ה
חזר לצומת שילת

ה ../images/Emo150.gif חזר לצומת שילת

היום בבוקר לקח לי 25 דקות לעבור את צומת שילת. בזמן שהמתנתי כל כך הרבה ניסיתי את מזלי שוב והתקשרתי למשטרה. הפנו אותי למשטרת התנועה הארצית . השוטרת הנחמדה שענתה לי אמרה לי מפורשות שהם מכירים את הבעיה שהשוטר שעומד בעצם סותם את הצומת מכל הכיוונים.המוקדנים מעבירים את התלונה ואפילו היא לא מבינה מדוע ממשיכים בהצבת השוטר. עוד הוסיפה השוטרת ששוטרים שעובדים איתה וגרים במודיעין גם העלו את הבעיה אך זה לא עזר. מה עוד צריך לעשות????????? נ.ב. ברשותי מס' פקס אנסה את מזלי גם בדרך זו.

amig1

New member
צומת שילת

הבוקר שוחחתי עם שוטר בשם נדב ממשטרת התנועה הארצית ולטענתו לא ידוע לו על תלונות בכתב למרות שהם מכירים את הבעיה בצומת. מובן שבשלב הראשון הוא הפנה אותי למשטרת מודיעין שלטענתו צריכה לטפל בבעיה אך לבסוף ביקש לכתוב להם תלונות בכתב לפי הכתובת - "מפקד מתנ"א מרכז" משטרת התנועה בית דגן. טלפון של משטרת התנועה - 039602836 הנכם מוזמנים להתקשר ולכתוב. עמי גנאור

איילת, לי לקח רק 20 דקות

לפעמים אני חושבת איזו איכות חיים זו???? בבוקר סובלים מפקקים שממש הורסים את כל הבוקר, ובערב, כשחוזרים לטיפת שלווה, צריכים להתבצר בבית מחשש לעשרות של יתושים... מוציא את כל החשק מהמקום שלנו

יקירתי, אנחנו לא מתיאשים כל כך מהר

אני מאמינה שעדיין יש סיכוי שנצליח לשנות .....

ninagil

New member
השוטר בבקרה

ברור לי שמטרת ההתערבות בבקרה היא להקל על העומס לתושבי מודעין. האם למשטרה יש זכות לחסום אותנו בבוקר???

1אורנים

New member
כנראה במודיעין

כנראה במודיעין גר מישהו בעל השפעה, או שהשוטר תושב מודיעין... אני מרחמת עוד יותר על הנהגים שמגיעים מרעות ומכבים. מי שנוסע לכיוון ירושלים רואה באיזה פקק הם עומדים כבר מסביבות 7:00 בבוקר.

טלכספי

New member
../images/Emo35.gif../images/Emo70.gifהידעתם...

שלא אחד, לא שניים אלא שלושה!!! שוטרים עמדו וכוונו את הרמזורים אתמול בבוקר והתמודדו עם הקושי הגדול שבהכוונת התנועה בצומת. מיותר לציין שזה לא ממש עזר (הפקק מכווננו נוצר כרגיל) ופשוט עורר מחדש תהיות באשר ליעילות ההכוונה והמשטרה.

למעלה