ה ת נ צ ל ו ת

ה ת נ צ ל ו ת ../images/Emo52.gif

רציתי לבקש סליחה. בכנות. באמת מכל הלב וללא הסתייגויות. אני מבקש ממך סליחה ומתנצל על מה שקרה לפני שלושה ימים. אני מבין שזה גרם לאי נוחות ואולי אפילו פגע בך ובעצם היה ממש ממש מגעיל. אני מבטיח שלא אעשה זאת שוב, לפחות אשתדל. אני מתחייב לא להיות כזה אגואיטס ולהוריד את הזבל יש לפח המרכזי ולא להשאירו ליד מפתן דלתותינו שכנתי היקרה. לא תארתי לי שה
יקרע כך את השקית . . .

רות 2

New member
במרוקאית אומריםעל זה..........

"נו שויין" (רות לא אוהבת חתולים)...

אלמרה

New member
זהו גבר! ../images/Emo45.gif לא משנה מאיזה עידן

כולם כעת ביחד: "אוהבים אותך פיטר!"

חן חן ידידי אך באמת,על שום מה ולמה

ממש לא מגיע לי, בחיי. אני, אפילו אין לי שכנות במציאות ... רק בוירטואליה

אסקורט כפרה שלי מתוקה....שמתי עליך

עין. וכשאני שם עין על בחורה,לבסוף היא מגיעה למחסן שלי. שם תעברי סדרת עינויים הכוללת מסג' מענג,פילינג, שיאצו,מניקור פדיקור,ולבסוף הנשמה מלאכותית בג'קוזי.

אסקורט מתוקה שלי........./images/Emo25.gif

מפאת איסור פרסום בפורום הזה אני מפנה אותך לשכנות המבוגרות בפורום השכן. שם כולן יודעות את הכתובת ואת הנוהלים. אל תדאגי,אני לא ג'יגולו....

אלמרה

New member
לא אתערב אבל....

התרומה של יבוא טוב מהפורום השכן לא תסולא מפז. נוכחות ה"שכנים" היקרים שהואילו גורמת לי נחת רוח מיוחדת. ואת הפרסום שעשית לנו שם, קונן יפה ויקר, אני מעריך מאוד. אתה יודע יא מלעון!

אדון מנהל יקר וחביב........

כפרה עליך אלמרה חביבי ,אני מקפיד לפרסם את הפורום שלך אפילו בפורום "דייג". אני מכיר את הדייגים האלה,יעני הולכים לדוג אבל שופכים את הצרות שהאישה עושה להם בבית,אז שיבואו לפה. רובם הגדול עומד עם החכה ומצטט משפטים שלמים מאותלו של שייקספיר. הם יעשו הכל,רק שהדגים יבואו. אז שיבואו גם לפה....

אלמרה

New member
מה באמת? כפרה עליך!!

לא ידעתי שיש בכלל פורום "דיג" חשבתי שיש רק "צלילה"... אבל במחשבה שניה, הפרדס ב-
מלא בכל טוב... כמה ניסEתי בילדותי לדוג בנחל אלכסנדר... גם היום כבר לא דגים שם... רק הצבות באות שם להטיל ביצים... ויש אולם חתונות ממול... חסר לי אם גם יתפסו אותי שם בין קני הסוף.

../images/Emo45.gif

תמיד כיבדתי אנשים שיודעים לומר טעיתי ולהתנצל זו בעיני אחת התכונות היותר חשובות לו לאדם (שהרי מי מאיתנו אינו טועה?) איני נמצאת בנבכי הדברים רק אם יורשה לי להביע דעה אומר לך כי מקווה שגם השארת לה פתק מתחת לדלת לשכנה כדי שתדע

ה ת נ צ ל ו ת נוספת../images/Emo52.gif

חובת הגילוי הנאות מחייבת אותי להבהיר שההודעה שבראש השירשור הזה הינה אלגוריה. לא היתה כל כוונה להונות ומשראיתי שלפחות חלק מהתגובות לימדו אותי על האפשרות של הטעיה מצידי, הריני לתקן את המעוות ולהבהיר - המדובר באלגוריה. לא נשפך לי הזבל ואין לי בבית שום שכנה. יללא, זהו. אמרתי את שלי. ובא לציונה גואל וליגאל ציונה.

../images/Emo12.gif לפחות לגבי

תגובתי שלי עלי לציין כי גם אני השתמשתי באלגוריה נגאל נגאל נגאל (ציון)

למעלה