ה
לכולם...

gidi ahronovich

New member
כמו צמח בר

היי מתי סוף סוף משהוא יטרח להוציא את הגירסה הראשונה לכמו צמח בר שסי הקליטה כשנה ומשהוא ליפני התקליט השני?

gidi ahronovich

New member
יורים ובוכים

היי בדי גי של יורים ובוכים שאני מחזיק בידי בתחילת השיר סי מציינת את שם השיר ואת מיספר הטיק של ההקלטה למה?

רלמ

New member
מסיבת רוק ישראלי בתל אביב!

לכל אוהבי הרוק הישראלי: ביום חמישי, ה5.9 - ערב לפני חופש ראש השנה, תתקיים מסיבת רוק ישראלי במועדון שנקרא "הקומה השניה" בתל אביב, רחוב אלנבי 70! די ג´יי הבית יתקלט ממיטב האמנים!! היהודים, מוניקה סקס, ברי סחרוף, אביב גפן, המכשפות, מופע הארנבות, בנזין, צביקה פיק, משינה, תיסלם, שוטי הנבואה, שבק ס´, מוקי די, אתניקס, אינפקציה, השוונג של הפיטה, אסף אמדורסקי, רמי פורטיס, נקמת הטרקטור, נמרוד לב, שייגעץ, ארכדי דוכין, ערן צור, מאיר אריאל, טאטו, ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד ועוד המון..!!!!!!!!!! (מכל הזמנים) מומלץ מאוד - הדלתות נפתחות ב00:00 בואו בהמוניכם! - כניסה 30 ש"ח לפרטים עמי - 053-862885 מכירת כרטיבים מוקדמת: יאיר, 054-760933

טיפ טיפ, גידי וכולם

קודם כל גידי, הזכרת נשכחות - אני אעשה סדר בקלטות שלי, כפי הנראה יש לי הקלטה של המופע המשותף של סי וריקי גל ששודר ברדיו (כן, כן, על הדבר המשונה הז שנקרא "קסטה"...). בטח האיכות לא משהו אבל עדיף מכלום, לא? במידה ויש לי אשמח להקליט לך ולשלוח. באשר לדיון על הקאמבקים וספירס: קודם כל אני קצת מסתייגת מהקריזה שלכם על מעריצי ספירס וחובבי הפופ הקל כמו להקות בנים, לופז וכל השאר. המוסיקה שלהם הוכיחה את עצמה כפורצת גבולות, כנוגעת במיליונים. למה? אם היתה לי תשובה הייתי בנאדם מאד עשיר...כמו שאני רואה את זה, השירים שלהם הם מה שנקרא "כימיה של אמנות" - נוסחה משומנת, מוצלחת, עם מרכיב אחד לפחות שאינו ידוע, ממש כמו קוקה קולה. מאחורי בריטני ושות´ יש מערכת מתוחכמת מאד, שמשקיעה עבודה מאומצת בכתיבה, הלחנה, עיבוד ובעיקר - שיווק ופרסום. התוצר מוכיח את עצמו וזהו. איכותי? לא איכותי? זה עניין של טעם. ולא לשכוח - זוהי מוסיקה שמכוונת בעיקר לבני נוער (למרות שאני מכירה כמה מבוגרים יותר [בלי שמות] שמקפצים בהתלהבות כשהם שומעים את ג´ניפר לופז). ובני נוער, היום הם כאן, מחר הם מתבגרים ומתחילים לאהוב משהו או מישהו אחר. בקיצור - כבודם במקומם מונח. לא מוכרחים לאהוב אבל אין צורך לזלזל, בעיקר כי אין במה. ארצנו הקטנטונת לא בורכה בפריצת הדרך המטורפת הזו שעושים אמנים מחו"ל. יש הצלחות מקומיות גדולות וסי היא חלק מההצלחות היותר גדולות שידע שוק המוסיקה המקומי. אבל שימו לב - דברים השתנו, זמנים השתנו ונוצר צורך לדבר בשפה אחרת. השפה הישנה אולי כבר לא תופסת (ואני אומרת אולי, בהסתייגות). ושפה אחרת אומר גם שיווק של אמן בדרכים שלא היו נהוגות בשנות השמונים. האם עצם המילה "קאמבק" לא מעוררת את אחד הוורידים העצבניים שלכם? כשסי עולה לבמה לשיר אני לא חושבת במונחים של קאמבק. היא תמיד עבדה ויצרה, לא תמיד הופיעה, לא תמיד הוציאה דיסקים אבל זה לא קאמבק, אלא פירות של עבודה בשנים שבהם שמעו ממנה פחות. טיפ טיפ, את מתייחסת לקהל הישראלי כאילו הוא מורכב רק מבני נוער. ומה על אלו שעברו כבר את גיל 20 ו-30? נגמר עידן המוסיקה עבורם? אנחנו לא קהל? אנחנו לא מקשיבים לדברים החדשים שיוצאים, קונים דיסקים ושמים אותם בפול ווליום ביום שישי בצהריים כשהשכנים ישנים? אני מקווה שסוף השבוע עשה לך טוב על הנשמה ושהעצבות נעלמה. מקווה ששמת איזה דיסק שאת אוהבת, נניח של סי, והכל עבר, כמו נשיקה ממישהו אהוב.

בוא נבכה אהובי

אוי, איזה שיר מקסים, עוד יותר מקסים לשמוע אותו כבר פעמיים ברדיו וואלה, ולהתחשב בעובדה שהתעוררתי בעשר והשעה היא רק שתיים. סי אחותי, נכנסת לפלייליסט של וואלה ושקובלצ´ יאכל את הלב. שיר מקסים, רק חבל שאני צריכה להיתקל בו בזמן העבודה, מזל שיש לי טלפונים שמצלצלים פה ושומרים עלי שאני לא ימס פה כמו ארטיק ביום חמסין.

ט י נ ה

New member
מסיבה עברית עם סי בגת רימון

הי לכולם נוספההופעה לילה לפני כיפור 14.09.02 במתחם גת רמון בתל אביב מסיבה עברית עם קובי בן עטר שמתחילה ב 22.00 ובחצות אני עולה ושועשה את השירים שאני אוהבת משהו כמו חצי שעה של שירי קצב בלבד עברית בלבד ... בשאיפה שסגור תריסים יהיה בפנים ... מריונטה ,חצי עולם ,באת אלי ,גיבור גדול ,לא עובדת ,ועוד .. בואו בהמוניכם אם אתם אוהבים לרקוד. לילה טוב ולכל מי שיש לו אחים או ילדים שמחר חוזרים ללימודים שיסתכלו טוב טוב לפני שהם חוצים את הכביש ותאחלו להם ממני שנת לימודים מדליקה וטובה והכי חשוב שישמרו על עצמם. סי

רלמ

New member
אממ, זו באמת את? :)

יהיה נחמד אם תבואי גם למסיבה בקומה השניה! (בלחישה: יהיו גם שירים שלך!) עמי

למעלה