ה-
לצה"ל

oren456

New member
ה- ../images/Emo39.gif לצה"ל ../images/Emo195.gif

אז כמו שרובכם יודעים מחר , או שאפשר להגיד כבר היום. תתייצב בעז"ה נופר בלשכת הגיוס בתל השומר, ותאמר ביי ביי לחיי האזרחות, ושלום לשנתיים של צבא.
.... אז נופרי... המון המון המון בהצלחה בצבא. את עכשיו יצאת בדיוק ממסגרת של תיכון וישר נכנסת לצבא, אז זה לא נורא אם תקבלי שוק פתאומי. אני מאחל לך שלאן שלא תלכי בצבא , תמיד תהיי בדברים שאת הכי אוהבת. מקווה שיהיה לך המון כיף בשירות שלך, ושהטירונות תלך לך טוב.. ותמיד תזכרי שב-17 ליולי 2009 הכל נגמר
.. אז שוב המון המון בהצלחה ,ותשמרי על עצמך כמה שיותר.. ומתי שתוכלי תספרי לנו חוויות
.. אוריינוש..

Lopezit

New member
עכשיו חזרתי מתל השומר

נופר כפרעלייך! נתראה יום שישי על מדים!

NoWords

New member
אמאלההההה!!

איך היה? מה היה? יואו אמאלה מפחיד אותי. נופר ספרי הכל כשאת חוזרת! וליאת דווחי בינתיים!! P:

Lopezit

New member
סיפרתי לך... אבל אני אשתף את כולם

זה מוזר לגמרי ועדיין לא נקלט אחרי 10 דקות שהגענו היא כבר הייתה באוטובוס בדרך לאנשהו חח וזהו... שיהיה בהצלחות!

nof13

New member
אממ היה בסדר :S

פירטטי למטה. :] תודה חומד על ההתעניינות

NoWords

New member
נופר!! ../images/Emo140.gif

שיהיה המון בהצלחה בצבא, ושיהיה לך שירות מעניין כמה שניתן. אההה, אמאלה, גדולה שכמותך. תספרי איך הולך וכל זה!!! ותמונות על מדיםםם
, בכלל אמאלה!

QueIronia

New member
../images/Emo49.gif והמון ../images/Emo50.gif

סוף סוף מישהי שתשתחרר רק אחרי שאני אתגייס
שיהיה לך שירות קל ומהנה
טירונות 01 או 02? בכל מקרה, קטן עלייך! אם אני הצלחתי לעבור את זה (ואפילו בהישגים לא רעים, על אף התנאים האובייקטיביים הרעים במיוחד שסבלתי - וזה לא משנה כרגע מה הם בדיוק). וחוויה קצרה: ביום הראשון לטירונות, הלכתי להתקלח והשארתי את ה
על המיטה. כשחזרתי אמרו לי שהיה לי טלפון, והם שמעו את הצלצול שלי - Jenny From The Block.... ביום הלפני אחרון לטירונות רבתי עם המפקדת ועשינו פוזות ליד הפלוגה מי צועק יותר חזק (אני ניצחתי, כמובן! אבל באופן כללי זה לא מומלץ).

nof13

New member
תודה:]

אני עושה טירונות 01 :| חחחח מצחיק קצת הקטע שיש לך שיר של ג'ניפר הם לא התפלאו או משהו? אסור לריב עם מפקדות, לא כדאי לפחות אחרת אני אשאר אלף שעות ביציאה או שאני בכלל ישאר שבת

West Doll

New member
וואי נופר המון בהצלחה!../images/Emo24.gif

תחזרי עם חוויות
וכמובן שסתפרי לנו הכל

נופררררר../images/Emo24.gif

סורי שלא הספקתי לברך אותך לפני... אני מקווה שאת עכשיו בבית נחה לפני שבת
ברגע שאת יכולה כנסי לכאן ותספרי לנו חוויות....
אני מקווה שאת לא סובלת ביינתים, ואולי אפילו נהנית. תשמרי על עצמך ושיהיה המון בהצלחה

nof13

New member
יאאא חמודיםםם

היום חזרתי. אממ טוב אז אנלא יודעת מאיפה להתחיל לספר. אני אנסה מההתחלה. אז הגעתי לבקו"ם וממש שמחתי שליאת וחברות שלי באו נורא התרגשתי, נפרדתי מההורים ומהחברות. ואז התחיל הכל. אני לא אפרט יותר מדי אבל כשהגעתי עשיתי את כל הבדיקות את כל התהליכים קבלתי מדים והכל. וגיליתי שאני בחיל הים ושהטירונות שלי בטכניון בחיפה. אז בעקרון היה בסדר היום הראשון היה נוראי ביותר!, אחד הימים הקשים שהיו לי פשוט טירטרו אותנו עד 3 בלילה זה באמת היה נורא. וזהו במשך השבוע היו ריצות וכאלה. ביום ראשון יש יש רובה. וזהו שבוע הבא אני סוגרת שבת ואני יהיה שבועיים בצבא מקווה שיילך בסדר ושייגמר כברררר. ואורן תודה :]

oren456

New member
יההההההה ../images/Emo24.gif ../images/Emo45.gif

אני שמח לשמוע ממך שנהנת שבאו החברות שלך.. ומקווה שתהני בשירות שלך בחיל הים. דבר חיובי לפחות זה שיהיו לך את המדים הכי יפים של צה"ל. מקווה שהטירונות תלך לך יותר טוב. נ.ב. תעלי כמה תמונות שנראה אותך במדים..

למעלה