ה
של השבוע

ה../images/Emo59.gif../images/Emo59.gif של השבוע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מה ה
הכי טובה שהייתה לכם השבוע
מה ה
הכי עצובה שהייתה לכם השבוע
ועכשיו נראה כמה באמת אתם זוכרים..
נסו לכתוב כמה שיותר
[זכרונות] שהיו לכם במהלך השבוע...

עונה..!!

ה
הטובה שהייתה לי השבוע .. שקיבלנו תעודות ואני מזה מרוצה ממנה
וה
הלא טובה של השבוע אמממ שעשינו חיסון וכל היד שלי מרותקת ולא יכולה לזוז זכרונות..!!
יום ראשון.. הלכתי לבית ספר לא היה משהו מיוחד .. חזרתי שמעתי ליאל .. ותוך כדי התכוננתי למבחן בכימיה קיבלתי בו 97 ..:) ואח"כ הלכתי לקנות בגדים ..!! יום שני... עשיתי מבחן והיה לנו טורניר כדור עף חלק א' כאילו לא כולל הגמר חצי גמר ורבע גמר גם הבנים וגם הבנות אצלנו בכיתה עלו לרבע גמר .. יום שלישי..שמעתי המון המון ליאל .. כל היום ..גם בשיעורים חחח יום רבעי ... היה הטורניר חלק ב' .. והבנות מקום שלישי חחח והבנים מקום ראשון
.. (סופסוף מקום ראשון..אפעם לא נצחנו) ועשינו חיסונים של טטנוס היה מצחיק כל הילדים בכו חוץ מכמה (אני אחת מהם) יום חמישי .. תעודות ..:) ויומולדת לחברה שלי חחח ..:) ושמעתי המון ליאל ליאל ליאל ליאל .. והלכתי לקנות בגדים ונעליים מגפיים יותר נכון חחח.. זהו אני חושבת עד עכשיו ... מה שעשיתי היום (שישי) הכנתי עוגה חחח ולא היה בצפר כי אנחנו לא לומדים ימי שישי אז קמתי ב10 ככה ..:)

nitzan111

New member
תעודה... אייזו נוסטלגיה

וואו כמה שנים לא קיבלתי תעודה. מכיתה ה'.

nitzan111

New member
כי אני לומדת בבית ספר דמוקרטי

ואין שם תעודות. ( גם אין מבחנים עד כיתה ט בערך)

../images/Emo59.gif

הטובה ביותר-שראיתי את ענבלוש..קרובת משפחה שלי שלא ראיתי בערך חצי שנה והיא אוהבת אותי המון..
העצובה ביותר-אני מעדיפה לא לספר.
הזכרונות-בשני ושלישי הייתי עם אחי במרכז העיר, ברביעי הייתי עם ספתא שלי ובערב עם בתדודה שלי,אח"כ נסעתי לקרובת משפחה שלי...בחמישי-שוב הייתי עם המשפחה שלי,אתמול הייתי עם המשפחה ברחובות והיום שוב אצל קרובת משפחה שלי.. סה"כ-זה היה שבוע משפחתי במיוחד.והלוואי שלא יחסרו כאלו.

אממ

הטובה שהמורה שלי למתמטיקה נתן לי לעשות מגן חוזר הרעה שקבלתי במגן ה1 0 המגנים,שנודע לי ששירי יוצאת בקרוב למסע הופעות וצו 1 וזהו לא עולה לי בראש יותר

אוח.../images/Emo67.gif

לא הייתי רוצה להתחלף איתך..
אני לא רוצה לחשוב על המחצית המתקרבת,על כל הבגרויות והכל.. איך קיבלת במתמטיקה 0 אם למדת במשך כל הלילה
-בהצלחה במגן החוזר...-

nitzan111

New member
בעוד שבועיים יש לי

2 בגרויות
בקושי יש לי זמן ללמוד. ואלה בגרויות לא קלות. (תנ"ך וספרות) אני לא יודעת מה יהיה בקיץ... יש לי 5 בחינות. "חולה על סיוון אלבז"- בהצלחה במגן החוזר.

../images/Emo12.gif

אתם מלחיצים אותיייי..
טוב,גברת לחץ תנסה להפסיק להיות כלכך לחוצה.
ניצן-אלו באמת לא בגרויות קלות.. אבל אני סומכת עלייך שתלמדי ותצליחי בבגרויות האלו, תנסי ללמוד כבר בימים הקרובים,ככה כמה שפחות לחץ... בהצלחה בלימודים,בבגרויות,במגנים,במבחנים,בכל מה שקשור...

nitzan111

New member
התחלתי ללמוד. אבל יש לי שתי בגרויות

וממש מעט זמן. ממחר אני מתחילה תנ"ך (עדיין לא נגעתי בתנ"ך. אני חייבת ציונים גבוהים (תלת ספרתיים), כי אני מרחיבה את שני המקצועות לחמש יחידות.

למעלה