ה
של הודעות ה

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

אחרי שטלי כבר הספיקה ללכלך עלי שאני מצנזרת אותה (הבלים!), הבאתי אותה בשרשור שלם של שטויות והודעות לא קשורות! נה!

Veggie John

New member
מאחר והודעות חולי נעשו ממש מסורת

אז הריני מודיעה בזאת על הצטרפותי למשפחת האפצ´י. קבלו אותי במחיאות כפיים סוערות!! *מוחה את אפה ברעש*

Gal-Mo0D

New member
רק אל תקחי לי את תואר המצונן של

הפורום - כי זה שמור לי עד שאני אבריא. היום עשיתי בדיקות דם!

Neta558

New member
היי, עד כאן! ../images/Emo46.gif

את גולשת פה לתחום הממחטות, וזה ללא ספק השטח שלי! כשמטפחת-וומן בפעולה - האף נטול נזילה! דבקית רעננה וירקרקה לכל פגוש. חפשו אותן בצמתים ובמרפאות אף-אזן-גרון...

Neta558

New member
אז...

אני מקוה שהם נהנים משרשור ה
כמונו
גל, שמת לב שהסיפור שלך והשיר עלו למאמרים? :) עכשיו אתה תהיה חייב לכתוב לנו המשכים! |נזלת| - בקרוב האמוטיקון!

Gal-Mo0D

New member
ראיתי גם ראיתי...

וכבר הודעתי שזו תהיה פינה קבועה. צריך באמת אמוטיקון של |נזלת|...

xenocide

New member
אפילו..

...אני, שברגע שמתחיל להתקרר קצת חוטפת צינון ולא משחררת אותו מאפי עד שחוזר החום הקיצי האהוב עלי מכל, רק מתעטשת ועלה לי החום לכמה ימים. הנזלת דילגה עלי ויש לי הרגשה, גל, שאתה חוטף בשביל שנינו השנה..
מה נעשה איתך??? טוב קבל
גדול גדול..... (לא כי אתה חולה, אלא בתור חנופה לכותב הנהדר של הסיפור המעולה כדי לא לצאת נזלת-וומן או שפעת-מן הרעים!) אוהבת הדר

Gal-Mo0D

New member
אני עדיין חולה

והמצב רק נעשה רע מרגע לרגע
ויש לי מחר מבחן במתימטיקה... אבל גם מחר משתחרר לי הרשיון!
מצבי הנוכחי : שיעולים מלאי ליחה סמיכה (|אזהרת גועל| ירקתי בטעות על הרצפה בכיתה קצת ליחה ואנשים חשבו שזו קוביית שוקולד לבן! |סוף אזהרה|), המון המון המון נזלת (כמויות מסחריות - התחלתי לשווק בבקבוקים [יש ב3 ליטר, ליטר וחצי, ובקבוק לספורט]) וכמובן איך אפשר בלי השיעולים שמרגישים בהם כאילו הבפנוכו של הגוף רוצה לצאת.

savage girl

New member
יומולדת 16 שמח לי ../images/Emo47.gif../images/Emo9.gif../images/Emo32.gif

כיוון שאף אחד מהפורום לא טרח לאחל לי מזל טוב לכבוד יום ההולדת ה-16 שהיה לי היום (ואפילו המנהלת הנחמדה שלנו נטע! ) ...
הנה אני מאחלת כאן לעצמי מזל טוב! *** וכן נטע, את מוזמנת למחוק את ההודעה הלא קשורה לי... רק תזכרי שהכל בגלל שלא איחלת לי מזל טוב =))

Neta558

New member
מזל טוב! ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo65.gif

היום טרם נגמר, לא הוגן להאשים אותי כשטרם כתבתי הודעת ברכה! אז הנה - מזל טוב! יום הולדת סופר-דופר-אחלה-בחלה-סבבה-קטעים-שיגועים-ענינים-צחוקים-אנשים שמח!
קונפטי רב פעמי שלא מזהם את הסביבה ועוגה טבעונית עם נרות כוביים ללא זיהום אוויר בדרך אליך! ולא אמחק אותך, אם כי אשרשר ל
של הודעות ה
, מקומן של ברכות יום ההולדת... אני אנצל את ההודעה לאחל יום הולדת שמח גם לאחותי (שאף הופיעה פה לאחרונה שלא במפתיע). זה לא שאני מנסה לגנוב לך חלק מההודעה, פשוט אחותי לא מצריכה הודעה נפרדת
ובכן, יעל, אם את קוראת את זה (למה את עדיין קוראת את זה?), ישמשו שורות אלה לראיה, כי אני אכן אחות מתחשבת ומסורה! (איזה
אני!)

תודה!

אני אמנם קצת המומה מהמסירות המשפחתית, אבל באמת - תודה רבה. ומזל טוב גם לבת ה 16 (כשאני הייתי בגילך עוד סללנו כבישים אל חנויות הטבע). תלמדו אותי בהזדמנות לעשות סימנים ממושקים כאלה. כובשת

Neta558

New member
לא להאמין, את עדיין כאן...

מה קרה, האתר של ורדה שוב שבק חיים? הקישור הקטן של "סמיילים וסימנים לתוכן ההודעה" שנמצא מתחת לחלון כתיבת ההודעה עדיין לא קרץ לך? יש שם המון צעצועים בשבילך...

aradori

New member
לאוכלי חלב בלבד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif משעשע...

[מוקדש ל-CowLover] (לאן היא נעלמה באמת?)

למעלה