ה- שלי.... מישהו יכול לעזור לי לתקן את הטלויזיה שלי אודה לו מאוד.
M michaly2003 New member 19/11/03 #1 ה- ../images/Emo44.gif שלי.... מישהו יכול לעזור לי לתקן את הטלויזיה שלי אודה לו מאוד.
ר רשר Well-known member מנהל 19/11/03 #3 פני למוקד הטכנאי הקרוב למקום מגוריך לא נתת שום מידע על הTV שלך. מה התקלה איזה סוג מה הגיל רגע היא בכלל מחוברת לחשמל? לאנטנה? ומה שם האמא שלה?
פני למוקד הטכנאי הקרוב למקום מגוריך לא נתת שום מידע על הTV שלך. מה התקלה איזה סוג מה הגיל רגע היא בכלל מחוברת לחשמל? לאנטנה? ומה שם האמא שלה?
M michaly2003 New member 19/11/03 #5 פרטים על הטלויזיה.... גרונדינג super color 24" ישנה (חיצוני מפלסטיק לא עץ) והתקלה: כאשר מדליקים - מספרי הערוצים מתחלפים אבל לא רואים כלום במסך גם לא שלג
פרטים על הטלויזיה.... גרונדינג super color 24" ישנה (חיצוני מפלסטיק לא עץ) והתקלה: כאשר מדליקים - מספרי הערוצים מתחלפים אבל לא רואים כלום במסך גם לא שלג
פ פרסה New member 19/11/03 #4 ממממ אתה באמת מצפה שיפנו אליך בשביל לעזור לך? תציג פה את הבעיה ויראו אם יכולים לעזור לך... אף אחד לא יפנה אליך למסרים ויחכה שתשלח לו את הבעיה....
ממממ אתה באמת מצפה שיפנו אליך בשביל לעזור לך? תציג פה את הבעיה ויראו אם יכולים לעזור לך... אף אחד לא יפנה אליך למסרים ויחכה שתשלח לו את הבעיה....