ה 6210 ממש על הפנים ..

danistar

New member
ה 6210 ממש על הפנים ..

לא יודע אבל המכשיר הזה שעלה די הרבה , יש לו די הרבה אבל הוא עושה צרות. הקליטה נעלמת באמצע שיחה והשיחה מתנתקת לפעמים החיוג נתקל בצליל תפוס מהיר ( כאילו שהרשת תפוסה ) ועוד כל מיני פןילשטיקים .. כבר החלפתי אחד ביורוקום וגם החדש עושה צרות. אולי צריך להחליף את הבעלים ... השבוע נתקלתי בעוד מישהו עם המכשיר הזה וגם הוא אמר לי שאצלו קוראים אותם הדברים ...

danistar

New member
ועוד כמה דברים על ה 6210

1. אין מנגנון חיפוש ע"י לחיצת האות הראשונה .. אתם יודעים מה זה לחפש את האות נ למשל כשיש איזה 100 שמות ?? ועוד מהדיבורית בזמן נסיעה ?? 2. החיבור למחשב מאוד לא יעיל ואני בכלל לא מבין מה ניתן לעשות איתו . התקנתי את התוכנות , שילמתי בנפרד ( כנהוג במדינתנו , כל רכיב נוסף עולה , למרות המחיר המפקע של המכשיר לא מקבלים את הכבל למחשב איתו .. ) התוכנה לא תומכת בעברית והאמת אלוהים יודע בהמ .. 3. כאשר המקשים נעולים ונכנסת שיחה , אתה לוחץ על כפתור , לא מספיק להגיד "הלו" .. והשיחה מתנתקת . מה דעתכם על תביעה יצוגית ?? דני

yosimatza-c4u

New member
אותם בעיות שהזכרת

את אותם בעיות שהזכרת לגבי החיפוש שמות וכו... קרו לי גם באותו דגם של מכשיר נוקיה 6210 ברשת ה GSM של סלקום כאשר ניסתי את המכשיר למספר ימים (שדרך אגב משווק גם ע"י יורוקום)

bsela

New member
6210 מכשיר לא רע

אני לעומת זאת משתמש ב 6210 כבר לפחות 8 חודשים כמעט בכל הפונקציות והמכשיר בהחלט טוב אני גולש באינטרנט בעזרת האינפרא במהירות 43k המכשיר גם מסתנכרן לאאוטלוק ואפשר לשמור את כל הזכרונות בcontact. עם זאת יש בו כמה באגים דומים למה שהזגכרת

למעלה