ה
של הודעות ה

Neta558

New member
ה../images/Emo82.gif של הודעות ה../images/Emo32.gif

פותחים את החלון, וקור עז מכה בפנינו. רוח חזקה מנשבת, מעיפה כמה עלים אל תוך החדר. סופת גשמים משתוללת בחוץ, השמים שחורים לגמרי. פתאום אור חזק אופף את השמיים, מסנוור כל העננים. שניות אחריו נשמע רעש אמתני ברחבי הכדור. סוגרים את החלון, ומתישבים מול התנור עם כוס תה חמה וסיפור מרגש. ביום חורפי כזה, אין להודעות ה
מה לעשות בחוץ, השאירו אותן בבית.

Neta558

New member
../images/Emo151.gif מעלילות טלי נטולת האינטרנט

טלי מוסרת ד"ש לכולם... היא כלואה בבסיסה, חסרת אמצעים טכנולוגים. (יופי, הם יודעים לבנות טנק אבל לא לחבר מחשב לטלפון...) היא קצת משתגעת בלי אינטרנט לוריד, אבל היא בודאי תתגבר על הענין ברגע שהיא...תתחבר שוב
אם תתפללו חזק, תוכלו לראות כאן הודעה ממנה ביום שלישי! יאללה, שאו תפילה! (עדיף בחרוזים, אפשר גם לא). נטע (ואימרו אמן)

Neta558

New member
התנצלות ../images/Emo113.gif

שולחת התנצלות פומבית לג´ון על שפתחתי את פינת "בחילת השבוע" במקומה, וכל זאת עוד מבלי לשאול אותה כלל על כך. בשבוע הבא תזכו לראות פינה מקורית תוצרת ג´ון, כי בעצם גנבתי את פינתה היא הבינה כמה זה חשוב לה, ויותר היא לעולם לא תפספס הגשת פינה לעולם!!! נטע (לימוד לקחים בע"מ?)

dylan

New member
../images/Emo51.gif../images/Emo13.gifמצטרף להמלצה. ובאותו נושא

אם כי מכיוון מעט יותר ביזארי... אתם חייבים (רק אם אתם רוצים..) להכנס לכאן..

adipo

New member
הממ...קצת מפחיד../images/Emo5.gif

ממתי אוהדי כדורגל מחברים שירי האייקו??? (למרות שחלקם לא עומדים בכללים!) הכי שעשע אותי : רוח סתיו מלטפת וקוטפת עלה ראשון, חסידה מרימה צוואר מעוקל, מביטה בתימהון. מה את מסתכלת שרמוטה? ועל כך נאמר: מה.... יום טוב וחג שמייח עדי

דדי שי

New member
בואו לאחל מזל טוב לפורום בנענע

פורום זכויות בעלי-חיים בנענע חוגג את יום השנה לפתיחתו! בואו לאחל לו מזל-טוב! forums.nana.co.il/forum.asp?id=2056

דדי שי

New member
ובכל זאת הצלחת להגיע לשם

ידעתי שכל למנהלת הפורום תשתלם לי יום אחד... בואי ננסה את הקישור הפעם ככה-

רעיון (טפשי לגמרי)../images/Emo62.gif

יש את הדבר השנוא הנקרא "מבחן פתע". מה דעתכם על משהו נחמד (
) יותר הנקרא... מבחן PeTA

דדי שי

New member
רק בעיה אחת....

PeTA יש לבטא כ"פיתה" לא "פתע"! אז מבחן PeTA לא יהיה לך (אבל מי בכלל רוצה מבחנים?!).... אבל במקום זה את יכולה לאכול פלאפל בPeTA (וזה אפילו טבעוני!)

F L O P P Y

New member
אני כל כך שמחה!!!../images/Emo22.gif

קיבלתי במבחן בחיבור עברי, שהיה כולו מסכת של השמצות (לא בלתי נכונות ומבוססות) על מקדונלדס, 95!!! האמת היא שחשבתי שאני הולכת להיכשל משום שהייתי צריכה לרשום יתרונות וגם חסרונות, אז כתבתי איזה שני יתרונות עקומים לחתולין בארבע שורות ושלושה וחצי עמודים חסרונות(...), כך שהמאזן לא יצא כל כך שווה, אבל נראה לי שהמורה לחיבור (כמו כל שאר הביצפר) יודעת מהי הדיעה שלי על מק והחליטה לעבור על שערורית חוסר-החסרונות בשקט יחסי... אלהים יברך אותה...

slayer1

New member
מגניב

גם אני כתבתי חיבור על מקדונלדס וקיבלתי 86 יש לי מורה מעצבנת שכל הזמן אומרת "אההההה" מעניין אם אנחנו באותה כיתה? ...

adipo

New member
אני לא יודעת אם זה מופיע על דיוידי

אבל אם עוד לא ראית את ממנטו- חובה!!!! חוץ מזה יש את סרטי הסחיטה הרגשית כמו "תעביר את זה הלאה" ו"קוראים לי סם" שמשניהם גם נהניתי. למרות שבמחשבה שניה, אם ראית את ממנטו כבר- לא יזיק עוד פעם! יום טוב וחג שמייח עדי

../images/Emo80.gif אתמול הוחלט

בדוכן בלב המפרץ קלטנו, שכדאי שיהיה שם לפרה (
) של אנונימוס. התייעצנו, ואחרי כמה הצעות כמו "רצוחה" ו "פרהמתה", החלטנו לקרוא לה... "עגבניה" (אוכל טבעוני בריא).
ולכן, כל מי שלובש את תחפושת הפרה הוא "עגבניה, הפרה של אנונימוס".

למעלה