ה
ואתם...מה מו מי...

Benkok

New member
ה../images/Emo43.gif ואתם...מה מו מי...

פעמים רבות, כשאנחנו פוגשים גולשים, בלוגרים ומנהלי פורומים הם מספרים לנו את סיפורם האישי המרגש שקשור לתפוז, אנחנו מקשיבים, לפעמים זוכרים ולפעמים מגיע עוד סיפור צבעוני מקומו שמבלבל אותנו ומשכיח מאיתנו את חווית ההאזנה הקודמת. בחיים, כמו בחיים גם בתפוז המציאות עולה על כל דימיון! אנשים שמצאו את אהבת חייהם בין עמודי הפורום, אב שמצא את בתו האובדת דרך שיחה תמימה בצ`ט, אשה שגילתה כי בעלה ביגמיסט תוך מעקב אחר בלוג עלום, פונדקאית שהביאה אושר גדול ומזור להורים ללא ילדים שסיפורם האישי שנגע לליבה נכתב ע``ג האתר, אמן מפורסם הואשם באונס בעקבות הודעות שנכתבו בפורום ע``י גולשות אמיצות ועוד ועוד. אנשים באים לתפוז כדי לדבר, לחלוק, לתמוך, להתמך, למצוא אהבה או אוזן קשבת והפסיפס האנושי שנוצר בתפוז מרתק ומקסים ואנחנו היינו רוצים שתשתפו אותנו בסיפורים התפוזיים שלכם. אם יש לכם סיפור מצחיק, מרגש, מכעיס, הזוי, שקשור בתפוז, בפורומים, בבלוגים או בצ'אטים - זה המקום לשתף...

apocalipse11

New member
היו לי סיפורים לא נורמליים..

אחד מהם הוא קלאסי,נמשך מגיל 15 עד כמעט 19 הכרתי מישהי,העולם גדול,אבל זה היה פה בתפוז,בהתחלה היא לא ממש רצתה לדבר איתי ואז דיברנו וזה התפתח והיה עולם שלם אבל תמיד היה משהו מוזר ואז רצינו להיפגש לה לה לה לי לה ל(הרבה מים זורמים בנהר) בסוף היא שלחה לי תמונה-מה זה כוסית על כולי הסתוונרתי. הלכתי לפגוש אותה.היא לא פתחה לי את הדלת ואז היא נסעה לחול וחזרה ורצתה להיפגש, ולקחה חדר במלון ובאתי ואלוהים יישמור ואז הסיפור בכלל קיבל טוויסט מפחיד אבל זה רק לפי דרישת הציבור....

Benkok

New member
זה תלוי...

אם גילית שהיא גבר, אז תחסוך מאיתנו את הזוועה. כל השאר הולך

apocalipse11

New member
אז ככה..

אני אמשיך מאותו חדר במלון.. הגברת הגיעה לת"א..שכרה חדר במלון די נחשב על הטיילת.. דיברנו בטלפון כמו איזה שני גימנזיסטים חרמנים.. נכנסתי למלון,דיברנו בטלפון,עליתי במעלית,עדיין בטלפון,הגעתי לדלת(בפעם הקודמת הרומן נגמר בשלב הזה) עמדתי מחוץ לדלת,דיברנו עוד איזה דקה,ואז היא פתחה.. איי..ואז היא פתחה. ימים ולילות של פנטזיות התנפצו על הרכב לא ברור של אנזימים וחלקיקים.. אז נכנסו לחדר,ושוב פעם,לה לי לה הלהל ה(מים בנהר..) התקשקשנו, דיברנו(איזה הבל פה,ממש קין והבל) היא ניסתה יין ניסתה עם הרגל בסוף איכשהו יצא שמניסיון בריחה לסיגריה יצא שהיא יושבת עלי במרפסת ונורא רומנטי לנו. כדי לא להלאות אתכם, אני אתמצת בדוגמאות והיי לייטים #(היא)בוא,תביא,אני ארד לך-(אני)..וואי עזבי,אני מזה לא אוהב..באמת..אני כזה..לא אוהב שיורדים לי..מצטער(((יש דבר כזה!?!?!?) #(אני)את שומעת,אהה,אין לי קונדום-(היא)לא נורא!!,(אני)-שיעור בסכנת ההריון והקמת משפחה #(היא)בוא,אני אעשה לך מסאג'..רוצה?-(אני)וואי,שניה,אבל בואי נקרא לטכנאי שיסדר לנו את הטלוויזיה(12 בלילה..) בקיצ,התפניתי משם ביעילות חלקית באיזור 4 בבוקר בלי נזקים ממשיים.. **טוויסט מפחיד. הבחורה התחילה לעקוב אחרי היתה מופיעה ליד הבית שלי שולחת לי חבילות והררי דואר מאיימת להתאבד ואני!? אמאאאאא

למעלה