ה DVD החדש-tribute to the king!!!

flowerboy69

New member
ה DVD החדש-tribute to the king!!!

בוקר לכולם... לקחתי יום מחלה בגלל השפעת שתקפה אותי אז אני קצת בסביבה ועכשיו אכתוב כמה מילים על דיוידי חדש נוסף-tribute to the king שדובר בו הרבה בbrain damage כשדיברו על זה נאמר כי 20000 העותקים הראשונים יהיו בקופסה מהודרת וכל מיני כאלה.אני לא יודע אם זה נכון או לא אבל אלי הגיע הגרסה הזו ובסך הכל כל ה"הידור" היה תוספת קוספת קרטון חיצונית-אומנם יפה-אבל לא משהו שאמור להכלל בהגדרה "limited edition" בכל אופן.הדיוידי נעשה על ידי גיטריסט בשם סקוטי מור שהיה נגן גיטרה ראשי בלהקה של אלביס ממש מההתחלה בשנות החמישים.סקוטי אדם מבוגר-לדעתי קרוב לשמונים(אבל אולי אני טועה) והוא החליט לארגן מסיבת הצדעה עם מיטב נגני הגיטרה הטובים בעולם.האירוע התרחש בשנת 2004 באולפן האגדי abbey road לפני קהל חי וכלל ביצועים למיטב שירי אלביס פרסלי מבוצעים על ידי אומנים כמו מרק קונפלר מה"דייר סטרייטס" אריק קלפטון רון ווד ואחרים כשכולם מלווים בנגינה גם על ידי אותו סקוטי מור שלא כמו גילמור שאמר לא מזמן שהוא "זקן מידי לעסק הזה" אין לו בעיה לקחת את הגיטרה ולנגן עם החברה היותר צעירים ופרועים... ולמה כל זה צריך לעניין אותנו?קודם כל-בגלל שזה אלביס ותמיד היו לו שירים טובים...אבל בעיקר בגלל קטע מ"ס 19 בדיוידי-דיויד גילמור מבצע את השיר הענק dont של אלביס...כשלוקחים שיר ענק ונותנים אותו לאומן ענק התוצאה תמיד תהיה בהתאם...ובעיני כשגילמור שר אלביס הוא ממש מזכיר את המקור בחלק מקטעי השירה...וכל זאת למרות שהגרסה שלו לאותו שיר שנמצאת בדיוידי ההופעה של גילמור "in concert" הרבה יותר טובה וחזקה. לסיכום-דיוידי טוב ומעניין עם מוזיקה טובה ואיכות צילום איכותית ומומלץ למי שאוהב לראות את גילמור על הבמה בכל מצב וכמובן למי שאוהב את השירים של "המלך"... ממני ליאור נ.ב ציף ראית איך השתפרתי בניתוח הפריטים?...רק בשבילך כמובן...

flowerboy69

New member
סוף סוף זה הגיע!!!!!!!!!!!!!

אחרי חודשים של המתנה ציפיה וציפיות...קיבלתי היום טלפון שהודיע לי-הקופסא המדהימה של ניק מייסון הגיע לארץ!!!אני אחד מ 500 המאושרים בעולם שיהיה להם את הקופסא הזו חתונה על ידי מייסון וכוולת את הספר תמונות אומנות מקלות תיפוף של האומן ועוד...בקיצור-חבל על הזמן...עכשיו רק צריך להשיג אישורים להכניס אותה לארץ דרך רשויות החוק...:)

flowerboy69

New member
מדהיםםםםםםםםםםםם!!!!!!

