ה
עבר עמוד
שרשרו לכאן

ה../images/Emo32.gif עבר עמוד ../images/Emo4.gif שרשרו לכאן ../images/Emo70.gif

( מממ ... לא עשיתי ת´אייקונים שלי כי רציתי שכל מה שהיה כתוב ייכנס לנושא
... ) העוף שלי : * אהמ ... * ההורים שלי סוף סוף הסכימו לשדרג לי ת´פלא
אני מאושרת עד הגג
הפלא שלי 3360 נוקיה , למעוניין

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif כנסי ../images/Emo26.gif

ממך אני מצפה ל - " תתחדשי "

תתחדשי עומר../images/Emo70.gif../images/Emo24.gif

העוף שלי- נכון שאמרתי לכם שיש לי היום ומחר סמינר אז אני לא אהיה בפורום
אז הוא נדחה (ישששששש... כל כך לא היה לי כוח לסמינר...) אז אני כן אהיה בפורום
לאב יו קארין

Mandyִ

New member
../images/Emo32.gifשלי!../images/Emo42.gif

פגשתי (שוב) את גיל ססובר היום...
הוא ישב במסעדה שהייתי בה ומישהי ראיינה אותו...הוא כל כך נחמד ומתוק!!!

../images/Emo185.gif../images/Emo80.gifה-../images/Emo32.gif שליייייייייייייי

אין לי אוףףף
.... חוצמזה ש... נכון סיפרתי לכם שאני חולה במחלת ה-
אז אני עדיין חולה בזה.... ואני מאז כבר לא יצאתי מהבית
תרופה|
:-{
[-:)-{

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif../images/Emo32.gif מרגש במיוחד!

כמו שאתם יודעים (רובכם, לפחות), אבא שלי עבר לגור בהולנד כשהייתי בכיתה ג´ (לפני 5 שנים) ומאז הקשר שלי עם סבא וסבתא שלי (ההורים של אבא שלי) ממש גרוע
בהתחלה היו קצת טלפונים מידי פעם ופעם ב... באתי אליהם לארוחת ערב, אבל בזמן האחרון נותק הקשר ולא ראיתי את בת דודה שלי, שהיא כבר בת 5 חודשים (עדיין לא ראיתי אותה) ולא ראיתי את דודה שלי, דוד שלי, אשתו, הבני דודים התאומים שלי (שבקושי מכירים אותי
), בן דוד שלי וכמובן שאת סבא וסבתא שלי
אז לא מזמן אבא שלי היה בחופשת סקי עם דוד שלי ואשתו (אחיו וגיסתו), ואבא שלי קנה לי מעיל גשם (מהקלאב מד) והוא נתן לאח שלו שייתן לי, אז אמא שלי התקשרה לדוד שלי כדי לקבוע שהם יבואו אלינו לקפה או משו, ואז היא חשבה שאפשר גם להזמין את סבא וסבתא שלי, אז היא התקשרה אליהם והם הציעו שאולי אנחנו נבוא אליהם לארוחת ערב, אז היום הלכנו (חזרנו לפני איזה חצי שעה...) וראיתי את סבא וסבתא שלי, את דוד שלי ואשתו, את הבעל של דודה שלי (אחות של אבא שלי), את בן דוד שלי, את האחים התאומים שלו, את דודה שלי (עוד אחת) ואת הכלב של סבא וסבתא שלי
והיה כיף!
ואין לכם מושג כמה זמן לא ראיתי אותם
יותר מ- 5 חודשים! והיה באמת כיף!
וחוץ מזה- יכול להיות ששבוע הבא אני נוסעת לאבא שלי, לחופשת סקי
ייפייייייייי

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gifגמאני לא../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif../images/Emo144.gif עוד עוף ../images/Emo26.gif

אתמול ילדה אחת מהכיתה הזמינה את כל הבנות לראות סרט
והתווכחנו מלא פעמים על איזה סרט נראה ובסוף הוחלט על סרט אימה ... ( שכחתי את השם שלו
) אאמממ ... אח"כ זה נעשה מפחיד אז אני ו - 4 חברות עלינו למעלה לראות מפלצות בע"מ
חחח ... אח"כ עוד 3 בנות הצטרפו אלינו ( כי זה היה כר ממש מפחיד
) ובסוף נשארו רק 4 בנות לראות את הסרט ... חחח ואיזה צחוקים היה אנחנו כזה כל 5 דקות שומעות אותן צורחות והכל ... ופעם אחת נמאס לנו אז אנחנו כזה עושות : " 3 , 4 ו ... " וצורחות כן ( "ממפלצות בע"מ
) ואז כזה האח הגדול של הילדה שהזמינה אותנו כזה " מה
אתן צוןרחות מסרט מצוייר
" חחחחחחחחחחח

A d i d a

New member
OFF שלי

מחר עושים יל בדיקת דם ואני מריכה לצום משמונה עד שמונה למחרת... היום הייתה לאחותי מסיבת הפתעה! היא מזה הופתעה...

ruth yehuda

New member
../images/Emo32.gifישששששששש../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

יש לי חופש עד יום רביעי (כולל)
בגלל שבתחילת שנה התחלנו ללמוד ארבע ימים לפני, אז הם יביאו לנו עוד יום בהמשך, כי יום אחד זה במילא בחירות...... איזה כייייף

../images/Emo185.gif../images/Emo41.gifאנשים האוף שלי ושל עומר...

אני ועומר יוצאות ב11.2-12.2 לטיול שנתי לנחשונית...... יוווווווו זה הטיול הראשון שאנחנו יוצאים ליומים...... אני רק מקווה שאני יהיה בריאה

ruth yehuda

New member
כווווולם להיכנס../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

תגידו מישהו מכם עשה book report על little woman
אם כם שלחו לי מסר

ruth yehuda

New member
../images/Emo53.gif פליייז../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo60.gif

נעלם לי השורה של הקובץ וכל מה שיש אחריו במסך בדף אינטרנט, איך אני יכולה להחזיר את זה

למעלה