~~~

למעלה