ה-15 במארס!

shanyz

New member
ה-15 במארס!

איזה פרק יפה. פעם ראשונה שאני רואה אותו מההתחלה ועד הסוף.... פרק ממש יפה, ועצוב. ואני יכולה להגיד, שהשיחה הזאת בבכלא שזינה וגבריאל ניהלו לפני שלקחו אותם לצליבה.. קצת מסכמת שיחה שפעם עשינו אם זה היה טוב לגבריאל שהיא הייתה עם זינה, או שאולי היה לה יותר טוב אם היא נשארה בבית.. זה היה קטע ממש מרגש ועצוב.. אני אוהבת את ברוטוס:) פעם שנאתי אותו, אבל הוא חמוד... אני ש-ו-נ-א-ת את קליסטו מהיום!!! אוף איתה!! ו.. משהו שקצת היה לי מוזר.. הרי, כשצולבים אנשים, הם לא ישר מתים.. כאילו, בעקרון, מה גורם להם למוות? בסך הכל עשו להם חורים בידיים וברגליים.. אז מה גורם להם למות? ובמקרה הספציפי הזה, זינה וגבי, מה גרם להם למות? הקור? כאילו, תוך 10 דקות שצלבו אותן הן כבר מתו.. זה לא הגיוני ממש.. במיוחד אצל גבריאל, שהיא גם לא היה פצועה כמו זינה.. למישהו יש הסבר לזה? וחוץ מזה, מה קורה עם אמראיס מעכשיו? רואים אותה שוב פעם בהמשך מתישהו? ו...שאלה אחרונה, אם אני לא טועה, יש פרק כלשהו שסיזר הורג את ברוטוס? או שאולי דימיינתי? והכי הגיוני שעולה לי בראש זה הפרק :when fates colide.. אז..הוא הורג שם את ברוטוס? או שאולי אני דימיינתי או משהו.. ? =) תודה למי שיענה!!
צ'או לכולם!

smgfan

New member
הסיבה למוות היא הקור העז בשילוב עם

הדם הרב שהזינה וגבריאל איבדו. וחוצמזה, לכי תדעי לאחר כמה זמן הן מתו, הרי לא היו מראים לנו כמה זמן באמת היה לוקח להן למות, זאת לא הפואנטה פה.

shanyz

New member
בעקרון כן מראים...

כי רואים ברקע את החילים חוזרים בחזרה לתוך הכלא או מה שזה לא יהיה... ובאותו הזמן כאילו גם סיזר מת.. אז זה כן באותו הזמן.. נראה לי. ו... הן לא איבדו כל כך הרבה דם.. אני ראיתי פעם תוכנית לפני מלאאא זמן על מקום בהודו או אפריקה לא יודעת, שאנשים צולבים את עצמם לאיזה שעה ואז מורידים אותם.. וזה כי הם מאמינים במשהו, לא יודעת.. ו..הם א מתו.. אז..מה גבי וזינה שונות?
סיבוכים סיבוכים...

smgfan

New member
אבל את לא לוקחת בחשבון את הקור העז

שהיה שם!! הן היו על הר, וירד שלג!!
והן גם מאבדות דם, והן גם בקושי מכוסות בבגדים שיחממו אותן- נראה לי שמאוד קל למות ככה...
אבל אני לא מומחית

smgfan

New member
ואם כבר דיברנו על דברים לא הגיוניים

היום ראיתי את 2 הפרקים הראשונים מתוך הטרילוגיה של עונה-6, עם הטבעת. הפרקים- The Rhinegold ו- The Ring. לפי הסיפור רק מי שזנח את האהבה (או משהו כזה..) יכול לענוד את הטבעת ולא לסבול מהקללה הנוראית שלה. אז לאחר שזינה כלאה את גרינהילדה (המפלצתית) בתוך המאורה (כשהטבעת בידה) היא אמרה שבטח לקח לה 35 שנה לזנוח את האהבה וע"י כך כוחה של הטבעת פעל עליה ועשה אותה חזקה יותר. אבל איך זה יכול להיות, אם היא היתה בהריון באותו הזמן?? וכבר לאחר 9 חודשים נולד לה בן (גרינדל) שהיא אהבה מאוד- ואפשר אפילו לראות זאת ע"י כך שהיא זעמה מכעס שזינה הרגה את בנה. אז איך זה יכול להיות?? מתי היא זנחה את האהבה- מה לקח לה סה"כ 9 חודשים??

BUG LOVE

New member
איזה פרק.....

פעם ראשונה שראיתי אותו והייתי פשוט בהלם רנה משחקת מדהים שם איך שהיא הורגת את כל הגברים לא ידעתי שיש לה את היכולת לעשות את זה ורק אחר כך היא קלטה מה היא עשתה זה היה פשוט קטע מהמם אבל גם את ההמשך לא ראיתי או שאני לא זוכרת ומתי קליסטו הופכת להיות טובה? כי היום היא ממש עיצבנה אותי!! ועוד משהו ראיתי שמהיום זינה תשודר בשעה שתיים זאת תהיה העונה הראשונה מההתחלה? ועוד שאלה אחרונה מה יהיה ההמשך?

ברודי

New member
תשודר משעה 2?!

איפה ראית את זה?! אולי זה טעות בגלל השעון קיץ והכול, יודעת, שמזיזים שעה.. אנערף... יכול להיות...

BUG LOVE

New member
יכול להיות באמת בגלל השעון

אוי אני ממש טיפשה שלא חשבתי על זה

*neta*

New member
תשובה

לאחר הפרק האחרון של העונה הרביעית (דה ג'ה וו לא נחשב פה הוא לא מקדם עלילה..) בא הפרק הראשון של העונה החמישית, Fallen Angel,ששם הכל מסתדר, זינה וגבריאל חוזרות לחיים וקליסטו נהיית טובה...

shanyz

New member
נכון..אבל הרבה פעמים זינה

הצליחה להתגבר על הקור בכל מיני מקומות:) טוב נו, שיהיה..:) נגיד שהן מתו מפחד
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

shanyz

New member
אגב, בקשה..

הסתכלתי בהרבה אתרים שיש לי (יש לי איזה 50 לפחות
) ו.. לא מצאתי אתר שיש בוט תמונות של שחקני משנה.. (אלטי, בוריאס, סיירין, אפיני, וכ'ו...) כאילו שיש גלריה שלהם! אני משתגעת! מישהו יכול לשים לי קישור לאתר שיש תמונות של כל אלה ואחרים? בבקשה...

shanyz

New member
אהה תודה, אבל יש לי את זה

אני רואה גם תמונות כאילו שהן לא כאלה שצילמו בזמן התוכנית.. כמו שיש מלא של זינה.. גם מתוך התוכנית, אבל באיכות כזאת טובה, לא של צילום שמישהו צילם בזמן התוכנית.. או תמונות של צלם כזה (את יודעת, שאומרים איך לעמוד ומה ומו...)... מוזר שנאי לא מוצאת...:( אבל תודה בכל זאת...

למעלה