ה 1 באפריל עבר בלי שעבדו עלי..רק

הדסהש1

New member
ה 1 באפריל עבר בלי שעבדו עלי..רק

ממשיכים לטלפן ולבקש תרומות למסכנים...אני הפסקתי לתרום...
חשבנו שפולארד יעשה את פסח בישראל אבל התבדינו...

יוליקה

Member
מנהל
בוקר טוב אביבי

אבל די אפרורי בחוץ... בסוף השבוע יתארחו אצלנו הנכדות
כבר מזמן לא היו אצלנו... ביום ששי נתארח בקרקס שעבר לרמת גן
לקניון איילון....

הבוקר אני מחכה לעוזרת, ננקה היום את הארונות במטבח...וזרוק כל מה
שפג תוקפו....

רעש האדמה בצ'ילה חזק מאד יש חשש לצונאמי...

הצונאמי אצלנו נחלש - קארי לא מגיע, יש קיפאון במו"מ...יש מי שנושם לרווחה.

בקר טוב בקר אור, בשבוע הבא תיפתח

הקיטנה. קיטנת סָבַּבְתַּא עם פנימיה לנופשי מערכת החינוך. הזאטוטים במעונות הפרטיים נשארים במסגרת עד יום חמישי... 4 קייטנים צפויים להתארח מגיל 3 -8. מכינים תוכניות לטיול, סדנא בספריה, ים אם מזג האויר יאפשר וגני שעשועים כמובן...

וגם מחדשים את מלאי חומרי היצירה שבבית.

פרויקט.

התרגשתי אתמול כשדובר בשחרור פולרד. התרגשתי וכעסתי. כעסתי על כריכת שחרורו בשחרור המחבלים. יצירת חוב שלנו למדיניות החוץ של ארה"ב בעצם.
ומעריכה מאד את פולרד שסירב להתייצב בפני ועדת השחרורים. שנים רבות בכלא אבל הראש על הכתפיים עוד. עובד טוב!

ואני מאוד מקוה, שיחזרו התנאים להמשך השיחות...

יום טוב.

בת אל751

New member
זונתן פולרד בסרבו הוכיח את אהבתו

למדינה ןנאמנותן לה,
הןא לא בעד שחרור רוצחים ,,,אפילו בעד שחררו הוא
צא ולמד כמה מוסרי ואוהב הוא לנו האדם הזה,

emmy5

New member
יוליקה, מזל טוב ליום הולדתך, בריאות ,אושר ,

וגם הרבה הרבה נחת מכל המשפחה .

י מ י ת 2

New member
תרשו לי לנחש כי אם העיסקה הזו

עם פולרד אכן תבשיל, הוא יתיצב בפני ועדת הערעורים ועוד איך ובצדק!. אי אפשר שנים על שנים לדרוש תחת כל עץ רענן את שחרורו וכאשר זה מסתדר לא מוכנים לשלם את המחירים. אחרי הכול פולארד הוא בסך הכול מרגל שבגד בארצו תמורת בצע כסף. הציע את מרכולתו לעוד מדינות. זכרו שאנחנו העלמנו מרגלים כאלה שנים בכלא ואיש לא ידע עליהם מאומה.
אני גם לא בטוחה שזו עיסקה כל כך מוצלחת הייתי מעדיפה הקפאת התנחלויות על שחרור מחבלים אך כדאי שנזכור שזו היתה ההחלטה של הממשלה בתחילת המו"מ.
הלואי שהייתי בטוחה שמה שמנחה את ראש הממשלה ושרים אחרים וסגני שרים אחרים זו החתירה לשלום ולא כל מיני חישובים פוליטיים שלא שוים את הניר שעליהם הם כתובים.

ובינתיים ארה"ב בדרך לנער חוצנה מאיתנו, בצדק.

כעת בלי התיווך האמריקאי, או שהערבים יירגעו בדרישות שלהם, או שתפרוץ מלחמה, כיוון שכל הקישקושים על "שלום" הם כמובן שטויות, כיוון שלא היהודים ולא המוסלמים לא רוצים שלום אחד עם השני.

הבעיה שאנחנו לא שוני בהרבה מהערבים

גם אצלנו וגם אצלם הדת אוסרת להתחבר אחד לשני.
וגם אצלנו וגם אצלם חושבים שאם יש צד שלישי אז אפשר להתנפח מעבר לכל פרופורציה בדרישות וטענות.
ובכך כמעט השלמנו את התהליך להפוך ל-"אזיאתיים" מושלמים מכל הבחינות.

עמיקם10

New member
איזה מלחמה- עם מי ?

לאמריקאים אין מושג מה קורה כאן. שילכו לאו"ם..ויישארו שם.

עמיקם10

New member
ומה זה שייך לדת ?