הקופסא של ניק מיסון הגיע אלי!!!!!!!!!! מה אני יכול לאמר...פשוט דבר מדהים של פעם בחיים.... אז מה הולך שם??הרבה... קודם כל ישנה קופסא ענקית מפוארת מאוד שליה מודבקת התמונה האמיתית!!!לא הצילום!!!של העטיפה של inside out יש תמונה של כמו שעון חול כזה משהו מדהים... בפנים יש קודם כל תמונה של ניק מיסון משנות השבעים שסתם נתקעה שם נראה לי...ישנם 2 תמונות אומנות אמיתיות של סטורם תורגוסון האחת של עטיפת הספר והשניה של אישה ערומה שעליה עטיפות האלבומים וכל תמונה חתומה על ידי תורגוסון עצמו...:) אחר כל יש מגירה שבתוכה יש חולצה של מייסון עם פרסום לספר וכובע חורף ומן סיכת מצילה כזה(כמו מצילה במערכת תופים) אחר כך יש שם מפתח תופים וזוג מקלות תיפוף עליהם כתוב -"מקלות התיפוף של ניק מייסון מהפינק פלויד"!!! אחר כך יש מעטפה ובה גלויות אומנותיות עם תמונות של הלהקה ועטיפות ותמונות חדשות הכל באיכות הכי גבוהה שיש... אחר כך יש מעטפה נוספת בתוכה יש כרטיס "מאחורי הקלעים" מאחת ההופעות של הפלויד בשנת 87...ויותר חשוב-צילום פולורויד אמיתי של מיסון בזמן שחתם על הספר!!!אם לא ציינתי עד כה-על הספר יש כרטיס חתום על ידי מיסון... אחרי כל זה יש ספר קטן שמייסון כתב לאחר הוצאת הספר המקורית שבו הוא מספר על מחשבות והרגשות שהיו לו אחרי שהספר יצא לאור.הוא מספר שם שהוא פנה לחברי הלהקה האחרים ושאל מה דעתם על הספר.הוא אומר שריק רייט הופתע שהספר היה על הפלויד כי הוא חשב שזה יהיה על החיים של מיסון כנהג מרוצים וכל זה...ווטרס אמר לו שהוא בוטח בו בכל דבר חוץ ממה שקשור למוניטין שלו...וגילמור סרב באדיבות להגיב...:) ואחרי כל זה.....יש את הספר עצמו...הוא הוכנס לעטיפת עור מפוארת מהעור הכי משובח והדפים ממוסגרים בכסף טהור כמו גם כל הכיתובים על הקופסא-הכל מכסף... והדפים עצמם נעשו מחומרים איכותיים ביותר כך שהכל נראה הרבה יותר נוצץ... בקיצור-היה שווה לחכות ולהשקיע-יש רק 500 איש בעולם שיש להם את זה ובינהם אני... ממני flower

avki

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

+ |מזיל ריר||מזיל ריר||מזיל ריר||מזיל ריר||מזיל ריר| יאאא איזה כיף לך!! זה נשמע ל כך מגניב!! יעעי תהנה! ותודה על הסיקור! היה באמת שווה!

flowerboy69

New member
זה כמו בפרסומות...

עם מחיר כזה לא ניתן לפרסם לציבור...:) אבל עזוב כסף בא והולך הדבר הזה להביט בזה זה חוויה של פעם בחיים!

flowerboy69

New member
חחח

שטויות.כנסי דרך הלינק שלהם לאתר של ג'נסיס לעמוד שמספר על הספר.כתוב שם שהוא sold out ומתחת כתוב את המחיר שבו הוא נמכר.לדעתי יש הבדל של איזה כמה פאונדים...

flowerboy69

New member
ציף צר לי אבל

כנראה שמרוב שאת מנסה להיות שוטרת חכמה הקריאה שלך פחתה איף שהוא.ממה שאני יודע לקרוא בתחתית העמוד של חברת ג'נסיס כתוב הסכום 750 פאונד.ובכל אופן זה היה מחירו לעותקים האחרונים.אני קניתי אותו ב 630 כולל משלוח feedex לארץ.

אני מבינה שהם העלו את המחיר

לעותקים האחרונים, כאשר העותקים הראשונים נמכרו ב-495 פאונד, כפי שצויין ב-Brain Damage (וראה שם). כנראה שהביקוש היה רב, ובנקודה מסויימת הם החלו להעלות את המחיר כדי להוריד את הביקוש.

למעלה