ה-4400

ה-4400

למה לא מביאים את יצירת המופת הזאת לhot מדובר בסידרה הגדולה מכולן ששברה את כל שיאי הריטינג בארצות הברית וכבר משדרת עונה שניה שם. אני כבר ראיתי את העונה הראשונה והסידרה לא יוצאת לי מהראש כבר שבועיים. תקראו את התקציר ותבינו לבד: "ה - 4400" סדרת המסתורין המצויינת בסגנון "תיקים באפילה" מחזירה את החייזרים לאופנה. נקודת המוצא של הסדרה היא שבמהלך חמישים השנים האחרונות נעלמו אלפי אנשים ברחבי ארה"ב. הראשונה להעלם היתה ילדה קטנה שרדפה אחרי הכלב שלה ביער, ואחריה התאיידו עוד רבים אחרים במשך השנים. יום אחד בשנת 2004 מגלה סוכנות החלל האמריקנית מטאור ענק שועט בדרכו להתנגשות עם כדור הארץ. אבל לפני שהסוכנים המסוקסים מצליחים להגיד מאלדר וסקאלי, המטאור כבר נעצר מעל נוף קדומים אמריקני, עומד באוויר ומחכה להם שם בדמות כדור ענק וזוהר. לאחר שהם מגיעים אליו, הוא פולט את כל 4400 האנשים שנעלמו במשך השנים, ונעלם כלא היה. כל האנשים חוזרים באותו הגיל בו נחטפו, ונשלחים כמובן אחר כבוד לבידוד זמני. בסוף הפרק הראשון (ששבר שיאי רייטינג) הם משוחררים לבתיהם, ויתר הפרקים עוקבים אחר קורותיהם. עם הזמן מתגלים בחטופים החוזרים כוחות מיוחדים, ושאר מוזרויות. אני כבר ראיתי ונדהמתי, מה איתכם?

axnholic

New member
יש להפנות המלצות לערוץ 3

לערוץ 3 ישירות. פורום זה הנו מקור מידעי לגולשים. כמו כן, אין נציג של ערוץ 3 בפורום, ולכן אין סיבה לעלות את בקשותייך לפורום.

למעלה