ה-DVD של Live 8

ה-DVD של Live 8

יצא לחנויות לפני יומיים. האם מישהם ראו אותו כבר בחנויות בארץ? האם למישהם יש את זה כבר ביד? אם כן, נשמח אם תעלו את ביקורותיכם. אני אצרף ביקורות מחו"ל, לשרשור הזה, לכשיגיעו.

avki

New member
amazon שלחו לי את הDVD

אתמול. הוא אמור להיות פה מקסימום עוד שבועיים.

דיווחים ראשוניים

על ה-DVD מספרים ככה: * הסאונד והתמונות הרבה יותר טובים מאשר מה ששודר בטלוויזיה. * אפשר לשמוע את הקהל ותגובותיו. זוויות הצילום טובות יותר. אפשר לשמוע יותר טוב את ווטרס שר. * נמחקו רעשים נלווים ותוקנו פשלות (כמו בהתחלה של Money, למשל). * החזרות שצולמו הן מהימים הראשונים, באולפן שם שכרן בצפון לונדון. מראים את חברי הלהקה מדברים על השירים שינגנו, מבצעים את Wish You Were Here, דנים בסיומות אפשריות לתופים עם ניק מייסון. * כל אחד מהם מרואיין בקצרה, ונשאלת דעתם על האיחוד והחזרות. זו ההזדמנות היחידה לשמוע את דעתו של ריק רייט, למשל.

wommer

New member
ואי וואי וואי...

אני מת לראות את זה כבר... אני אבדוק אם מוכרים את זה כבר באשדוד\רחובות...

אבל ראש העין תמיד תשאר בירת

הפסיכדליה.

אני לא מראש העין

אבל את אלמוג צנעני אני מכירה - הוא כותב כאן, וההערה שלי כוונה אליו...

yotamn9

New member
נשמע ממש טוב!

אני מקווה להשיג את זה בקרוב. ומישהו יכול להזכיר לי איזו פשלה הייתה ב-money?

הם לא כולם התחילו ביחד

אבל תיקנו את עצמם מיד. רק חדי-שמיעה שמו לב לזה, בשידור הישיר (ואני לא הייתי אחת מהם).

ידעתי!

שהיה שם משהו מוזר!... אבל הייתי בטוחה שהם תיכננו את זה ככה או משהו.. לא נורא.. נסלח להם

yotamn9

New member
אני חושב ששמעתי את זה

זכרתי איזו פאשלה שהייתה להם, אבל לא ידעתי מה היא הייתה.

flowerboy69

New member
הדיוידי של ה live 8!!!

"מחרבה" לכולם... מזמן לא הייתי פה ותודו שהתגעגעתם... זה לא כי לא רציתי-פשוט לא היה לי זמן לנשום... ככ הרבה דברים קרו...בחיים האישיים ובתחום פלויד.... ויש לי המון מה לכתוב ולספר(ולמי שחשב שזה נעלם-תכנון האירוע שלי עדיין חי וקיים!ואפילו קרוב מתמיד-יש עיכובים טכניים במקום המיועד ו"חור" קטן בפליי ליסט שאני מנסה לתקן) אבל עכשיו אני חולה-כמו כל שנה ממש באותו זמן...ובקושי יש לי כח לשבת פה אז אני יספר רק על הדיוידי החדש מהלייב 8. אני כמובן הזמנתי אותו ממש ביום שהודיעו שזה ניתן להזמנה ולכן הוא נשלח אלי 3 ימים!!!לפני היציאה הרשמית שלו למכירה רגילה-זה כך גם לאחרים שהזמינו אותו ככ מוקדם... קודם כל יש אריזה יפה.קופסא קטנה כחולה שבתוכה יש קופסת "דיגיפאק" כלומר אריזת קרטון נפתחת לכמה חלקים כשמסביב הכל תמונות של האומנים שהופיעו-כולל הפינקים. יש שם 4 דיוידי עם קטעים מכל ההופעות וספר קטן שמספר על אירוע ומראה את רשימת השירים בכל דיוידי. ההופעה של הפלויד נמצאת לקראת סוף הדיוידי השלישי.כמו שציף כתבה ששמעה-הצליל הוא עולם אחר ממה שהיה בשידור-פשוט צליל מדהים שלא שמעתי כמוהו עד כה ממה תחושה שהלהקה יושבת לכם בסלון...כל צליל מדוייק נקי וחזק ומגיע ישר לעצמות...התמונה גם באיכות מדהימה ובאמת היא כוללת זויות שונות שלא נראו בשידור וגם כוללת את תחילת ההופעה ממש מפעימות הלב הראשונות וקולות המטורף מהצד האפל. ההקלטה כוללת את כל הדברים שכן נראו בשידור כמו תחנת הכח מעטיפת "אנימלס" ועוד...בקיצור החלק הזה של הדיוידי פשוט מושלם.אחרי ההודעה יש את קטע הסיום שבו כל האומנים שרים עם פול מקארטני וגם שם רואים את הפלויד-לפחות את גילמור... עד כאן החלק המעניין-ועכשיו לחלק המדהים... בדיוידי הרביעי יש בונוסים והאחרון שבהם הוא קטע מהחזרות של ההופעה.בקטע רואים את חברי הלהקה מתראיינים על המופע הצפויי וכל אחד אומר את דעתו ורגשותייו לגבי כל העינין.לאחר מכן ולזה שימו לב-יש הקלטה שלמה!!!של השיר wish you were here במהלך החזרות!!!גרסה פשוט יפהפיה בעיני אולי אחת הטובות שנעשו לשיר אי פעם...ואם זה לא מספיק אחרי ביצוע השיר רואים את ווטרס וגילמור מכוונים את ניק מייסון לסיים את השיר בצורה שלדעתם זה צריך להיות-לכל אחד יש את הדעה שלו אבל בלי ויכוחים יוצאי דופן לפי מה שנראה... כל זה לגבי החלק של הפלויד.לגבי השאר-באמת שיש שם מכל טוב ככ הרבה שירים יפים ורגעים מרגשים פשוט חוויה של פעם בחיים וחובה לכל אחד לקנות את זה-אני לא חושב שיש מישהו שיתאכזב... המשך דיווחים מעניינים בקרוב... ממני ליאור

תודה על הסקירה, ליאור ../images/Emo140.gif

זה באמת נשמע כמו DVD שלא כדאי להפסידו. אגב, בכמה נמכר האוצר הזה? ושוב, האם מישהם ראו אותו כבר בארץ?

למעלה