ה-H10 קפא

drifting

New member
ה-H10 קפא ../images/Emo12.gif

רציתי לבדוק האם אכן יש בו 12 שעות נגינה כמו שמובטח, ולכן נתתי לו לנגן ממצב כמעט מלא (טענתי הרבה זמן, השתמשתי בו למשך פחות משעה במהלך היום לפני כן, והסימן של הבטריה הראה שלושה פסים כשהתחלתי למדוד זמן). הוא ניגן מוזיקה כשש שעות ובשלב מסויים, בערך חצי שעה אחרי שהסימן של הבטריה עבר לפס אחד - ניסיתי לשנות ווליום. המסך נדלק - וקפא! פשוט נשאר דלוק על התמונה של כיוון הווליום. ניסיתי כמה פעמים אבל המכשיר לא הגיב לשום דבר, גם לא ללחיצה (קצרה או ארוכה) על כפתור הכיבוי. רק אחרי שחיברתי אותו לכבל של המטען - ובלי שחיברתי לחשמל עדיין - הוא פתאום נכבה. אחרי זה לא ניתן היה להדליק את המכשיר מחדש. עכשיו שמתי אותו בהטענה, אבל אני לחוצה. האם זה אמור לקרות - זו תופעה מוכרת שהמכשיר קופא ככה כשהבטריה מתקרבת לסוף? והאם זה סביר שזמן פעולה הוא כ-7 שעות כשמובטח 12? או שקיבלתי מכשיר דפוק?
תודה...

יאיר B

New member
זה לא אמור לקרות. המכשיר אמור לעבוד

בין 10 ל-12 שעות (תלוי מה עושים איתו ומה שומעים). חברי להטענה וכאשר האור האדום במטען יכבה, תנסי להדליק. אפשר גם לנסות לחבר למחשב ולהדליק אותו ולתראי אם המחשב מזהה אותו. אם כלום לא יעזור - כנראה תאלצי לגשת לשירות. הנגן לא אמור לקפוא במהלך הנגינה שלו (וזה נכון לכל נגן שהוא). במחשבה שנייה: כמה זמן המסך היה פועל? כל הזמן? (מסך צורך המון חשמל).

drifting

New member
פרטים

בגלל שאני משתמשת חדשה, המסך היה דלוק מוקדם יותר די הרבה, בין היתר כי בדקתי את הצפיה בקבצי JPG. אבל לאורך שש השעות שהוא עבד רצוף רק הדלקתי מדי פעם את המסך כדי לבדוק מה מצב הבטריה. לאחר הטענה המכשיר נדלק כרגיל. מהבוקר לא היה לי זמן לבדוק איך הוא עובד שוב, אבל אני מקווה שזה היה חד פעמי. נראה לך שעדיין כדאי לגשת איתו לחנות, גם אם לא יקפא שוב? (קניתי בבאג). תודה...

JustThomas

New member
לפעמים זה קורה...

אם תיתקלי בזה עוד פעם פעמיים אין מה לדאוג, לחיצה על כפתור הריסט בד"כ פותר את זה. (הלאווי והייתי יודע איפה הוא בH10, הייתי יכול לעזור לך יותר
) אבל אם זה קורה בתכיפות כדאי לפנות לבאג.

למעלה