ה-
המיתולוגי

BABELICIOUS

New member
ה- ../images/Emo128.gif המיתולוגי ../images/Emo14.gif

כעת בערוץ 2 יש סדרה מצויינת על בחורה שמנסה לחזור ל- אחד מה
ים שלה ועוברת כל גבר שיצאה איתו. וזה גרם לי לחשוב ולשאול אתכם: כשאתם חושבים על ה-
ים/ות שלכם, האם הם שונים ממה שאתם מחפשים היום? האם אתם נזכרים בהם בחיוך או בגועל או בסיוט. האם אתם חושבים לעצמכם "מה לעזאזל עשיתי עם אחד/אחת כמו.......?!" או שמא לדעתכם היו פרידות מיותרות כלומר, שנפרדתם בגלל משהו פעוט או שמא כל פרידה הייתה מוצדקת ויכלה להמשיך אילולא.......... מה לדעתכם ה-
ים שלכם אומרים עליכם? האם יש דפוס שחוזר על עצמו? מה למדתם ממערכות יחסים קודמות שאסור להכניס לזוגיות הבאה?

Old Girl

New member
תשובות:

1. האקסים שלי שונים לגמרי ממה שמתאים לי היום. כנראה שהם לא ממש התאימו גם בעבר. מידת ההתאמה היא מה שהופך אותם לאקסים ואת הנוכחי לבן זוג לחיים. 2. יש בין האקסים שלי כאלה שלא עושים לי כלום, יש כאלה שמחמיא לי לחשוב שהיה בינינו משהו (היותר יפים), ויש כאלה שקצת מביך אותי לחשוב עליהם כאקסים... 3. האם אני חושבת "מה עשיתי אתו..." - לא בדיוק, כלומר יש לי כמה אקסים לא קשורים לכלום, אבל אני מבינה לחלוטין מה עשיתי אתם. בדרך כלל מדובר בתקופות בהן לא חיפשתי משהו רציני, אז לא הייתי בררנית במיוחד. 4. מה האקסים שלי אומרים עלי - נראה לי שהדבר הכי משמעותי שהם אומרים עלי, זה שרוב החיים בכלל לא חיפשתי קשר אמיתי שישאר שם לתמיד. 5. דפוס שחוזר על עצמו: האקסים שלי נאים מאוד. 6. מה למדתי ממערכות יחסים קודמות: שאסור להתפשר... או שבעצם מותר להתפשר אבל צריך לזכור שזו פשרה.

belli80

New member
ההמממםםם...

אף פעם לא יצא לי לראות את הסדרה, אבל אנסה לענות בכל זאת: הראשון היה מנוול אמיתי, גאוותן, אגואיסט ודביל. הוא גם נראה כמו בת יענה. השני היה נאה בהרבה, בחור מצחיק עד דמעות, אבל קנאי בטירוף,מופרע אמיתי, ואין לי שמץ של ספק שהוא מכה את אישתו. זה מה שאבא שלו עושה, זה מה שאחיו הגדול עושה. השלישי היה בן טובים שגדל עם כפית של זהב תקועה עמוק בתוך התחת שלו, מתוך ידיעה מוחלטת שהוא הכי טוב, הכי חכם, הכי מוצלח, הכי יפה.. הרביעי היה אחד החברים הכי טובים שלי, שמהרגע ששונתה הגגדרת היחסים ביננו הדברים הידרדרו משמעותית. הוא גם הומו. כנראה. החמישי הוא האחרון. מבחינתי הוא מושלם מכל הבחינות. הוא החבר הכי טוב שלי, והיחיד שהרגשתי שהתבגרתי איתו. אז לא, אני לא מתחרטת על אף קשר. מכל אחד יצאתי עם שיוף של הציפיות והדרישות שלי מעצמי כאדם שלם בפני עצמו, וכעצמי כחצי משניים. אני באמת מרגישה שכל אחד מהם היווה חלק חשוב בזוויות שונות בחיי בכל אחד מהזמנים שהייתי חברה שלהם, וכל אחד מהם מילא את החלק שהיה לו למלא בחיי. הפרידות, ברובן, היו טובות, נעימות פחות או יותר, מתוך הבנה הדדית שהתפקיד הזה הסתיים, משני הצדדים. אבל מה שלמדתי הכי הרבה הוא על גבולות הסבלנות שלי. הם נרחבים. מאוד. לילה טוב.