הערבים כבשו את הארץ הגיעו עד ספרד-וחושבים שהם אימפריה.מתורכיה סילקו אותם. בצפון אפריקה ובמצרים הם חזרו לעצמם כמו בסוריה וכל הזמן רבים ביניהם. ולפעמים יש להם קצת זמן ליהודים. ישראל צריכה לעשות מה שטוב לה, ולא צריך לעניין אותנו המדינה הפלשתינאית כי כל מה שהם רוצים זה שישחררו להם ערבים. עכישו זה גם הערבים אזרחי ישראל שיושבים בכלא. ככה בונים חומה.
עראפת רימה אותנו והוא כבר חתם וכעת אבו מאזן מרמה אותנו. הולך לאו"ם באמצע המו"מ. מאשימים אותנו שגרמנו למצב הזה- למרות שב-67 המלך שלח טנקים לירושלים. ונאצר חבל"ז שחשב שהוא הולך למות..אז פעם אחרונה לפני שמת ניסה לחנוק אותנו.
ובעזה בכלל כולם גיבורים.

אסביר שוב

כל זמן שלדתיים בשני הצדדים יהיה משקל (ואצלנו בהחלט יש להם למרות שהם כביכול מחוץ לקואליציה), לא יהיה שלום.

י מ י ת 2

New member
למרות ההיסטוריה, האינטרס שלנו הוא

שיהיה שלום או לפחות הגדרת גבולות ברורה ולא שלטון על עם אחר. ושלא נמשיך להסתאב.
שבת שלום

השאיפה שלי, שלך,שלו- לא של הממשלה

הממשלות לא רוצות שלום באופן חד-משמעי וברור כשמש.
העובדה שבכל פעם שעומדות להתקיים שיחות, אחד הצדדים מפיל אותן בכוונה תחילה.
אצלנו ביבי שמכריז פתאום על הקמת 2000 דירות בשטחים, או הערבים שמכריזים פתאום שירושלים היא בירתם.
שני הצדדים יודעים בוודאות שפעולות כאלה יפילו את השיחות, והמשחק הזה נמשך ונמשך ונמשך.......

והעם ? הוא רואה את האותות והקולות ויודע שהמנהיגים שלו משטים בו שוב ושוב ושוב.....
מה שנקרא: יהיה שלום, אבל לא בבית ספרנו.

עמיקם10

New member
הערבים התרגלו שזו ארץ שלהם.אנחנו עם התנ"ך

והם עם הכיבוש במאה ה-7. לא יהיה כאן שלום-כמו שאצלם במצרים בסוריה בלבנון- בעיראק- בלי נוכחות ישראל-אין שקט.אצלם אין דמוקרטיה-תארו לכם שאת כל הדברים האלה היו עושים בארה"ב.זה ענין של חינוך ותרבות. לא של פוליטיקה.
שום ערבי לא קיבל פרס נובל שלא בענין פוליטי.

עמיקם יש כמה ערבים שקיבלו פרס נובל

שלא בעניין פוליטי:

ב- 1960 פרס נובל לרפואה ופיזיולוגיה, פיטר מדאוואר, נולד בברזיל, בן לערבי-נוצרי-מרוני ולבריטית, גדל, התחנך וניהל מחקרים בבריטניה אז אולי הוא לא נחשב....

אבל גם

ב-1088 פרס נובל לספרות, נגיב מחפוז.

וב- 1999 1999 אחמד זוויל, כימיה.

וב- 2011 אליאס ג'יימס קורי כימיה בן לערבים-נוצרים שגדל בארצות הברית.

לילה טוב.

עמיקם10

New member
אז אם הם משתווים עם הישראלים-בפרס נובל

איזה בעיה יש להם איתנו ?. אלה שפליטים יודעים שלא יחזרו הנה. סתם אזרחים - הפליטים לא מענינים אותם. אז למה שלא יתעסקו בעניינים שלהם.? בגלל שאיזה רחוב בחברון סגור- לעשות כל כך הרבה רעש ? האם מישהו באמת יכול להגיד מהם רוצים ?

נ.ב. חוץ מהמטרות הישנות.

ולמה אני נכנס לזה- כי אתמול ישבו חמשה חכמים עם איילה חסון- ואחרי שגמרו על אולמרט- דיברו על פיצוץ המו"מ. הכניסו את פולארד הכניסו את האסירים. מה כל זה שייך למו"מ.? וראש הממשלה אפילו לא מצייץ. שר אחד שלו מככב במלון הייאט. ראש ממשלה קודם מצטרף לנשיא בקרוב. שר החוץ האמריקאי- מנתק ומתנתק את השיחות ומהשיחות.
נ.ב.2
ועגבניות עולות 10 קילו, שכאילו שחסר למישהו כסף. [אז 3 קילו יעלו עוד 5 שקלים.ביג דיל.]

למעלה