ה Anti-Reverse ברולר שלי מת

ה Anti-Reverse ברולר שלי מת ../images/Emo26.gif

אהלן חברים, חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי לפתור בעייה שצצה אצלי ברולר של הבולונז שלי - Daiwa Jupiter-X: האנטי-רוורס שלו פשוט נדפק ואינו פועל יותר, כלומר הידית יכולה להסתובב לשני הכיוונים (קדימה או אחורה) בחופשיות. חשבתי שאולי מישהו מכם שמבין בעניינים האלו יכול לעזור לי לגבי מה לעשות בשביל לתקן. אני יכול להביא את הרולר לעזרא כמובן, וגם זה בטח לא יעלה כסף כי יש לי אחריות אני מניח, אבל אני רוצה לחסוך בזמן, מה גם שאני תלמיד כיתה י"ב ולא תמיד אני מסוגל להגיע אליו לפני 14:00 (שעת הסגירה שלו). תודה מראש,

לייזר, אתה באמת גאון ../images/Emo70.gif

אני לא מאמין שזה עבד. הייתי כל כך סקפטי כשקראתי מה שאמרת וניסיתי, ואני לא מאמין שזה עבד באותו הרגע ממש !!! המון המון תודה לייזר, המון. איך היה הדיג היום ?

אני תיכף הולך...

עוד מעט אני הולך עם אבא שלי.... הוא לפעמים אוהב לבוא איתי כזה אז אנחנו הולכים פעם בכמה זמן ואני מלמד אותו קצת, הוא לא דייג... גם אתמול הייתי, בדולפינריום, וחוץ מקרס גדול (250-300 גרם) שאדם הוציא ונתנו לראובן לא הוצאנו כלום (ארסים בגודל הציפורן שלי
). בכל מקרה לא הייתה לנו כוונה לקחת את הדגים שהיינו מוציאים כי יש לנו המון במקפיא וזה יותר ממספיק לנו בשביל ארוחה לרביעייתנו (יש לנו רביעייה: אדם, דור, יונתן ואני) ובנות הזוג
. שיהיה לנו בהצלחה ודגים גדולים. ושוב, המון המון תודה על העזרה עם האנטי-רוורס, זה עבד פלאים

למעלה