הבית שלנו
אנחנו גרים בשכירות ביחד כבר מהתקופה הסטודנטיאלית שלנו (כבר מלפני 6 שנים
לקח לי זמן לחשב ועכשיו אני קצת בהלם שהזמן עבר מהר כל כך... נראה פחות)
הדירה הנוכחית היא דירת 3 חדרים מקסימה שאנחנו פשוט מאוהבים בה.
עיצבנו אותה כשעוד נכנסנו אליה בדיוק כמו שאנחנו אוהבים ופשוט כייף להכנס אליה בכל יום מחדש אחרי יום מתיש וארוך.
איך אתן הפכתן את הבית לביתי ו״שלכם״?
קנינו כמה רהיטים חדשים (ספה, שולחן)- היה לנו חשוב רהיטים פונקציונליים שיתאימו גם לדירות הבאות, וגם שיתאימו לתקציב ולטעם העיצובי שלנו. לדוגמא- קנינו ספה עם שזלונג שניתן להעביר אותו גם לכיוון השני, במידה והדירה הבאה תהיה פינתית בצד השני. זה לא חרג מהתקציב, הספה היום בת שנתיים ועדיין נראית כחדשה (נקנתה בדרום ת"א אם מישהי צריכה המלצות).
רהיטים שקיבלנו בירושה מבני משפחה וחברים שופצו- המיטה נצבעה ועשינו לה Head board DIY שמוסיף לה עניין ונוחות, שולחן במטבח שהיה נראה זוועה וקיבל שיפוץ מאסיבי, ועוד ועוד.
כמובן תליה של וילונות ותמונות עושה את הבית חמים וביתי יותר, ועוד פיצ'יפקס קטנים שגורמים לדירה להיראות שלנו.
עיצוב הדירה זה בכלל משהו שאכפת לכן ממנו, או שהלכתן על מה שהיה זמין/פרקטי/זול?
מאוד חשוב גם לי וגם לו. שילבנו את העיצוב והיופי עם נוחות ושיקולי תקציב, ואני חושבת שעמדנו במשימה בגבורה (בעיקר בזכות ידי הזהב של בעלי- אני החולמת על התוצר הסופי והוא פועל ומבצע פרוייקטים של DIY ושיפוצי רהיטים).
האם הסכמתם בקלות על מה לקנות ועל איזה סגנון ללכת, או שאין לכם את אותו הטעם? או שצד אחד מחליט ולצד השני לא אכפת?
אנחנו תמיד מסכימים בקלות, ותמיד החצי הוא שותף בכל ההחלטות (גם החלטות עיצוביות של הבית, וגם לצורך העניין בהחלטות של עיצוב החתונה..)
בסה"כ זה גם הבית שלו, וגם לו איכפת.
מזל שהטעם שלנו זהה לחלוטין.
ההתנגשויות היחידות שהיו בבחירת העיצוב הן שאני חולמת בגדול והוא הפרקטי מביננו, ותמיד מזכיר לי את עניין התקציב והמגבלות הריאליות
הייתי מוסיפה תמונות בכייף, אבל כרגע זה יותר מדי אאוטינג בשבילי.