ה
השבועי

Euro Line

New member
off|מוצ"ש מסיבת אירוויזיון

במוצ"ש ה30.9-מסיבות האירוויזיון הדו חודשיות של Euro Line ממשיכות באווירה מפנקת ונחמדה עם מיטב השירים המקפיצים והכייפים ביותר עם פריצות נוסטלגיות. הכניסה רק ב20 ש"ח הכניסה החל מהשעה 22:00 הראס בר ממוקם בנחלת בנימיין 83 ! נשמח לראותכם שם. פרטים על המקום: המקום הוא דאנס בר,עם רחבת ריקודים,בר , שולחנות ישיבה ספות ושולחן pool לפרטים נוספים [email protected]

שאלה לכם..

כמה זמן הקומונה הייתה קיימת לפני שפתחו תפורום? ואיך תפוז הסכימו לפתוח לכם פורום? בלי להעליב, אין פה הרבה אנשים..

בבא במבה כפרות

דווקא ההפך, כשפותחים פורום הוא הכי עמוס ואח"כ זה מצטמצם. ושוב אני שואלת, כמה זמן היה לכם את הקומונה?

כמה שאת טועה

ניקח דוגמה בשבילך, פורום WWE פה בתפוז היה די שומם בתחילת הדרך שלו, בערך כמו הפורום של לורדי כרגע, היום הפורום של WWE הוא אחד הפורומים הכי דומיננטים בתפוז. לגבי הקומונה- אין לי שמץ.

Lordi1

New member
בערך 8 חודשים ...

ואני ייסדתי אותה ... אממ כמה חודשים לפני האירווזיון בערך. שהיה את האירוויזיון התחילו לזרום אנשים.

rammstein13

New member
אתר מס' 1 ברשת כולה הכי חם שיש !!!

באתר זה יש הכל : משחקים , סרטים , תוכנות , סופטים , ועוד ועוד דברים מעניינים... לאתר זה יש המון חברים שהוא מתחלף איתם במידע .... כמעט כל חודש יוצא סקר חדש ומעניין כדאי מאוד לענות !!! כל יום נכנסים מאות משתמשים ומבקרים כדאי לכם אתר פיצוץ ...

rammstein13

New member
אז אילו אנשים צריך להשאיר ...

אז אילו אנשים אתה חושב צריך להשאיר בחיים !!!???

למעלה