ה
של הודעות ה

558....

שיניתי את הכינוי מחיפושית לפטרוזיליה,אבל יש לי הרגשה שהעידכון השבועי מגיע לי עדיין לחיפושית,מה שמהווה בעיה כי המחשב לא נותן לי להכנס לדואר של חיפושית יותר! אנא ממך שני את הכתובת בברכת יום טוב,טלטול שדות התותים לנצח...וכו´

S H I L G I

New member
חחזזררתתתיי!!

הללויה! אח שלי סידר את המחשב, והפעם בצורה נורמלית.. למישהו יש מתכונים חדשים ומעניינים? נטע

Neta558

New member
זה בבחינת "אין סודות בחברה"? ../images/Emo13.gif

כי יכולת לשלוח לי על זה מסר או הודעה באיסיקיו...
בכל מקרה, כמו שכתבתי בעידכון הקודם, מהשבוע (למעשה, מחר), העידכון לא ישלח לכולם במסרים אלא רק למי שיבקש. מספר המשתתפים בפורום גדול מדי וזה מכביד על מערכת המסריןם ויוצר תקלות מרגיזות. העידכון ימשיך, כמובן, להתפרסם על גבי הפורום. יום טובסק לכולם, נטע

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

שרשור שלם בו אוכל לספר לכם על כמה שאני חולה, ואוריארד יוכל לחזור שוב ושוב על כך ש"טבעונים לא חולים אף פעם". והספקתי להתעטש כמעט 10 פעמים בזמן כתיבת ההודעה הקצרה הזאת, בההה...

westlife rules

New member
שרשור שלם שאני יוכל לומר

כמה שאני אוהבת את ווסטלייף? I Love Westlife!!!!!!! (איזה חתיכיייייייייים
)

Neta558

New member
רק אל תחשבי שלא נגיב...

אנחנו שומרים לעצמנו את זכות הכפשת ה"להקה" כתגובה לכל הודעת אהבה והשתפכות חסרת מעצורים ורווית הורמונים הקשורה בבנים המזמרים הללו
כאילו, הם אוכלים בשר...איכס....

westlife rules

New member
כי אני חולה עליהם!!

ואם תגידו עליהם מילה רעה אני ייקח את זה אישית.. אז לא!
וכן, הם אוכלים בשר, אז?! גם ההורים שלי- אני לא יאהב אותם?

Neta558

New member
אני חולה ../images/Emo5.gif |נזלת|

הבטחתי לספר כמה אני חולה, ובכן: מיליון! אני חולה מיליון! נטע (חולה מיליון)

מה פתאום../images/Emo35.gif טבעונים לא חולים../images/Emo70.gif

[המעמד מחייב אותי להגיב לזה]

תאריך הלידה שלי

מאחר וגם אני רוצה להופיע במאמר התאריכים של חברי הפורום, וכמובן, שתזכרו את היומולדת שלי, אז תאריך הלידה שלי הוא ה-15.7.84.

Black dog

New member
חזרתי !!!!!

כן כן , הרבה אולי לא מכירים אותי אבל אני מבין הראשונים שנכחו בפורום זה . מאז ועד היום באתי לבקר כל כמה זמן ואפילו נהלתי את הפורום לתקופה בזמן שבוע החופש של נטע . עקב געגועי נוסטלגיה החלטתי לכתוב הודעת שלום . אז שלום . ונטע-
בשבילך

Neta558

New member
עמרי, ברוף השב ../images/Emo142.gif

כרגיל, כותב הודעה מדי פעם, אבל בשרשור
... האם נזכה אי פעם לשמוע את דעותיך והמלצותיך בנושאים השונים הקשורים בצמחונות? האם אי פעם תכריז כאן בגאווה גדולה על מעבר לטבעונות? האם אתה למעשה קורא אותנו בסתר ורק מחכה לרגע הנכון בכדי לבצע השתלטות אדירה על ידי תגובות נלהבות לכל ההודעות?
ותודה על הפרח... מי אכל לי את העלים?? נטע

xenocide

New member
היי..

בטח שהוא שיתף אותנו פעם! האם זה לא היה עמרי שסיפר לנו על מתכון השש-בש והטאקי? האם לא צריכים אנחנו להללו ולשבחו על הידע הרב שהפגין באותה הודעה? אה כן וגם
קטן משלי.. אז אני יודעת שלא הייתי הרבה זמן ואם להגיד את האמת אין לי מושג מה קורה כאן ועל מה אתם מדברים לכל הרוחות! אני אשתדל כמובן להתעדכן רק שאני מוצאת את עצמי בזמן האחרון עסוקה יותר מדי (רק בדברים טובים). ועוד משהו.. ילד בכתה ט´ מהישוב הקטן ונידח שלי עושה עבודה בביולוגיה על טבעונות וילדה מהשכבה שלו, שמכירה אותי טוב למדי, שלחה אותו והוא בא אלי עם משפט פתיחה משעשע למדי: "שמעתי שאת זאת שיודעת על טבעונות הרבה. נטע (לא רק למנהלת החביבה שלנו קוראים נטע) אמרה שאת גורו בעניין". אני עד עכשיו מנסה להבין מאיפה הרעיון הזה עלה להם אבל בכל אופן כמובן שאני אשמח לעזור לו-אני אלמד על זה קצת בעצמי! אולי יהיה לי יותר נוח וקל לעשות את הצעד הסופי, להפסיק עם קינדר בואנו!! מקווה שלא בלבלתי אתכם כמו שבלבלתי את עצמי בהודעה הזאת (לא ישנתי טוב בלילה). הדר (שמוצאת את עצמה לפתע מאושרת למדי!)

rastotman

New member
אררג

<חשק פתאומי לקינדר בואנו> <ריצה למיטבח לקחת חתיכה מהעוגה הטיבעונית המפורקת שנימצאת שם>
.

למעלה