ה
של הודעות ה

EaTit442

New member
היי ילדים,

חזרתי מהנכר ההולנדי ויש לי מתנות קינקיות משובחות בוורוד עם נצנצים (נשבעת, טוב, אולי בלי הנצנצים). את עיקרון המזון הלא מעובד לא הצלחתי לקיים אי שם, העובדה שטיילתי עם ידיד ספציפי הפכה את האכילה למעובדת ובכל זאת בגבולות ההגיוניים (בלי פרינגלס, קוקה קולה, מקדונלדס ושואות אחרות). עכשיו אני פה שוב והאוכל הטבעי שלי חוזר ובגדול. חשבתי גם שאולי עם איש הפחמימות מהת´רד הקודם יאכל איתי ככה אולי תחזור לו זרימת הדם למוח ונוכל לחיות בשקט ובשלווה. חושבים? חוויות, רגשות עזים ובלבול נואש חשפתי בפורום "נוער מרצ" (גם משתפת וגם מקדמת פורום אהוב, תראו מה זה) זהו לבנתיים *ליקוק חושני למנהלת הפורום החושנית* -יעל- (קחו אותי להולנד ולא לצבא, בבקשה?)

EaTit442

New member
אוי, אתם

וכבר הייתי בטוחה שתקפצו על השאלה במגוון לינקים ועובדות מרגשות, באמת. טוב, אז כבר קצת מאוחר ואין לי ממש כוח להתרוצץ ברחבי הוירטואלי, אבל אני ממליצה לך בחום (המון חום, מוואה) לקרוא את רשימת הרכיבים של הקוקה קולה במקרר שלך ולנסות באותה מחשבה לדחוף גם את הרעיון ששתיה\מזון נחשבים למזינים ברגע שהגוף יכול לנצל את המרכיבים לתועלתו. תחזרי אלינו אחר כך? אני אשמח -יעל-
(שכבר חשה קרבה עזה לפורום)

דורון ק

New member
ברוכה השבה!

אכן תציעי לו.
לאו דווקא זרימת דם אלא גלוקוז,מקור האנרגיה של המוח הוא גלוקוז כאשר לא צורכים פחמימות אספקת האנרגיה למוח מקורה ב-"קטו-אסידס" שאכן הוכחה כגורמת נזקים ליכולת החשיבה-אולי עלית פה על משהו.

Neta558

New member
Yael, my love...

האם את טובה מדי מכדי להיות חלק משרשור הודעות
?
ברוכה השבה יקירתי, התגעגענו מלאן-תלפים וחצי, עד הולנד ו...בחזרה! במעמד זה אני גם אחשוף-יתכן ביקור מתוקשר שלי במחוזות הדרום ממש אוטוטו. היכוני היכוני, אם תמצמצי-אולי תפספסי! (ואם את מבקשת כל כך יפה, אפשר לסדר משהו)

EaTit442

New member
נטע,

אהובתי הווירטואלית היקרה מכל! אמרת ביקור במחוזות הדרומיים? טובי האופים שלנו (טוב, נו, אולי רק אני) אצים רצים ברגעים אלו ממש למיטב החומרים המשובחים (אמנם לא אמסטרדמים, אבל משובחים, מבטיחה) לעוגיות טבעוניות מרגשות. לא מרגשות יותר ממך, ובכל זאת, את יודעת.
קוסמי עצום -יעל-
(מצפה המון)

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

חיפשת ולא מצאת? אל תאמין! חיפשת ומצאת? גם אל תאמין! אולי זה לא שרשור
אמיתי?

xenocide

New member
נחשו מה?

נכון! אני שוב חולה..
גל-אני שוקלת לעשות קידוח בראשי (כמו קידוח נפט) במטרה לנקז את כל כמות הנזלת שתקועה לי בין האוזניים...

Neta558

New member
אהההההההההה ../images/Emo122.gif

אהההההההההההההה אהההההההההההההההההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה אההה! נטע, פורקת תסכולים! המעונינים לשמוע את שיר התסכול המיואש שלי בביצוע קאזו מקורי יתאכזבו מכך שאי אפשר להעלות קבצי מוזיקה להודעה.

למעלה