ה-
של יום ראשון

ה-../images/Emo32.gif של יום ראשון ../images/Emo113.gif

יהההה איזה כיף, שיורד קצת גשם, ואפשר להוציא את הבגדים הארוכים, למרות שאני לא חובבת חורף במיוחד, אבל אוהבת את ההתחלה
, וחולה על קרמבואים
... עוד עשר דקות הולכת לעבודה עד ארבע ואז הולכת לחדר כושר, שממש היה לי חסר כי מיום חמישי בערב לא הייתי שם והתרגלתי כבר ללכת כל יום.... עוד שבוע בול אני מתחילה סמסטר א' בשנה ב', ופתאום קלטתי את זה ואני ממש מתרגשת... יש פה עוד סטודנטים שמתחילים ללמוד בקרוב
מה אתם לומדים ובאיזה שנה אתם ואיפה
שרשרו לפה כל מה שמתחשק לכם ולא קשור לאופי הפורום, אבל אל תשתוללו יותר מידי- אתם מוזמנים גם לפתוח דיונים בפורום
שיהיה לנו יום נפלא

elena20

New member
בוקר טוב לכל הפורום../images/Emo24.gif לי מחכה

יום רגוע במיוחד,לסיים את השיעורים (לומדת לפסיכומטרי),לקרוא קצת. שיהיה יום נפלא

צהריים טובים וגשומיים../images/Emo188.gif../images/Emo182.gif

כל היום יורד פה גשם לסירוגין.. ללא ספק החורף הגיע
אני מיני סטודנטית
אני כבר התחלתי ללמוד השנה בכיתה יג' במכללה.. שזה מעין סטודנטית
אני לומדת מכטרוניקה.. שילוב של אלקטרוניקה ומכונות.. מקווה לסיים כהנדסאית.. רק ביעוס יום אחרון של החופש.. אבל נעביר אותה
יום טוב לכולם

ה-../images/Emo32.gif של יום שני ../images/Emo80.gif

וואי אין לכם מושג מה קרה לי אתמול: ברוב חוכמתי הלכתי לחד"כ פחות משעה אחרי שאכלתי, ועשיתי על ההליכון במרץ במשך חצי שעה, וכשיצאתי הרגשתי בחילה, הלכתי קצת לכיוון התחנת אוטובוס וממש לידה באמצע רחוב ראשי התחלתי להקיא, אבל כולם היו כל כך עסוקים בעצמם שלא טרחו לראות אם צריכה עזרה, להביא מים, לא יודעת- איכשהו לעזור, כאילו... אם אני רואה מישהו מקיא באמצע הרחוב אני מנסה לעזור, ולא פעם ולא פעמיים יצא שרצתי לקנות בקבוק מים ודאגתי לכאלה שבמקרה לא הרגישו טוב והקיאו... גרר... כנראה שככה זה בעיר שלי... כולם עסוקים באיך לעשות כסף
, מה זה משנה שמישהי כמעט מעולפת לידם... בכל מקרה, היום יש לי יום עבודה מעצבן: עובדת מתשע עד שתיים ואז צריכה לחזור לעוד שעתיים בשעה 18:00 וזה סתם מבאס כי זה תוקע אותי להיות באיזור העבודה והבית כל הזמן... בכל מקרה, שיהיה לנו יום מקסים

ערב טוב../images/Emo29.gif

איי איזה מעייף זה לחזור ללמוד.. אבל מזל שמחר היום החופשי
מקווה שאת מרגישה יותר טוב
וערב מהנה לכולם

Elia SG

New member
../images/Emo102.gif

היי
סוף סוף גשם! חורף! אח, הרגשה מעולה
אנשים באמת יכולים להיות לפעמים כ"כ מרוכזים בעצמם בלי בכלל לשים לב לכל מה שקורה סביבים. זה נורא האדישות הזאת. עשית לי חשק גם להירשם לחדר כושר.. אבל יקח שנים עד שאני באמת אתמיד. הדבר היחיד שהתמדתי בו ופרשתי בגלל לחץ מהלימודים היה יוגה, זה ממש כיף ומרגיע. אבל היי, עכשיו כבר סיימתי לימודים- אז אולי אפשר לחזור לזה..

elena20

New member
לי יש חדר כושר 2 דקות מהבית שלי

כל מה שאני צריכה זה רק לעבור את הכביש ואני מתעצלת

אצלי זה ברחוב המקביל אבל צריך

ללכת משהו כמו 10 דקות, אז לשם זה עוד סבבה, אבל אחרי האימון אני לוקחת אוטובוס

למעלה