ה
שלעולם לא אוכל לקבל

ענתי44

New member
ה../images/Emo77.gif שלעולם לא אוכל לקבל

מרגע שמחוגי השעון חצו את תאריך ה-22.4 הוצפתי בברכות מזל טוב ליום הולדתי.בבוקר כשהערתי את אמא שאלתי אותה איזה יום היום "שבת" ענתה לי. כששאלתי אותה על התאריך עיניה נדלקו והיא אמרה " אני צריכה לתת 22 נשיקות לבת שלי", היא הבינה. אבל אחר כך המצב היה קשה איתה. בגלל הבעייה הרגילה. באמת שהמתנות ובעיקר הברכות חיממו לי את הלב. אבל היה לי עצוב.זה הדגיש את הבדידות שלי.את האין אמא.במובן הרגשי של המילה. יש לי כל כך הרבה משאלות לבקש.... עבודה ,זיווג, פיריון ובית משלי אבל, המשאלה היחידה שאני הכי רוצה לעולם לא תתממש.אני רוצה חזרה את אמא שלי. את אמא א'.

zs1957

New member
יום הולדת שמח ענתי

הלוואי שכל משאלותייך :עבודה,זיווג,פיריון,בית משלך יתגשמו במהרה. ואני מוסיפה הרבה בריאות,אהבה, שמחה, הנאה וחיוך מלווה בצחוק. מדענים הוכיחו שצחוק זה בריאות. מי יתן וחלומותייך יתגשמו לשביעות רצונך. זהבה שחם

endar2805

New member
מזל טוב ענתי44

ימי הולדת הם קשים על אלו שנאלצים לטפל בחולה. זו תזכורת כואבת לכך שבגילנו הצעיר יחסית אנחנו צריכים לשמש כהורה חלופי ולהורה שאינו מתפקד. כל אחד מאיתנו מבקש לעצמו, בכל יום ובכל רגע, את ההורה שלו בחזרה. שיהיה איתו - כמו שהיה לפני... שיראה מה הוא השיג ויברך - כמו שהיה לפני... שייעץ איך להתמודד עם משברים - כמו שהיה לפני... לצערנו זה לא אפשרי. אבל הכי חשוב להתנחם בחברים שמברכים, במשפחה שאוהבת ואפילו בחברת זרים בפורום שמבינים לליבך. המון מזל טוב, אושר וברכה... עפר

אירילה

New member
../images/Emo49.gif עד 120 ענתי והרבה הרבה שעות

אושר אם אמא ,תתנחמי בעובדה כי אם אמא היתה בבריאות תקינה היתה חושבת עליך רק טוב ולו גם רק אותם השעות אשר הכל הולך חלק איתה יינחמו אותך וכפי שאמרתי ששעות אלו תהיינה רבות וכל שאיפותייך תתגשמנה. גרשון

רותי57

New member
מזל טוב לענתי

אני מקווה שיתמאו כל משאלותיך, אדם כל כך טוב ורגיש ומוכן לעזור שכמותך, אם יש אלהים הוא לא ידלג עליך השנה. שוב מזל טוב

../images/Emo49.gif ענתי, אני זמן קצר בפורום הזה

אבל ממה שקראתי ואיך שאת מטפלת באמא שלך את בת מדהימה, ובזכות הדרך המיוחדת שאת מטפלת באמא אני בטוחה שיתגשמו חלומותייך ותזכי לזיווג ופיריון וכל הטוב שאת מאחלת לעצמך

ronnyw

New member
ענתי יקירה,

אחרי הפוגה ארוכה (חו"ל וסתם בטלנות) אינני יכולה שלא להצטרף למברכים !! המשיכי להנות (כדורגל, פוליקר), המשיכי להיות אופטימית כל כך ולראות אור בסוף כל חושך, המשיכי לכתוב כל כך יפה ונוגע, המשיכי להיות כל כך חמה ונוגעת. שיהיה לך יום הולדת נהדר !!

קורנית

New member
לענתי ../images/Emo141.gif ../images/Emo142.gif ../images/Emo203.gif

מברכת אותך שכל מה שתאחלי לעצמך אכן יתגשם, במעט או בהרבה. שרק יהיה לך כח

למעלה