ה-
השבועי!!

ilana4ka

New member
ה-../images/Emo32.gif השבועי!!

אוקיי פיפל, כמו שאמרנו, כאן השרשור לכל הבולשיט שיש לכם להגיד בלי שום קשר למלחמת המינים. ומה לי יש להגיד? היום!! מכבי נגד ולנסיה!!!!!!
מכבי חייבת לנצח הערב. אם היא תנצח הערב את ולנסיה, שהיא בעקרון הקבוצה הכי חזקה בבית[אחרי מכבי] אע"פ שהיא קבוצה צעירה מאד, אז מכבי במצב טוב. כי לפתוח את המשחק הראשון של הסיבוב השני בניצחון חוץ על הקבוצה שכנראה שתהיה הקבוצה שאיתה מכבתי תאבק עד הסוף--->זה מצויין! אז במצלחה למכביייייי!!

yardenj

New member
זה לא כזה חשוב

זה לא יעזור אם ננצח את ולנסיה בחוץ בגלל שהשנה הביתיות לא עובדת לטובתנו(הפסד חוץ אחד,שניים בבית),אם אנחנו ננצח עדיין נצטרך לעבוד קשה נגד ז'לגריס ואולקר.

איך אני רואה שזה מה שהולך לקרות...

מכבי יובילו בהתחלה, ואז ולנסיה יצמצמו את הפער, יעברו להוביל, ואז מכבי תוביל ושוב הפער יצטמצם, ואז, ההכרעה שוב תהיה ב30 שניות האחרונות, וכמובן שבסופו של דבר-מכבי ינצחו. אמן

סופה 20

New member
מצב טוב?

הלו בובה חמודה שלי .. :)... רק משחק ראשון... לא לפתח הרבה ציפיות.. ד"א חמודה קטנה שבוע הבא אחרי הדרבי אני מגיע ליד אליהו למשחק בליגה חינם חינם רוצה גם לבוא?

yardenj

New member
אין לך מה ללכת

בתור אחד שהולך לכל משחק שיש באוגדן הכרטיסים של המנוי אני רוצה לבשר לך שזה לא ממש כמו האווירה של חמישי,זה יותר כמו משחק של ליגת התיכונים.

סופה 20

New member
אתה לא מגלה לי....

אני הולך תמיד חינם חינם למכבי...זה בסדר רציתי העונה מנוי אבל הצבא לא איפשר את זה בתחילת העונה.. ואני עונה הבאה עושה מנוי... וכל עוד זה חינם חינם.... אז אני מוכן ללכת תמיד.. וזה גם במקום לא רע.

yardenj

New member
שאתה אומר מקום לא רע

אתה מתכוון למסכנים האלו שיושבים מאחורי הסלים?כי לי יש משהו אחד להגיד לך:שער 9 שורה 1 כסאות 34-35,אלו מקומות טובים!למרות שאי אפשר לראות הכל מלמעלה כי זה די לשבת על הראש של המזכירות,אבל גם משהו,למרות שמבחינת זוויות ראיה,אותם כסאות בשורה 10-11 יעשו את העבודה גם טוב.

סופה 20

New member
אממממ...

אני יושב מידי פעם...שער 9 , שורה ראשונה ממש אחרי מכבי...(בדיוק איפה שהם יושבים שם) או שער 5 אבל בצד בצד שאתה רואה את המגרש כאילו בפנורמה ... ואני לא מהמסכנים האלו... ממש לא... אני סתם בחור מקושר במכבי. (תשאל את אילנה ותבין גם איך מגיעים לכל משחקי הליגה חינם בלי אפילו לעשות מנוי.).

ilana4ka

New member
גם אני

באה לכל משחק ליגה של מכבי. שער 9 גם. ויש לי אחלה מקומות. אבל אני לא אהיה במשחק ליגה אחרי הדרבי, כי אני ב גדנעעעע. ירדן אתה גם מגיע לכל משחק ליגה? באמת? אגב!!!!!!!11 אתמול מכבי ניצחה! וב-15 הפרש! אחרי מחצית ראשונה איומה. ושמישהו בבקשה יגיד לוויצ'יץ' שהכל טוב ויפה ואני באמת שמחה על הולדת הבת, אבל לא צריכים לאבד תראש בגלל זה! הראש שלו לא במשחק. וגם באסטון אתמול, יצא ב-5 עבירות אחרי ערב צולע למדי... פארקר פשוט מלך!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

yardenj

New member
הגבוהים שלנו

החליטו לקחת סייסטה בספרד,למזלנו נחתנו על קבוצה שלא תפקדה משהו,כי שהם כרגיל הקו הקדמי שלהם מפחיד ביעילות שלו.

ilana4ka

New member
מה שנכון נכון

ופק הזה ממש תותח...הוא מוכר לי מאיפהשהו..איפה הוא שיחק לפני????

ilana4ka

New member
תנקס../images/Emo98.gif

וואו וואו איזו הסטוריה יש לאיש!! אנ בי איי עניינים... הוא שחקן ממש טוב.

Piren

New member
heh

gave away my season tickets to my little brother ... macabi just started to bore me a few years ago... i used to sit there.. get amazingly bored ..(i even counted how many lamps there are in the stadium.. and how many lamps there are in the score bored... i was THAT bored) because no matter what game it is.. or who plays it.. macabi is always the same.. "we own.. we rule.. we dont know why we lose.. we just bought the best guard in europe.. we won.. we lost the finals .. the damn lame guard sucks.. we sold him.. we bought a new one.. he owns.. we own.. we rule.. we dont know why we lose....." but anyway Gate 9 .. Row 5 .. 50-52 just about the perfect location
(Except sitting at home..
)

ilana4ka

New member
WTF

Well, first of all, why the hell cant you write in Hebrew? second of all, sorry to hear so. I really dont get bored from Maccabi.....

Piren

New member
../images/Emo13.gif

hebrew - i just dont and what can i say... i dont find basketball interesting anymore ( and i do blame macabi for it
)

למעלה