ה-DVD החדש של בלאקפילד: Once

LightbuIb sun

New member
ה-DVD החדש של בלאקפילד: Once

וואלה פרסמו את Once מתוך ה-DVD. כמה הערות שיש לי: 1. הצילום ממש לא מרשים......תמיד משהו מסתיר, החיתוכים לא טובים , מצולם בצורה לא מחמיאה מלמטה, או מיותר מידיי למעלה.......ממש מפתיע שזה יצא מבית היוצר של לאסה הוייל... 2. מישהו צריך לקנות לסטיבן חולצה ומכנסיים חדשים 3. אני לא יודע, משהו בשיר הזה נשמע יותר זייפני מאי פעם ..ב-DVD הזה. בכל מקרה, הנה הקישור : http://music.walla.co.il/?w=//1192003

handlessman

New member
לא יכול להביע ביקורת מדויקת...

כי לא משנה כמה חיכיתי או כמה פעמים חזרתי על הצפייה בזה כשיש כל הזמן תקיעות והתמונה לא זורמת - זה פשוט לא סיים להיטען ולא יכולתי לראות הכל ברצף וכמו שצריך. אבל ממה שכן הצלחתי להסיק, אני מסכים איתך בכל מילה, ורק מחזק את הדעה שהם פשוט חיפשו מופע כדי לצלם, וצילמו רק כדי שיהיה DVD בלי שום התחשבות בכמה איכותי הוא יהיה, ושזאת ממש לא הופעה שאפשר לומר "טוב זאת באמת הייתה ראויה להנצחה".

התעוט

New member
קניתי אותו היום.

זה נראה כאילו בלי קהל חח בקושי שומעים אותם בשירים והם מסתכלים בלהקה כאילו חייבו אותם לבוא.... אביב ממש חמוד שם עם נצנצים בעינים...וצריך לקנות לסטיבן גם נעלים וגרביים.../tapuzforum/images/emo6.gif

מסכים.

משהו בקול של סטיבן לא מסתדר לי. חוץ מהפעם הראשונה שהוא נכנס בשירה יחד עם אביב והקול שלו היה גבוה יותר כדי שישמעו את של אביב פחות אז היה רגע שהוא לא זייף. אבל לא אהבתי את הביצוע בכלל, גם משהו השתבש קצת בנגינה... באמת חבל. ואם ההופעה כולה ככה, לא נראה לי ששווה לקנות את הדיוידי.

נר2

New member
מה קרה לקול של סטיבן?

זאת רק אני או שהוא נשמע צרוד? אולי בעיה במיקרופון? כמעט שקניתי את הDVD היום אבל החלטתי לחכות לראות תגובות מאנשים שראו את כולו ועכשיו בספק אם כדאי בכלל.. חבל. אבל קניתי את החדש של ניל יאנג במקום שנשמע מצוין.

קניתי אותו אתמול, הרגע סיימתי לראות

דיוידי די משעמם. אפשר לומר מאכזב קצת. כמה דברים שממש לא אהבתי
אביב שר לבד את glow, ודי הרס את השיר.
במה קטנה. אומנם ככה הם בדרך כלל מופיעים, אבל בשביל הדיוידי היה יכול להיות נחמד לראות אותם על במה גדולה יותר.
אביב מוריד חולצה ונראה כמו שילוב של איגי פופ ותרנגולת מרוטה (ראו תמונה)
סטיבן מנסה לשיר מעל היכולת הווקאלית שלו, ובמקום לתת לנו את הקול ההרמוני והיפה שלו, אנחנו שומעים סטיבן צרוד וצורח
ספי אפרתי. שמישהו יתן לו כדור הרגעה
הצילום החובבני. לא משהו שהייתי מצפה מלאסה. רק בpain היה רגע שהזכיר לי שזה לאסה, עם הצלליות על הקיר. סה"כ הוא לא כזה נוראי, אבל אני מאמין שהם זילזלו ויכלו להשקיע הרבה יותר.

למעלה