ה-15 במארס!
איזה פרק יפה. פעם ראשונה שאני רואה אותו מההתחלה ועד הסוף.... פרק ממש יפה, ועצוב. ואני יכולה להגיד, שהשיחה הזאת בבכלא שזינה וגבריאל ניהלו לפני שלקחו אותם לצליבה.. קצת מסכמת שיחה שפעם עשינו אם זה היה טוב לגבריאל שהיא הייתה עם זינה, או שאולי היה לה יותר טוב אם היא נשארה בבית.. זה היה קטע ממש מרגש ועצוב.. אני אוהבת את ברוטוס
פעם שנאתי אותו, אבל הוא חמוד... אני ש-ו-נ-א-ת את קליסטו מהיום!!! אוף איתה!! ו.. משהו שקצת היה לי מוזר.. הרי, כשצולבים אנשים, הם לא ישר מתים.. כאילו, בעקרון, מה גורם להם למוות? בסך הכל עשו להם חורים בידיים וברגליים.. אז מה גורם להם למות? ובמקרה הספציפי הזה, זינה וגבי, מה גרם להם למות? הקור? כאילו, תוך 10 דקות שצלבו אותן הן כבר מתו.. זה לא הגיוני ממש.. במיוחד אצל גבריאל, שהיא גם לא היה פצועה כמו זינה.. למישהו יש הסבר לזה? וחוץ מזה, מה קורה עם אמראיס מעכשיו? רואים אותה שוב פעם בהמשך מתישהו? ו...שאלה אחרונה, אם אני לא טועה, יש פרק כלשהו שסיזר הורג את ברוטוס? או שאולי דימיינתי? והכי הגיוני שעולה לי בראש זה הפרק :when fates colide.. אז..הוא הורג שם את ברוטוס? או שאולי אני דימיינתי או משהו.. ? =) תודה למי שיענה!!
צ'או לכולם!
איזה פרק יפה. פעם ראשונה שאני רואה אותו מההתחלה ועד הסוף.... פרק ממש יפה, ועצוב. ואני יכולה להגיד, שהשיחה הזאת בבכלא שזינה וגבריאל ניהלו לפני שלקחו אותם לצליבה.. קצת מסכמת שיחה שפעם עשינו אם זה היה טוב לגבריאל שהיא הייתה עם זינה, או שאולי היה לה יותר טוב אם היא נשארה בבית.. זה היה קטע ממש מרגש ועצוב.. אני אוהבת את ברוטוס