ה DVD החדש של GILMOUR שיוצא ב 18.9.07

DICKPARRY

New member
ה DVD החדש של GILMOUR שיוצא ב 18.9.07

לציף ציף שלום ראשית כול אני רוצה לומר לך שאני חבר חדש כאן בפורום,ונוכחתי לדעת שיש לך ידע עצום על הלהקה(כל הכבוד) ושאלתי היא כזו .בDVD יהיו 23 שירים ונכון לעכשו יש כל מיני גירסאות לגבי איזה שירים יכללו בתוך ה23 שירים,מה שלא ברור לי שרוב הגירסאות מדברות על שירים שכבר יש על גבי הDVD האחרון שלו(האןפלאג)כמו למשל COMING BACK TO LIFE HIGH HOPES ושירים שעדיין לא יצאו לעולם על גבי DVD ובוצעו באותה הופעה השאירו מחוץ לרשימת ה 23 שירים לדוגמא Wot's ... Uh The Deal וWearing The Inside Out האם יש לך מושג מה קורה פה??? תודה מראש.

נדמה לי שהרשימה הסופית של הקטעים טרם

פורסמה. בכל מקרה, אני מניחה שההחלטה של גילמור אילו שירים לכלול מבוססת על טעם אישי + שיקולים טכניים. ואולי גם ל-EMI יש מה לומר.

The Walrus

New member
תשובה

אגב למה לציף ציף? היא לא היחידה פה, אתה יודע. לכן אני מבקש ממך לתקן ל "אני רוצה לומר לכם"" וכו'... ברוך הבא, אגב. הבלוג של דייב גילמור מנוהל בידי אדם עם חוש הומור מרושע שהמסתתר מאחורי הכינוי features editor. כל אדם שפוי היה פשוט מגלה את רשימת השירים, אך לא, אותו fed החליט על משחק בשם בלוטו - משחק דומה לבינגו, שבו הבלוגרים מנחשים מראש את רשימת השירים, וכל שבוע מגלים עוד שיר. מי שמצליח להשלים שורה או טור בכרטיס הבלוטו מנצח. כרגע אף אחד עוד לא קרוב... אלו הם השירים שגולו עד כה: - - "Time" "Breathe (Reprise)" - "On an Island" - "Red Sky at Night" "This Heaven" "Then I Close My Eyes" - "Take a Breath" "A Pocketful of Stones" - "Shine On You Crazy Diamond" - "Coming Back to Life" "High Hopes" - "Wish You Were Here" (not with Nick Mason) "Find the Cost of Freedom" (with David Crosby and Graham Nash) - "Comfortably Numb" (with David Bowie) המקומות הריקים הם שירים שעוד לא התגלו. בעצם המצב הוא ש כמעט את כל השירים אפשר לנחש, ברור לדוגמה שלפני on an island מגיע callestorizon, ושלפני time מגיע breathe. כרגע יש משבצת אחת שהיא מאוד מאוד מיסטורית - מספר 16, בין shine on לcoming back to life. למשבצת הזאת יש המון מועמדים, לדוגמה: wot's oh the deal, wearing the inside out, fat old sun, great gig in the sky, dominoes וכו'. ההימור שלי, אגב, הוא fat old sun. השורה התחתונה היא, שרק אחד מהשירים האלה יזכה להיכנס לDVD... אני מחזיק אצבעות לwearing the inside out. ואגב, הביצוע החדש של coming back to life שונה לגמרי מזה שמופיע בDVD הקודם (שהוא לא אנפלאגד, אגב). אבל - יש לציין שיש סיכוי מאוד גבוה שחלק מהשירים שלא זכו להיכלל בסרט ההופעה יופיעו בתוספות המיוחדות שבדיסק השני. מקווה שעזרתי. עוד שאלות?

flowerboy69

New member
השירים בדיוידי הם מ3 ההופעות באלברט הול

ככה שאין ככ הרבה אפשרויות...הייתי מקווה שלפחות בהוספות יהיה את הקטע מההופעה השלישית בו היה איחוד עם ניק מיסון והם שרו את wish you were here ואת comfortably numb בהופעה שהייתי בה זה היה סדר השירים- breathe time breathe reprise castellorizon on an island the blue red sky at night this heaven then i close my eyes smile take a breath a pocketful of stones where we start הפסקה... shine on fat old sun arnold layne comeing back to life high hopes the great gig in the sky echoes הדרן wish you were here find the cost of freedom comfortably numb אח איזה סט ואיזה לילה זה היה... ליאור

למעלה