belli80

New member
אווף

קראתי עכשיו את מה שכתבתי, ואני לא מרוצה בכלל. רציתי לכתוב משהו יותר אמיתי, יותר עמוק, עם הרהורים והגיגים על עצמי, עצמם, ועצמנו. על השלמות שלי עם הקשר, על עומק ההקרבה שנעשית רק כשכל השאר בריא ונכון וטוב. אבל עייף לי, וחם. זה מה ששעה צעידה, בצהרי היום, לאורך חצי קילומטר עושה למח שלי...

ufffnick

New member
לא הייתי נסחף וקורא לה מצויינת

אולי בינונית מינוס וטיפה הומור מאולץ. לגבי האקסיות, לכל אחת היה תפקיד בחיים. כל אחת לימדה אותי משהו מאוד חשוב על עצמי ועל הגבולות שלי, דברים שבלעדיהן לא הייתי מגיע לשם. כל הפרידות היו הכרחיות, ולא הייתי חוזר לשם היום, זה בטוח. היו כמה ששאלתי את עצמי, מה לעזאזל עשיתי שם, היו כאלה שבהסתכלות אחורה, אני חייב להן המון על מה ואיך שלימדו אותי את מה שאני יודע היום. אני יודע שחלקן מסתכלות אחורה על מה שהיה לנו בחיוך ויש לפחות אחת שאולי אפילו שונאת אותי. היו דפוסים חוזרים, יותר אצלי מאשר אצלן, אבל זה היה לתקופות. כל תקופה והחזרות שלה. מה שלמדתי זה שמערכת זוגית בריאה, היא כזו שיכולה להכיל בתוכה את כל המערכות הקודמות מבלי לאיים על קיומה. אחת שיש בה איסורים לגבי מערכות קודמות, היא כזו שנועדה לחיכוכים חוזרים ומיותרים. לילה טוב.

magenta73

New member
מיינסטרים ברמות הלהקיא, האמת...

(הסידרה, לא אתה). ולא. אין לי שטנץ.

BABELICIOUS

New member
נכון סידרה מיינסטרימית לגמרי שלא באה

להתפלסף או ללמד אותנו משהו אבל היא גם משעשעת ויכולה להתחבר pretty much לכל אחד מאיתנו ולמרות שהיא לא בגדר "איכותית" היא מצוינת. בעיני זה קצת פלצני לחשוב שסידרה מצוינת חייבת להיות סופר איכותית או עם עומק מסוים. היא משרתת את מה שהיא באה לשרת שזה בעצם כולה על אהבה ומערכות יחסים זוגיים וקצת על חברויות ותו לא. אז מה אם זה לא "מרחק נגיעה" או "מילואים" שהן יותר בהגדרת "סדרות איכותיות".

ufffnick

New member
ביננו?

ככה, שאף אחד לא שומע? גם הסדרות האחרות לא דיברו אליי. ואם כבר סידרה משעשעת בקטע הזה, אז תעבירי ת'זמן עם "האקס המיתולוגי" כי אחריה יש שנינות הרבה יותר מוצלחת ב-קוויקי. אגב, הסידרה היתה במקורה סידרה אינטרנטית ששודרה באתר smile לפני 3 שנים. היו כ- 20 פרקים, ומאז חיפשו ממנים. עד היום יש קטעים מהסידרה ההיא רצים במייל. לטעמי, סיטקום הרבה פחות יומרני, הרבה יותר קליל ומשעשע.

smartblonda

New member
משתנה

מכל מערכת יחסים שהיתה לי למדתי משהו ואני משתדלת לא לחזור ע אותן הטעויות. על חלק מהאקסים אני נזכרת בחיוך ועל חלק ,במיוחד השניים האחרונים, אני מודה לאלוהים שסיימתי איתם את הקשר. כל פרידה שלי היא בעקבות תהליך כלשהו שהבשיל ,ולא בהחלטה של רגע. למדתי לא להםתח טוטאלית ולא לסמוך בעיינים עצומות על החבר כי באיזשהו שלב הוא יכול להשתמש במה שסיפרתי כנגדי ,במריבה או בתהליך של כעס או פרידה. למדתי שאני רוצה מישהו בוגר בנפשו ,מישהו חזק שיכול ויודע איך להביע את הרגשות שלו וכו....

