ה
השבועית, והפעם-פאבים/ ברים

חןשסק

New member
ה../images/Emo91.gif השבועית, והפעם-פאבים/ ברים

מכיוון שלאחורנה יש המון המון המלצות ושיחות על פאבים וברים בעיר, חשבתי לפתוח שרשור שבו כל אחד יכתוב המלצה על פאב/ בר שהוא אוהב: שם הפאב מיקום למה, מה מיוחד בפאב? משקה ממולץ סוג מוזיקה וכו' ואני אכניס את השרשור לטאגליינס. יאללה- שוט!

חןשסק

New member
ההמלצה שלי:

שם הפאב: (זה בר- ביסטרו בר אם לדייק) אדוארד מיקום: אזור תעשיה ישן למה, מה מיוחד בפאב? מקום קליל, חמוד מאוד כשלא רוצים להסריח מסיגריות, שומעים את מי שרוצים לדבר איתו, תפריט מגוון, מרווח... משקה ממולץ: אם רוצים אלכוהול- זה המקום שעושה הכי טוב *קאפיריניה* (משקה ליים, לימון, קרח כתוש ועוד משהו.. במקומות אחרים ששתיתי את זה לא אהבתי במיוחד), ואם לא רוצים אלכוהול- *שוקו מקופלת*
סוג מוזיקה: לא כל כך התעמקתי, אבל לפעמים ישראלי, לפעמים רוק קליל, לפעמים טראנסים וכאלה.. בקיצור- אם לא הייתם (שזה קצת מוזר), צאו וראו!

rans6

New member
אדוארד

שימו לב, אני לא עובד המקום אבל אני אומר לכם שגם בתור מסעדה המקום הוא מהטובים בארץ כל מנה מושקעת ובטוב טעם ובמחירים שווים לכל נפש. עכשיו כמעט כל המנות שלהם נעות בין 25 ל-40 ש"ח זוגתי ואנוכי ביקרנו שם כבר 4-5 פעמים (ואני מאלה ששונאים להיות באותו מקום כמה פעמים) וכל פעם נהננו מחדש גם מהטעם של המנות וגם מהגודל. ואם לא גומרים הם תמיד שמחים לארוז לכם. למי שלא היה המקום הזה הוא must ואני אומר את זה במלוא האובייקטיביות. רק דבר אחד שאפשר להגיד על המקום הזה הוא שהיה נחמד אם היו משקיעים קצת יותר במקומות הישיבה שנמצאים בחוץ.

חןשסק

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif, אבל עם דבר אחד אני לא

מסכימה- המקומות בחוץ דווקא בסדר גמור ואני לא חושבת שיש צורך להשקיע בהם יותר..

Jitter

New member
אדוארד

אכלתי שם *אורז*בולונז הכלאה נחמדה לפעמים אני אוכל שם צהריים יש להם תפריט צהריים נחמד - דף אחד כאשר כל המנות בצד אחד עולות 25, וכל המנות מהצד השני עולות 30. כמובן שיש גם תפריט מפורט שתקף לכל שעות היממה

חןשסק

New member
../images/Emo6.gif

לא יודעת למה זה הצחיק אותי כל כך..
אני מתחילה להפחית בכמות הצ'יפס בלילות. משמין, עושה בחילה ולא בריא! אבל כן, הצ'יפס בקאצה באמת שווה
אגב, פעם שתיתי שם משקה שהמלצרית המליצה לי עליו- "ארטיק". משהו תפוח, פסיפלורה וגרעיני רימון. עדיין מגישים את זה שם? אם כן, מחר אני מתייצבת שם!!

Jitter

New member
קאצה

הקצאה נמצא בטווח הראיה שלי אני רואה אותו מהכורסא של המחשב שלי אולי נעשה שם מפגש פורום, עם צ'יפס ומשקה "ארטיק"

מצטרפת להמלצה

במקרה היום מצאתי עצמי במקום הזה. היה הרבה פחות נורא ממה שזכרתי, אפילו די נחמד. והצ'יפס אכן ברמה.

Jitter

New member
הכל טוב

הרנטו - מקום קטן וחביב ביותר. עושה הרגשה טובה וכיף להיות בו. האידאה - כשמו כן הוא. אגב, כשבעיתונות עושים כתבה על המקומות הטובים בארץ, האידאה תמיד מופיע בצמידות לפאב האוראנוס בנתניה. וזה מעלה בי חיוך. כי כאן בראשון אני גר ממש קרוב לכל הפאבים של רחוב הרצל של ראשון. ובנתניה נמצא בית הורי, והוא נמצא ממש קרוב לפאב האוראנוס ולרחוב הרצל של נתניה.
האיימיש - ללכת לאיימיש זה כמו וניל. נעים וטעים, אבל לא לעשות את זה יותר מידי. אוירה לא תעשייתית, אבל גם לא ממש ביתית. אבל מצד שני - כשהולכים לפאב לא מחפשים בית - מחפשים פאב. מספרים שהאיימיש הוא ההמשך לפאב ה-B.B שנסגר. אה... ושמעתי על האספדה, שבימי שני יש בו "בירה ללא תחתית"...

חןשסק

New member
האיימיש הוא באמת המשך לBB שנסגר

זה לא סיפורים..
חברה שלי מילצרה בביבי ועכשיו היא ממלצרת שם..

חןשסק

New member
אה, ובאספדה-

חברה (אחרת) שלי, הזמינה שם מרגריטה והיו לה בפנים שתי ציפורניים. רק שתדעו שיש שם תוספי מזון לשתייה

למעלה