ה
של הודעות ה

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

להלן חוקי ה
החדשים:
לבית זה יש לשרשר הודעות
בלבד. הודעות בנושא הפורום יש לשרשר במקום אחר!
על כל חבר פורום לשרשר הודעת
אחת לפחות במהלך השבוע, או להמיר את כתיבת ההודעה באכילת סלט ירקות עם 14 צנוברים לפחות!
כל חבר פורום מוגבל לפרסום 54.7 הודעות
בבית בלבד. הודעות נוספות מאותו משתמש ימחקו.
הבית ישאר פעיל עד אשר ידחק אל עמוד אחר. לאחר דחיקתו של הבית, יבנה בפורום בית אחר והודעות ה
ישורשרו אליו.
בית זה מהווה לגיטימציה למחיקת כל הודעת
משרשורים אחרים.
הנכם מתבקשים לשמור על נקיון הבית ושלמותו כאילו היה זה ביתכם שלכם.
הנהלת הבית מאחלת לכולכם שבוע טוב ושרשור
מהנה!
בברכה, נטע (מחזירה את האקדח לחגורה ומתיישבת)

Neta558

New member
זהירות-סכנה!

סכנה-אוריארד. מבוקש על פשעים נגד האנושות. המבוקש נוטה לשלוח הודעות מפוצלות ועל כן נחשב למסוכן לציבור! היזהרו! להלן איור של דמות החשוד:
כפי שאתם רואים, החשוד נראה חביב וידידותי לסביבה, אך יש לזכור כי הודעותיו המפוצלות הן קטלניות לשפיות הציבור! מידע באשר למיקומו של החשוד יש למסור למשטרת ההודעות האינטר-גלקטית בטלפון מספר 3. תודה, והיזהרו מחיקויים!

dylan

New member
מתחיל עכשיו בייבי בלוז בערוץ 3

סדרה גדולה.

MooN aka asdfgh

New member
חחח...

בית ספר זה כמו ספונג´ה... ספיגה, ניגוב, סחיטה, וכולם מתייחסים אליך כמו סמרטוט...

אני ושירה פגשנו אתמול את סולידאד,

בועידת ישראל לעשוקים, והיה נורא נחמד לראות אותה, ואת האופניים.

Veggie John

New member
זעזוע

חזרתי כרגע מניתוח עיקור של החתולה שלי. בנוסף על הטראומה של לראות איש זר בוצע את קיטי שלי ושולף מגופה מה שניתן לתאר רק כקישקעס בעוד היא שוכבת פרקדן בתנוחת ישו הצלוב מחוסרת הכרה בעליל, מתברר שהיא סבלה מדלקת הרחם. אם לא היינו מביאים אותה בשבועות הקרובים, הרחם שלה היה מתפוצץ. קיטי בת 15. 14 שנה לא מצאנו סיבה לגרור אותה לוטרינר. יום אחד, בשל יללות הייחום שיצאו משליטה, אני מחליטה לקום ולעשות מעשה. בדקה התשעים ללא ידיעתי. *כואב לי הראש*

Neta558

New member
איזה יום, איזה יום...

נסעתי היום לירושלים הקרירה. טוב, קרירה היא הייתה באביב, בשלב זה נראה לי שלא יתלונן עלי אף חזאי אם אכתוב במפורש שהיה לי - קר!
. אתם יודעים, הסתובבתי לי קצת במרכז העיר, עפתי לכל כיוון אליו הרוח נשאה אותי (היה שלב שבאמת לא הצלחתי ללכת נגד הרוח! הצילו!) ובכיכר ציון נתקלתי בניידת תרומות דם. "איזה יופי!", חשבתי לי, "עברו בערך שלושה חודשים, אני יכולה לתרום דם!". קפצתי לסניף להגיד שלום וחזרתי לכיכר לתרום דם. בדיקת המוגלובין-יש. בדיקת לחץ דם-יש. הכל בסדר בטופס? בהחלט. דקירה-אה-אה ופתאום מתחיל לזרום לו דם מהיד שלי לשקית. "הכל טוב ויפה", חשבתי. האמנם? איזו בחילה שתקפה אותי אחרי שיצאתי מהניידת... גועל של ממש! מקום הדקירה לא איכזב גם הוא, והמשיך לכאוב. כשחזרתי הבייתה ראיתי שנהיה לי שם סימן כחול מגעיל וכואב! כשרוני הרב, כמובן, איפשר לי להוסיף לכל אלה גם ספסל בברך, בכדי להגביר את כמות הכאב הכללית בגופי. אוף, כמה כאב (וקור!) ביום אחד. אבל בסך הכל, היה נחמד
נטע (שמכירה עכשיו עוד מקום בירושלים, ולא תשמעו אותה אומרת עליו שום דבר רע!)

Gal-Mo0D

New member
איכס... בדיקות דם. ../images/Emo41.gif + הודעה ../images/Emo41.gif

חזר לי האקספלורר! אין יותר שכפול הודעות! אני יכול לענות למסרים!

Neta558

New member
בסדר ../images/Emo13.gif

אבל עדיין יש לי סימן כחול גדול למדי על היד

למעלה