BABELICIOUS

New member
ואילו אצלי.....

אין הרבה בחורים שאני יכולה לקרוא להם
ים.כולה 2 שיכולתי לקרוא להם מערכות יחסים רציניות. האחד זו הייתה פרידה מסיבה טכנית אפשר לומר, הוא עבר לגור בחו"ל ואני רציתי להשאר בארץ (דבר שהשתנה מאוד בשנים האחרונות) ואילו ה-
הקודם היה בחור מקסים וחיובי אם כי מתוסבך מדי, לא יציב מדי. מה שמשותף לשני ה
ים זה ששניהם אנשים טובים שאני בהחלט יכולתי לאחל להם אושר ולפרגן להם למערכות יחסים הבאות. דפוס שחוזר על עצמו זה תמיד הייתי עם בחורים שהם יותר כוחניים, מאוד שכלתניים, ריאליים, פעלתניים. יענו "הפכים נמשכים" זה בדיוק אני. מה שלמדתי ממערכות היחסים הקודמות זה לא למחוק את עצמי, לא להיות יסמנית, לא לפחד להגיד מה שאני חושבת ומרגישה גם אם זה מנוגד אליו.

cheshire9

New member
אני בקישרי ידידות מופלאים

עם כמעט כל האקסיות שלי כולל החברה מהצבא - לפני יותר מ 20 שנה ומה למדתי ? שאלה רטורית...... כלום ! ! לא רואים ?

bioc1

New member
אין לי ממש אקסים...

אבל הבחורים שיצאתי איתם...כמעט כולם חנונים...ילדים טובים...לא ערסים, לא מאצ'ואיסטים...

לא הייתי רוצה לחזור לאף נקודה שבעבר.

אני מרגישה, שלחשוב על העבר - מדרדר אותי מנקודת שווי משקל בקבלה והשלמה עצמית, שהגעתי אליה היום. זכרונות העבר שלי תמיד מלוות במתח, ואני קצת מקנאה באנשים שנזכרים בעבר שלהם עם חיוך :)

חייבת להגיב בדיוק כאן...

עד שלא "תגמרי עד תום" את ההתעסקות בעבר- לא תצליחי לשחרר אותו באמת, להשאיר אותו מאחורייך. מדבריך מצטייר בבירור שאת מחזיקה מטענית מהעבר, ולא באמת שחררת את מה שדורש שחרור שם, אולי את מרגישה שלא הפקת את הלקח עד תום, אולי מדובר בארועים טראומטיים מדי מכדי שתוכלי לחייך לעברם- אבל גם בעניין הטראומטי- מה שלא מטפלים בו חוסם... מציעה לך לא לתת לזה לשקוע בלי טיפול (אישי, מקצועי, תלוי בעומק הכאב וביכולת שלך להתעמת איתו...). זה יתעורר מאוחר יותר בדרכים שלא תצליחי להבין... אה, ושלום שוב לכולם. הצצתי, נזכרתי בנפשות הפועלות, מה שלומכם?

זכוכיות

New member
האקסים שלי, יותר מאשר הם שונים ממני-

הם שונים אחד מהשני. עולמות אחרים, אחד אחד, אבל ממש. זה לא יאומן. אם תקבצי את כולם ביחד, לא תאמיני שיכול להיות להם משהו (אותי
) במשותף. בכל אקס שלי היו ויש כמובן, דברים שאהבתי, מעלות מסויימות, אבל גם לכל אחד היו ויש את החסרונות שלו... תמיד אמרתי שהדבר היחיד שמשותף לכל האקסים שלי זה שכולם, אחד אחד, היו ממש אבל ממש ממש ממש ממש ממש פסיכים. לא היתה לי שום פרידה מיותרת, ואני שלמה לחלוטין עם כל אחת מהן. בנוגע למה שהם חושבים עלי, אני מאמינה שהדעות חלוקות
למדתי שכל אדם הוא אדם בפני עצמו, וכל קשר הוא קשר בפני עצמו, והדברים שדפקו לי את הזוגיות של אתמול יכולים להטיס לי את הזוגיות של מחר לשמיים

למעלה