ה-4/11

ה-4/11../images/Emo26.gif

היום התאריך לרצח יצחק רבין ז"ל
*נזכור אותו לעולמי עד*-*ת.נ.צ.ב.ה*

MK respect

New member
דוגרי!!!

תקשיבו זה לא מש מתאים לפורום!!! כמו שאתם לא רוצים שנדבר על כל מה שהיה בגוש קטיף ועל הפינוי והכל כי יש פה גם שמאלנים (בעעעע...) אז אתם אל תזיכרו לי ת'יום זכרו של יצחק רבין...כי אותי זה לא מעניין ולפי התגובה אני רואה שאני לא היחידה...כי סתם יווצר פה ויכוח...

noooga

New member
מישהו הפך את זה לדיון?!

בסך הכל מזכירים יום של רצח נוראי.. לא דיברנו על זה והבענו עמדות. די עם ההגזמות האלה..

מה קרה לכם../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

בנאדם נ-ר-צ-ח
אני כ"כ לא מבינה אתכם..כ"כ לא מבינה =/

noooga

New member
../images/Emo45.gif

לא קשור דעות פוליטיות- באמת בן אדם נרצח- זה לא מספיק עוול?! מצטערת.. אבל זה טמטום מה שהולך כאן.

למה ככה אתה צריך לדבר...

זה רצח... איזה חגיגות עשור?!?! וואי אתם לא מסוגלים לכבד בן אדם שמת... בלי קשר לדעות הפוליטיות..

דנדן580

New member
אלף,אני בת לא בן ובית, מה אכפת לי

לכבד, רק חבל שהפולסא דה-נורא לא עבד...

אולי די??

בן אדם נ=ר=צ=ח רק בגלל הדעות שלו!!! ויש כאן משהו הרבה יותר חשוב מהרצח עצמו!! (לא שזה לא חשוב) למשל את שונאת שמאלנים נכון?? אז את תרצחי אותם?? לא!! תנסי לחשוב קצת ולא להשוות כל אסון לפינוי המזורגג!! ואם את לא רוצה לזכור את יצחק רבין זה מראה דברים עליך לא עלינו!!!!

MK respect

New member
=]

אנלא אומרת שאני לא רוצה לזכור את יצחק רבין ות כל הפינוי וכל זה אבל עזבו את זה...כאילו פסדר בנאדם נרצח...אתם רוצים שכל אחד פה יכתוב את יום פטירתו של מי שהוא מכיר...כאילו אני יודעת שיש הבדל בעין זה לבין יצחק רבין אבל יש אנשים שזה קצת מפריע להם אז לא צריך לכתוב את זה...

noooga

New member
תהיו אנושיים רגע ולא ימניים!

בואו נגיד שאם הייתם כותבים יום פטירה של איזה ימני שהיה פעיל בכך שלא יתרחש הפינוי אז היינו מכבדים את זה! ללא ספק! כי בכל זאת, בן אדם נרצח/מת ומה הבעיה בלהזכיר זאת?! יאו אתם יכולים להיות כ"כ מטומטמים.. חוץ מזה שרבין היה ראש ממשלה הוא היה יהודי תושב א"י- אז לא מגיע שיזכרו את יום פטירתו??!

סליחה??!!

אם מישהו קרוב לך יירצח (טפו טפו טפו) אז תחשבי "טוב, זה לא משנה כי הוא לא היה חשוב או משהו"??!! ואם מישהו יחליט שמפריע לו שמזכירים את יום הזיכרון לשואה אז לא נפתח שירשור זיכרון?? זהו שכן!! יש דברים שגם אם הם מפריעים למישהו, צריך לזכור אותם. זה כמו שלא יבטלו את הלוויה של ישהו אם מישהו לא רוצה לזכור אותו!!!!! אם את לא רוצה לזכור את יצחק רבין זה מאוד עצוב!!

noooga

New member
אלה- אני חייבת לציין

שאת קולעת בול למה שהייתי רוצה לכתוב.. רק שאני לא כ"כ מצליחה לעשות את זה. בקיצור, מסכימה עם כל מילה שלך

MK respect

New member
=]

אנלא אומרת שאני לא רוצה לזכור את יום הפטירה שלו!!ואני גם כתבתי שם שאני לא אמרתי שאני לא רוצה לזכור...אני רק אומרת שיש אנשים שזה כן מפריע להם...וזה ממש מממש ממש לא אותו הדבר כמו יום השואה וכאלה...תקשיבו אני אישית ממש לא מזיז לי שתכתבו פםה את יום הפטירה שלו ותזכירו אותו וכו'...אבל יש אנשים שזה כן מפריע להם..נכון שזה לא כ"כ קשור לדעות ימניות ושמלאניות וכל החרא הזה וכולם צריכים לזכור יום פטירה של בנאדם כזה אבל יש אנשים שזה מפריע להם וככה זה ותלמדו שבפורום הזה יש אנשים שמאלנים ויש אנשים ימנית ויש אנשים שלא מעניין אותם ויש אנשים דשלא רוצים לזכור ת'תאריך פטירה של רבין אז תכבדו אותם!!(אנלא אומרת שאני לא רוצה לזכור...נכון,הוא עשה דברים שכיום יכולהיות שהוא היה מתחרט עליהם אבל הוא עשה גם המונמונמון דברים טובים!!!!אז לא צריך רק להגיד על הדברים הרעים שהוא עשה אלא גם לחשוב על דברים טובים..)!!ודי!!!לא להוסיף יותר תגובות לכלוווםםם!!!!זה סתם יוצר פה ויכוחים... יומעולה!!=)

chagiti

New member
וואוייייייייייייייייייייייייייייייי

אני לא יכולה לשמוע על זה יותר! כל היום בכיתה אנחנו מיתווכחות על זה כי יש בנות שחושבות ככה..ויש בנות שחושבות אחרת.. לי זה כבר מ-ע-צ-ב-ן אותי לשמוע על רבין לדעתי אני ממש לא רוצה להזכיר את זה בכלל ואני גם לא רוצה להתחיל שוב להתווכחו כמו בכיתה שלי היום אז בבקשה...

למעלה