ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת

ה-ת-פ-ק-ד-ו-ת

שם: גיל: האדום הכי סקסי בפורום: עד כמה אתם אוהבים את דנה מ10 עד 10: משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: משהו טוב אחד שיקרה השבוע: משהו טוב אחד שיקרה החודש: חודש מעולה שיהיה לכם!!!

לה לה לה

שם: יעל גיל: 15 וכמעט חצי!!! האדום הכי סקסי בפורום: אני
עד כמה אתם אוהבים את דנה מ10 עד 10: 3 ככה
משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: פורים...? משהו טוב אחד שיקרה השבוע: חופש
והיום היה לחברה שלי יומולדת
וקייטנה
משהו טוב אחד שיקרה החודש: אילת

Infinity AL

New member
עונה../images/Emo203.gif../images/Emo199.gif

שם:שיר
האדום הכי סקסי בפורום:אין אחת כזו, פעם הייתה אבל אני כבר לא אוהבת אותה
עד כמה אתם אוהבים את דנה מ10 עד 10: 10.47 משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: אממ קניתי בגד ים
משהו טוב אחד שיקרה השבוע: אממ חופש
משהו טוב אחד שיקרה החודש: אני נוסעת לאילת!!!!! חודש מעולה שיהיה לכם!!! טנקס^^

Infinity AL

New member
../images/Emo157.gifככה../images/Emo203.gif

בואנה אייקוני פסח הם הכי מכוערים שיש. כל החגים האחרים יפים ואלו{
} כל כך מזוויעים
פייר, אני מה-זה מאוכזבת!

Saffron

New member
ממ ../images/Emo29.gif

שם: איילת. גיל: בעוד שלושה ימים 16. האדום הכי סקסי בפורום: חידון הפרויקט.
סתאאם. עד כמה אתם אוהבים את דנה מ10 עד 10: 10. משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: היה כיף בפורים. :) משהו טוב אחד שיקרה השבוע: גשם ביום ההולדת. משהו טוב אחד שיקרה החודש: חופש.

willo1

New member
אנוכי ../images/Emo9.gif

שם:שירן
האדום הכי סקסי בפורום: הממ יש כל כך הרבה.. אני לא מצליחה להחליט.. עד כמה אתם אוהבים את דנה מ10 עד 10:10 נו כמובן.. משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: משהו שקרה עם החבר הכי טוב שלי
משהו טוב אחד שיקרה השבוע: יומולדת
משהו טוב אחד שיקרה החודש: פסח
מצות

שלום לכולם, לכולם שלום.

שם: דנה גיל: 18 :) האדום הכי סקסי בפורום: יעללללללללללללל עד כמה אתם אוהבים את יעל מ10 עד 10: 237452734652349283429837489257 משהו טוב אחד שקרה בחודש שחלף: הייתי אצל יצפאן אתמול :) משהו טוב אחד שיקרה השבוע: לא יודעת אם זה טוב. אני הולכת ליצפאן ביום רביעי, שזה טוב בפני עצמו. אבל מצד שני, אני הולכת אליו כי זאת התוכנית האחרונה עד מאי. :( משהו טוב אחד שיקרה החודש: לא יקרה החודש. זה יקרה עוד חודש. יצפאן ישוב. :) אני אוהבת אותך יעל.. דברי איתי...

../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אני מתה עלייך
אני די מאמינה שאת תראי את יצפאן גם בלי התכנית, לא? אני גם אוהבת אותך
אני במסנג'ר, שלחתי לך הודעה

גם אני בובי.

וברור שאני אראה יצפאן.... ממה אני אחיה אם לא מיצפאן? ממה אני אזין את עצמי? מאוכל? ממים? מיצפאן.. :)

למעלה