ה-
של יום ראשון

N o R i K o

New member
RIP קורי מונטית'

ממש ממש ממש עצוב לי עליו. הוא נראה כזה אדם טוב ומקסים ומיוחד. :(

pennylane11

New member
בהחלט עצוב :(

ונורא קשה לי עם תגובות של אנשים כי אני ממש מבינה אותם. אני לא אוהבת גליי ולא יודעת שום דבר עליו מעבר לשם שלו, אז זה עצוב שהוא מת כי הוא היה בנאדם אבל אני לא יודעת עליו הרבה, אני מכירה ורואה אנשים שבאמת חיו את התוכנית הזאת, ועוד יותר אני רואה תגובות באינטרנט של הקאסט ואנשים שממש הכירו אותו, וזה נורא קשה :(

Ayelet 363

New member
יהי זכרו ברוך

מאז שגיליתי את זה אני עדיין בשוק, והמון דברים אקראיים מזכירים לי אותו.

לגוטל

New member
אתר כנס מיתופיה עלה עם תוכנייה מלאה!

האתר כולל את כל הפרטים ששווה לכם להכיר לקראת הכנס: מידע כללי, הוראות הגעה, מידע על המארגנים, סיכום כנסי מיתופיה בעבר, וכמובן - התוכניה של הכנס!

לכל שאלה, הצעה או רעיון, ניתן לפנות אלינו בשלוש דרכים: דף הפייסבוק של הכנס, פורום שאלות ותשובות, ובמייל הבא: [email protected]

אז Brace Yourselves - מיתופיה הולכת וקרבה...

ולמי שפספס את ההודעה הראשונה בנושא:
הכנס יתקיים ב- 22 באוגוסט בספריה המרכזית, מודיעין. כנס מיתופיה הוא כנס שנתי המוקדש לספרות פנטזיה. בכנס תהיינה הרצאות מרתקות בנושאים מגוונים, ולצדן יתקיימו אירועים בידוריים, חידון וסדנאות שונות, וגם מפגשים של חברי הקהילות המארגנות את הכנס - קהילת טולקין הישראלית וקהילת הארי פוטר לבוגרים.

נתראה בכנס!

Billy Shirs

New member
ממילא אני לא יכולה בתאריך

אבל בכל זאת - המיקום לא הכי מתחשב בצפוניים. נסיעה ברכבת עד למודיעין (ואולי גם כמה נסיעות פנימיות) נמשכת בערך שעתיים מחיפה והיא גם די יקרה.

Black Stain

New member
את מי זה מזכיר לכם?

בימים האחרונים אני לא מפסיקה לשחק בטומב ריידר החדש באקסבוקס.. ועכשיו אתם תראו למה

Black Stain

New member
לארה קרופט

או קטניס אוורדין???

בהתחלה היא גם צדה את במבי כמו בסרט, בעיקרון המשחק הזה זה מאש אפ מטורף של אבודים ומשחקי הרעב
ובגלל זה אני לא ישנה כבר המו ןהמון שעות

למעלה