תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif
היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.
מאמר מדהים מאת יוענה גונן (האם זו אותה יוענה ששוחחנו איתה בעבר על כביסה שחורה?) במיקסר על התוכנית "קחי אותי מרים" שבו הסתבר שאחת המועמדות היתה טראנסג'נדר וה"גברים" שהתמזמזו איתה כשחשבו שמדובר באישה עכשיו תובעים את התוכנית. מעניין וכתוב מאלף. כל הכבוד יוענה.
You have little interest in your financial investments. You are not driven by material wealth and prefer to see where destiny takes you. Having a lively and outgoing personality, you don't like to blend into the crowd and pity people that do. You take fashion trends to the EXTREME! Variety is the spice of life! You are comfortable in any crowd or situation, and always come away with new friends. You make sure that your possessions will boost your image, no matter whether it's a necessity or not. If one of your friends has it, you must have it as well. A good listener. You are comfortable allowing others to take the spotlight and share their adventures. You are protective about your friendship and ensure the best for your friends. You are very strong-willed, even bordering on stubborn. You like to take care of yourself before helping others, although you will never let people down.
כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.
כן, זו אותה יוענה. ועכשיו שנכנסתי לפה בעקבות ההזמנה שלך, קראתי את הסיפור עליך ועל בן הזוג ועל הילד ועל השמלה ועל הסבא ועל הסבתא ועל הכל. ואני כל כך מתרגשת שמנצנצות לי העיניים, וזה מביך לבוי-דייק שכמוני, אהם. הסיפור שלך נהדר ומעורר תקווה, תודה שהבאת אותו כאן.
אם הולכים על פצצות סינמטוגרפיות חדות לשון, הריני להמליץ על הראשונה והגדולה מכולן, הלוא היא מיי ווסט. ולא שהציטוט שבחרת אינו מקסים, הוא כן ועוד איך, אבל לימי סגריר, הריני מצרפת לינק לציטוטים של אותה גב' ווסט, חלקם נדושים (טוב, זה מלפני 70 שנה בערך) אך חלקם עדיין לא נס ליחם (לדוגמה: Too much of a good thing can be wonderful)