ה-DVD יוצא בסוף החודש!!!!!

glitter8

New member
תיקון..

נאמר שם בפירוש "אוגוסט, תאריך משוער."משוער.. איפה ראית סוף החודש? וזה נראה לי לא מעודכן, בעיקר לאחר מה שקרה אתמול..מוקדם מדי להתלהב.. קצת מוזר לי המחיר הזול, (לא שאני נגד..) אבל לדעתי לא כדאי לך להזמין מראש..תחכה לראות בעיניים שהוא בחנויות

handlessman

New member
ציפיתי לקצת יותר התלהבות...

בקשר לתאריך המדויק - ניתן לראות אותו כשמחפשים ברוזה ומגיעים לעמוד האלבומים שלו, ב-28 לחודש. ונראה לי שזה כן מעודכן, כי אל תשכחי שלפי התכנון המקורי זה היה אמור לצאת לחנויות אתמול, ישר אחרי ההשקה. אני אתקשר או אשלח להם מייל, נראה מה יש להם להגיד. והמחיר - באמת ממש זול, בהתחשב בזה שיש אלבומים ישנים יותר שלו שעולים במחיר הזה ואפילו יותר, ופה מדובר ב-DVD + CD + חוברת ומארז... צריך רק לברך על זה.

glitter8

New member
אני מתלהבת מ..

מזה שאיסלה מוחרס מופיע שם כאילו שאין בעיה להשיג אותו בלחיצת כפתור?? מה קורה פה? ואני כבר עם רגל אחת לקנות אותו בברצלונה... (הזמנה מרוכזת אצלי כמובן...)

handlessman

New member
ווי!!!

לא שמתי לב שאפשר לקנות אותו... מאז ומתמיד היה במקום הסימן של העגלה רשום "לא במלאי". וואלה אז אולי באמת יש להם אותו... אני אשאל אותם מחר גם את זה בשיחה.

handlessman

New member
טוב דיברתי איתם...

לא היה פורה במיוחד. אמרו יל שה-28 זה באמת תאריך משוער, ובקשר לאיסלה מוחרס הם לא יודעים אם יש להם, צריך להזמין ואז בעקבות ההזמנה הם בודקים אם יש במלאי. איזה טמטום, קשה לכם להגיד לי אם יש או לא???

למעלה